Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dediğiniz bu mudur hocam?
https://www.mobilsarf.com/xiaomi-mi-9t-pro-sarj-soketi-bordu-cikma-orjinal-P9252?srsltid=AfmBOoql44WfeWFUWIzE0R1k_Rx3NXEDddXY20lAAo6THGTvlKVGfzp5
Hiçbir sorun yokken birden hızlı şarj olmamaya başladı. Sadece o gün telefon yağmurda biraz ıslandı ama ondan olacağını sanmıyorum. Telefon,şarj aletine takıldığında çok düşük değerlerde şarj oluyor; görseldeki gibi. Şarj olurken telefona bakarsam şarj seviyesi düşüyor. Telefoncuya gittim...
Çift tıklayınca ekran açılıyor ama hemen ardından tekrar kapanıyor sürekli. Ve telefonu elime her aldığımda kulaklık alanını kapatmayın uyarısı veriyor istisnasız eskiden yoktu her aldığımda telefonu geleceğini bildiğim için direkt ses açma tuşuna basıyorum.
çalıştı ama telefonu bozdu duvar kağıdı görünmüyor uygulamalar hata veriyor galerideki resim ve videolar hata veriyor desteklenmeyen dosya biçimi diye depolama olduğu halde yeterli depolama alanı yok hatası veriyor ayrıca. miui 12.6 eu rom da denedim.
magiski flashlıyorum ofox ile sorun yok ama uygulamaya girdiğimde ek kurulum istiyor ek kurulumu yapınca telefon miui yazısında kalıyor. önceden sorun yoktu. çözümü var mıdır?
Uzun zamandır kullanıyordum bugün son sürümü yükledim ve modüller kısmında sadece depolamadan yükle var. Güncel olarak modülleri nasıl bulacağız? Eski magisk sürümü yüklesem olur m?
Kilit açılınca sıfırlama yapmadan telefon hemen twrp yükleme şansımız var mı yükleyip efs yedeği alabilir miyim? Ya da gerek yok mu silinmez mi IMEI?
Rom: Global 12.5.2