BilalYigit kullanıcısının son içeriği

1. BilalYigit

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

teşekkürler. 1756580277 onu ayırt edebiliyor mu sistem?
  2. BilalYigit

hocam user kısmına falan ne yazacağız?
  3. BilalYigit

Hocam internet hızına göre timeshift kaç olmalı? Ve hangi saniyeyi yakalamamiz gerekiyor açmak için ben geçen 1200 ile 00.00.00.6xxx yakalamama rağmen kota doldu dedi.
  4. BilalYigit

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

Ben de tam saniye 59 iken bastım birkaç kez ama olmadı bende.
  5. BilalYigit

hocam python kurdum birlikte aç diyorum ama pythonun setup dosyası açılıyor.
  6. BilalYigit

Denedim bugün de hesabı bağlayamiyorum ki ayarlardan
  7. BilalYigit

Sohbet Yeni telefon arayışındayım. Elimde Mi 9T Pro var, fakat cihazla ilgili talihsiz bir durum yaşadım.

Valla hocam benim de 9t pro köşede duruyor batarya ölü hızlı şarjında sorun var bazen oluyo bazen olmuyo ama ara sıra alıyorum rom falan değişiyorum zevkli oluyor 😀 Aldığım satıcıyı buradan belirtmem uygun olmaz sanırım ayrıca.
  8. BilalYigit

Hocam peki ilk denemede mi oldu? Ve mi hesabında sanki 5 seviye olma şartı var diye duydum sadece 30 günlük hesap yetmez mi?
  9. BilalYigit

Sohbet Yeni telefon arayışındayım. Elimde Mi 9T Pro var, fakat cihazla ilgili talihsiz bir durum yaşadım.

Hocam valla bende de 9t pro vardı ben mi 14t aldım 15.500tlye kampanyalı fiyat ile. Mi serisinden sonra redmiye geçmenizi tavsiye etmem mi 14t mediatek ama performansı güçlü ısınma evet biraz daha fazla snapdragon işlemcilere göre ve maalesef mi 9t pro gibi rom,recovery,modül desteği çok fazla...
  10. BilalYigit

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

Hocam Xiaomi 14T'de rom durumu orijinal değil diyor ne yapmalıyım? Başka uygulamada orijinal diyor.
  11. BilalYigit

Bu yöntemi 30 günlük olmayan hesapta denesek olur mu?
  12. BilalYigit

Yardım Hyperos 2'den 1'e dönülebilir mi?

Peki kilit açmak için biliyorsunuz kota var ve 30 günlük mi topluluk hesabı istiyor. Beklemeden direkt açmak için ücretli yapılan bir işlem var mı?
  13. BilalYigit

Yaptırdıktan sonra bootloader açmak sorun olur mu peki?
  14. BilalYigit

Telefonu hyperos 2 ye güncellemeyi düşünüyorum server kayıt daha pahalı oluyormuş 2 olunca güncellesem kayıt yaptıracağım zaman rom atarak tekrar hyperos 1 yapabilir miyim? Eskiden yaptığımız gibi sürüm düşürebilir miyiz? Cihaz Xiaomi 14T.
Üst Alt