Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de aynı sorunu yaşadım. Cihazımda Xiaomi EU ROM yüklü, rootlu ve Magisk’te gerekli izinler verilmişti. Bu şekilde Garanti BBVA uygulamasını sorunsuz çalıştırabiliyordum. Ancak, yeni güncellemeden sonra uygulamayı çalıştıramamaya başladım. Cihazımı kontrol ettiğimde sertifikalı olduğunu ve...
ben global sürümden eu sürümüne geçince bu sorunu yaşadım modem dosyasını flaslayınca şebeke geldi.
https://www.mediafire.com/file/b45dbexx8dfqo4b/houji_modemfirmware.zip/file
fastboot'a yükleyin:
1. ZIP dosyasını PC'de açın
2. Cep telefonunu fastboot modunda PC'ye bağlayın
3. Modem kurulumunu...
usb 2.0 portlu bir bilgisayar ile denemen lazım. ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI anakartta denedim. baynı sorunları yaşadım. eski notebook geçince düzeldi.
ni8 amiral gemisi unutuldu. Şimdi mi11 ile iphone 12 pro arasında gel git yaşıyorum. Bir Trde satışa Çıksın mi11 ona göre kara verecem. Eskiden mi5 kullandığım dönemlerde çok eski hatta ilk telefonuna bile güncelleme veriyordu. Son zamanlarda bu politakasını değiştirdi. 2 yıl android 3 miui...
mi-globe pil konusunda eu ya göre güzel . Benim gibi sürekli şehirler arası yolculuk yapan birsi için kötü. Ne zaman eu dan sıkılsam mi-globeye sarılıyorum her seferinde aşağıdaki sorunlarla karşılaşıyorum .
- şebeke eu'ya göre merkezler dışında kötü
- ses eu'ya göre kötü
Belkide şebeke pili...