Yardım Sms Sınırı Uyarısı Nasıl Kaldırılır?

Bip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.1.1.0 (RJDTRXM)
Telefon Modeli
Mi 10T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese selamlar. :)

Samsung Telefondan Xiaomi Mi 10T Pro'ya geçtim bir süre önce. Bir numaraya toplu sms atınca her bir sms gönderiminde ekran görüntüsündeki gibi bir uyarı çıkıyor. Önceki Samsung telefonumda böyle bir uyarı çıkmıyordu. Xiaomi, Mi 10T Pro'da Google'un Mesajlar uygulamasını kullanıyor stock olarak. Ayarlarını kurcaladım fakat öyle bir ayara denk gelemedim. Araştırdım fakat bir şey bulamadım.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Teşekkür ederim.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
59
Herkese selamlar. :)

Samsung Telefondan Xiaomi Mi 10T Pro'ya geçtim bir süre önce. Bir numaraya toplu sms atınca her bir sms gönderiminde ekran görüntüsündeki gibi bir uyarı çıkıyor. Önceki Samsung telefonumda böyle bir uyarı çıkmıyordu. Xiaomi, Mi 10T Pro'da Google'un Mesajlar uygulamasını kullanıyor stock olarak. Ayarlarını kurcaladım fakat öyle bir ayara denk gelemedim. Araştırdım fakat bir şey bulamadım.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Teşekkür ederim.
Başka bir Xiaomi cihazında da deneyiniz eğer ki aynı uyarıyı veriyorsa uyarı amaçlıdır sadece

Oyla:

Bip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
6
Başka bir Xiaomi cihazında da deneyiniz eğer ki aynı uyarıyı veriyorsa uyarı amaçlıdır sadece
Uyarı amaçlı olduğunu biliyorum fakat bu uyarıyı kaldırmak istiyorum. Bir numaraya çok sms atınca 25. smsten sonra her giden sms te bu uyarı çıkıyor. Her telefonda yok bu uyarı.

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
59
Uyarı amaçlı olduğunu biliyorum fakat bu uyarıyı kaldırmak istiyorum. Bir numaraya çok sms atınca 25. smsten sonra her giden sms te bu uyarı çıkıyor. Her telefonda yok bu uyarı.
Mesajlaşma uygulamasının farklı bir sürümünü kurmayı denediniz mi acaba

Oyla:

Bip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
6
Mesajlaşma uygulamasının farklı bir sürümünü kurmayı denediniz mi acaba
Stock olarak yüklü gelen Google Mesajlar uygulamasının yerine başka mesajlar uygulaması yükledim, varsayılan mesajlar uygulamasını benim yüklediğim uygulamayı yaptım fakat maalesef işe yaramadı, yine aynı uyarı çıkıyor

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
59
Stock olarak yüklü gelen Google Mesajlar uygulamasının yerine başka mesajlar uygulaması yükledim, varsayılan mesajlar uygulamasını benim yüklediğim uygulamayı yaptım fakat maalesef işe yaramadı, yine aynı uyarı çıkıyor
o zaman bilemedim hocam araştırma yaptıktan sonra size dönüş yapayım

• Beğen
Tepkiler: Bip
Oyla:
Üst Alt