BilalYigit kullanıcısının son içeriği

1. BilalYigit

Yardım Hyperos 2'den 1'e dönülebilir mi?

Peki kilit açmak için biliyorsunuz kota var ve 30 günlük mi topluluk hesabı istiyor. Beklemeden direkt açmak için ücretli yapılan bir işlem var mı?
  2. BilalYigit

Yaptırdıktan sonra bootloader açmak sorun olur mu peki?
  3. BilalYigit

Telefonu hyperos 2 ye güncellemeyi düşünüyorum server kayıt daha pahalı oluyormuş 2 olunca güncellesem kayıt yaptıracağım zaman rom atarak tekrar hyperos 1 yapabilir miyim? Eskiden yaptığımız gibi sürüm düşürebilir miyiz? Cihaz Xiaomi 14T.
  4. BilalYigit

Yardım Bootloader başvurusu için 5 level hesap şart mı?

Bilmiyorum bi kaç yerde öyle deniliyordu. Ama 30 gün şart sanırım her türlü bekleyeyim mi?
  5. BilalYigit

Yardım Bootloader başvurusu için 5 level hesap şart mı?

30 günlük topluluk hesabı ve 5 level deniyor bunlar olmadan şansımızı denesek olmaz mı hiçbir şekilde ya da günü tamamlasak ama level 5 olmasa.
  6. BilalYigit

Yardım Xiaomi 14T EU ROM

Bootloaderi açabilsem alırım da açamıyoruz
  7. BilalYigit

Yardım Redmi note 14 pro plus sıfırlama sonrası kurulumdan çıkmıyor

2 hafta önce almıştım çin versiyondu sanırım ama güncelleme vs. geliyordu global rom gibiydi ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırladım ve bu hatayı veriyor. Yardım ederseniz sevinirim. Daha kayıt yapılmamıştı.
  8. BilalYigit

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G kurulum ekranından çıkmıyor

Bende de aynı hata var.
  9. BilalYigit

Recovery Orange Fox Recovery R12.1_0 FBEv2 DSP (Android 14-15-16 Destekli) Unofficial - K20 PRO - MI 9T PRO

Hocam sizin attığınız recoveryi kurdum ardından romu kurdum reboot ederken sistem yok diyor, mi yazısında kaldı. Bu rom legacy istiyomuş dsp değilmiş o konudaki recovery legacy sanırım ama link no mirrors found hatası veriyor napıcam bilmiyorum. Son olarak hocam internette bakınca DSP olan...
  10. BilalYigit

Recovery Orange Fox Recovery R12.1_0 FBEv2 DSP (Android 14-15-16 Destekli) Unofficial - K20 PRO - MI 9T PRO

Hocam bu linkteki romu kuracağım. konudaki link patlamış sanırım bunu kullansam olur mu? Fw dosyası demişsiniz sadece romu kursam olur mu? edit: Rom - HyperOS EU 2.0.4.0 Stable Android 14 FeLLzProjects
  11. BilalYigit

Rom HyperOS EU 2.0.4.0 Stable Android 14 FeLLzProjects

Hocam recovery linki silinmiş sizin yükleme şansınız var mı?
  12. BilalYigit

Yardım Çin hesabım var bootloader açmak istiyorum nasıl yapabilirim

Bu limit sorununu nasıl cozdunuz ben de direkt limit hatası veriyor tam saatinde veya biraz önce deniyorum 19.00 ya da 18.59.58 veya 59
  13. BilalYigit

Yardım Çin hesabım var bootloader açmak istiyorum nasıl yapabilirim

Başvuru yapabildiniz mi peki? Limit hatası veriyor. Süre verdi mi yani?
Üst Alt