bilisim kullanıcısının son içeriği

1. bilisim

Çözüldü Xiaomi 14 Garanti Bbva

Cihazın Google Play üzerinden sertifikalı görünüp görünmediğini kontrol et.
  2. bilisim

Çözüldü Xiaomi 14 Garanti Bbva

Ben de aynı sorunu yaşadım. Cihazımda Xiaomi EU ROM yüklü, rootlu ve Magisk’te gerekli izinler verilmişti. Bu şekilde Garanti BBVA uygulamasını sorunsuz çalıştırabiliyordum. Ancak, yeni güncellemeden sonra uygulamayı çalıştıramamaya başladım. Cihazımı kontrol ettiğimde sertifikalı olduğunu ve...
  3. bilisim

Yardım Mi 14 China ROM'u hat görmüyor

ben global sürümden eu sürümüne geçince bu sorunu yaşadım modem dosyasını flaslayınca şebeke geldi. https://www.mediafire.com/file/b45dbexx8dfqo4b/houji_modemfirmware.zip/file fastboot'a yükleyin: 1. ZIP dosyasını PC'de açın 2. Cep telefonunu fastboot modunda PC'ye bağlayın 3. Modem kurulumunu...
  4. bilisim

Yardım Cihazım Recovery moda geçmiyor, Fastboot ekranına atıyor, rom yükleyemiyorum hata alıyorum.

usb 2.0 portlu bir bilgisayar ile denemen lazım. ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI anakartta denedim. baynı sorunları yaşadım. eski notebook geçince düzeldi.
  5. bilisim

Yardım Cihazım Recovery moda geçmiyor, Fastboot ekranına atıyor, rom yükleyemiyorum hata alıyorum.

Fastboot modunda sıkışıp kalmaktan kurtulmak için şu komutları çalıştırın.. fastboot erase misc fastboot set_active a
  6. bilisim

Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

haftalık betadan farkı var mı ? hangisini tavsiye edersin ?
  7. bilisim

Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

kararlı romu v14.0.11.0 deneyen var mı?
  8. bilisim

Yardım Mi 11 ultra direnç ile kayıt

hocam nerde yaptırdınız bilgi verebilrmisin. Ekranım kırıldı ikisini birlike yaptırayım diyorum ....
  9. bilisim

Yardım Telegram video ve ses gönderme sorunu

fabrika ayarları gelerek tüm verileri sıfırla
  10. bilisim

Recovery Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı

Linkler bende çalışmıyor :(
  11. bilisim

MIUI 12 Mi 8 - Global Kararlı V12.0.2.0.QEAMIXM İndirme Bağlantıları

ni8 amiral gemisi unutuldu. Şimdi mi11 ile iphone 12 pro arasında gel git yaşıyorum. Bir Trde satışa Çıksın mi11 ona göre kara verecem. Eskiden mi5 kullandığım dönemlerde çok eski hatta ilk telefonuna bile güncelleme veriyordu. Son zamanlarda bu politakasını değiştirdi. 2 yıl android 3 miui...
  12. bilisim

Sohbet Mi globe neden tercih edilmiyor

Benim Kullandığım telefon mi8 tüm romları denedim hala deniyorum dönüp dolaşıp eu'ya dönüyorum .
  13. bilisim

Sohbet Mi globe neden tercih edilmiyor

mi-globe pil konusunda eu ya göre güzel . Benim gibi sürekli şehirler arası yolculuk yapan birsi için kötü. Ne zaman eu dan sıkılsam mi-globeye sarılıyorum her seferinde aşağıdaki sorunlarla karşılaşıyorum . - şebeke eu'ya göre merkezler dışında kötü - ses eu'ya göre kötü Belkide şebeke pili...
  14. bilisim

MIUI 12 Mi 8 Xiaomi.eu Beta (Güncelleme sona erdi)

4 saat aldım diğerinde 2-3 saat :(
  15. bilisim

MIUI 12 Mi 8 Xiaomi.eu Beta (Güncelleme sona erdi)

Bataryada sorun yaşadım. bariz hatası yok .batarya sorunu nedeniyle eu stabile 11.0.8 geçtim
Üst Alt