Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar.
Mi 10T Pro Türkiye garantili cihazıma 2 gün önce MIU 12.5.2 güncellemesi geldi. Bu güncelleme sonrası telefonu her kapatıp açtığımda telefon açılış ekranında uzun süre takılı kalıyor açılmıyor. Ben de kilit tuşuna uzun basıyorum, 2-3 kere uzun basarak kapanıp açılmasını...
Merhabalar. Zaman zaman karşılaştığım ve zorla düzelen bir sorunla tekrar karşılaştım ve düzelmiyor. WhatsApp'ta ve Bip Messenger'de sadece bazı kişiler ayrı ayrı hem ismiyle gözüküyor hem de numara ile gözüküyor. Bazen sadece numara ile gözüküyor isim gözükmüyor. Bu durumu nasıl çözebiliriz? 8...
Herkese selamlar. :)
Samsung Telefondan Xiaomi Mi 10T Pro'ya geçtim bir süre önce. Bir numaraya toplu sms atınca her bir sms gönderiminde ekran görüntüsündeki gibi bir uyarı çıkıyor. Önceki Samsung telefonumda böyle bir uyarı çıkmıyordu. Xiaomi, Mi 10T Pro'da Google'un Mesajlar uygulamasını...