BilalYigit kullanıcısının son içeriği

1. BilalYigit

Yardım Mi 9T Pro Aşırı Yavaş Şarj oluyor

Dediğiniz bu mudur hocam? https://www.mobilsarf.com/xiaomi-mi-9t-pro-sarj-soketi-bordu-cikma-orjinal-P9252?srsltid=AfmBOoql44WfeWFUWIzE0R1k_Rx3NXEDddXY20lAAo6THGTvlKVGfzp5
  2. BilalYigit

Yardım Mi 9T Pro Aşırı Yavaş Şarj oluyor

Hiçbir sorun yokken birden hızlı şarj olmamaya başladı. Sadece o gün telefon yağmurda biraz ıslandı ama ondan olacağını sanmıyorum. Telefon,şarj aletine takıldığında çok düşük değerlerde şarj oluyor; görseldeki gibi. Şarj olurken telefona bakarsam şarj seviyesi düşüyor. Telefoncuya gittim...
  3. BilalYigit

Yardım Çift tıklama ile ekran açınca hemen kapatıyor

Çift tıklayınca ekran açılıyor ama hemen ardından tekrar kapanıyor sürekli. Ve telefonu elime her aldığımda kulaklık alanını kapatmayın uyarısı veriyor istisnasız eskiden yoktu her aldığımda telefonu geleceğini bildiğim için direkt ses açma tuşuna basıyorum.
  4. BilalYigit

Mod Flag Secure Özelliğini Kapatma Modülü (Tekli Fotograflarda SS Almak)

https://github.com/j-hc/FlagSecurePatcher
  5. BilalYigit

Başka modül buldum o çalışıyor.
  6. BilalYigit

çalıştı ama telefonu bozdu duvar kağıdı görünmüyor uygulamalar hata veriyor galerideki resim ve videolar hata veriyor desteklenmeyen dosya biçimi diye depolama olduğu halde yeterli depolama alanı yok hatası veriyor ayrıca. miui 12.6 eu rom da denedim.
  7. BilalYigit

Yardım Rootlu telefonuma magisk indirdim reset attı açılmıyor

ek kurulum yapınca telefon mıuı yazısında kalıyor.
  8. BilalYigit

Yardım Magisk kurunca miui yazısında kalıyor

magiski flashlıyorum ofox ile sorun yok ama uygulamaya girdiğimde ek kurulum istiyor ek kurulumu yapınca telefon miui yazısında kalıyor. önceden sorun yoktu. çözümü var mıdır?
  9. BilalYigit

Yardım Paycell root yüzünden açılmıyor

Magisk uygulamasını gizledim ve zygisk açık uygulamadan gizledim. Ama hala görüyor root olduğunu diğer uygulamalarda sorun yok. Nasıl çözebilirim?
  10. BilalYigit

Soru Magisk artık uygulamadan modül yüklenmiyor mu?

Neden kaldırıldı ki?
  11. BilalYigit

Soru Magisk artık uygulamadan modül yüklenmiyor mu?

Uzun zamandır kullanıyordum bugün son sürümü yükledim ve modüller kısmında sadece depolamadan yükle var. Güncel olarak modülleri nasıl bulacağız? Eski magisk sürümü yüklesem olur m?
  12. BilalYigit

Soru Bootloader kilidi açınca imei silinir mi?

Uzaktan imei atabilir misiniz peki ve ücreti nedir?
  13. BilalYigit

Peki silinince kullanabilir miyim bir süre yoksa hemen IMEI mi atılması gerekir tekrar?
  14. BilalYigit

Kilit açılınca sıfırlama yapmadan telefon hemen twrp yükleme şansımız var mı yükleyip efs yedeği alabilir miyim? Ya da gerek yok mu silinmez mi IMEI? Rom: Global 12.5.2
Üst Alt