Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürümü hiç güncellemedim şarj performansı düşük diye bootloader kilidi açma özelliği gelirse anca o şekilde geçicem android 13e bide hangi sürümdesin şuan en yüksek android 13 sürümü c.15 eu da var c.15 tr de var
İşlemciyi hiç araştırmadım bile sd dedim bağrıma bastım en iyi media tek ten iyidir dedim demekki sd de bozmuş samsung üretim bandından çıkmış... Bunu öğrenince çokta yadırgamadım çünkü samsung adam olsa kendi işlemcisini düzeltirdi. Herhalde sd nin de ayağına sıkayım demiş... sıkıntı şu...
şimdi aynı arkadaş note 12 pro almış keyfi aldığı ekran süresi 8 saat falan tam benlik aslında 5g yok sd 732 var işte kayıtlı değil o seviyor böyle realme falan belki takas ederim imei falan atmam gerekecek sırf imei uğraşmamak için kayıtlı aldım Allah galiba diyor senin neyine kayıtlı cihaz
kağıt üstünde gerçekten cihaz iyi ekran kalitesi 5g olması işlemcisi vs çok cezbetti ve affedersiniz bende hıyarlığa düştüm aldım
1686328872
aslında poco x5 pro ile arada kaldım. Bir arkadaşımda realme 6 pro vardı galiba baktım cihaza cihaz uçuyor aşırı iyi dedim herhalde iyidir
realme gt 2 düz aldım. 1 hafta olmadı alalı şuan rmx3311_11_A.13 sürümünü kullanıyorum sanki xda forumda sürümler çok sağlıklı değil deniyor. Cihaz kağıt üstünde çok iyi ama ilk defa snapdragon aldığıma pişmanım. hafif cepte ısınma hissediyorum. ekran süresi taş çatlasın 6:30-7 saat ben zaten...
bu arada endonezya dün çıktı isteyenler internette var kurabilir. Ancak ben çok sıkıldığım için hantallığından 11.0.2.0 endonezya romuna düşürdüm yağ gibi batyarya güzel beğenmeyenler düşsün bence
Dün itibari ile miui 14 gelince hemen yükledim baktım bataryada istediğim performans yok! Eğer miui 14 istediğim gibi olmazsa sürüm düşecektim. Düşürdüm orengefox ile twrp üzerinden herhangi bir sıkıntı yok! uzun zaman sonra şarjım %100 den %99 a 15 dk da düştü akıcı güzel 3 eksiği var!
1. wifi...
O olayı ben söyledim evet sıkıntıydı hatta yeni romlar aradım 12.5 tadında miui baktım olmuyor şöyle çözdüm. Benim attığım persist 13.5 sürümüne aitti herkes onu flaşlamam gerektiğini söyledi! Bazı kişilerde o sürümün global versiyonunda olan persisti flaşlayın dedi! Ben ise aynı romun içindeki...
persisti değil 11.0.2 dönüşte sıkıntı olur mu diye sormuştum. 12. 5 . 4 te evet o sorun var ve persist yapılması gerekiyor ama ya 11.0.2 de bu sorun var mı? veya başka bir sorun