bilgiformu kullanıcısının son içeriği

1. bilgiformu

Yardım smart band 8 yazılım

teşekkür ederim
  2. bilgiformu

Yardım smart band 8 yazılım

merhaba smart band 8 bileklik de pil belli bir seviyeye düşünce ekran kendi kendine saçmalamaya başlıyor sormak istediğim bilekliğin bir önceki sürümüne dönmek istiyorum lakin böyle bir imkan var mı ? var ise nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? ilginiz için teşekkür ederim
  3. bilgiformu

Soru LineageOS 18.1 yüklemek hakkında

eyvallah :) version farklı olunca belki yöntemde değişmiş olabir diye düşündüm nedense ...etiket olarak rom seçtim ama 1623153090 brick olayı olmasın diye tedirgin oldum aslında daha önceki telefonlarada söylediğiniz gibi kurcalıyordum eyvallah
  4. bilgiformu

Soru LineageOS 18.1 yüklemek hakkında

merhaba LineageOS 18.1 rom yüklemek istiyorum lakin cihazı aldığımdan beri rom vs denenmem olmadı yanlış bir şey yapmak istemiyorum ,bootloder kilidi açık ve sanırım twrp yüklü sitede LineageOS 16 rom yükleme rehberi mevcut aynı aşamaları mı takip etmeliyim yoksa farklı bir şekilde mi yüklemem...
  5. bilgiformu

Soru vowifi hakkında

bahsedilen şeyleri yaptınız mı ? bu mi note 3 için note pro 10 için farklı olabilir isterseniz bu konuyu takip edin daha detaylı bilgi alabilirsiniz https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-vowifi-volte-calistirma-rehberi-root-gerektirmez-tum-cihazlar.53578/
  6. bilgiformu

Soru vowifi hakkında

benim telefon global bahsettiğim modem seçilince aktif oluyor çalışıyor yani ,turknet için bir şey diyemiyecegim ttnet kullanıyorum ama ttnet için çalışmadığı zaman port açmak gerekiyor
  7. bilgiformu

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

volte bir çok modemde aktif oluyor ama vowifi çalışmıyorne bende bir çok modem denedim ama onlarda çalışmıyor sadece bunu seçince vowifi aktif oluyor
  8. bilgiformu

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

ttnet için güvenli internet seçmeye gerek yok aslında ttnet zyxel vmg3312-b10b modemde bendede çalışmıyordu .internet üzerinde başka bir form üzerinde bir arkadaş böyle bir yol söyledi.ağ ayarı>port tetikleme >yeni kural ekleyince boşlukların hepsini 500 ve tcp olan yerleride tcp/udp yapınca...
  9. bilgiformu

Soru vowifi hakkında

hocam ben shortcut creator kullanıyorum application >modem diye aratınca modem listesine ulaşıyorsun
  10. bilgiformu

Soru vowifi hakkında

diğer formda bir arkadaşın tavsiye ettiği modem seçilince olay çözülüyor
  11. bilgiformu

Soru vowifi hakkında

eyvallah evet bende o tarz bir şeye cesarat edemiyorum ,bulunduğum bölgede vodafone çekmiyor benim için elzem bir şey bu ısrar bundan dolayı aslında
  12. bilgiformu

merhaba mi note 3 için Netherla aktif olmuyor deneyip sonuç alan var mı?
  13. bilgiformu

Soru vowifi hakkında

üstad bir neticeye ulaşabildiniz mi ?
  14. bilgiformu

Soru vowifi hakkında

anlıyorum teşekkür ederim sanırım sağlıklı bir şekilde kullana bilmek için rom değiştirmek gerekiyor
  15. bilgiformu

Soru vowifi hakkında

hocam ne yazık ki uçak modundada kullanamıyorum rom olarak global rom kullanıyorum
Üst Alt