Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu hyperos 2 ye güncellemeyi düşünüyorum server kayıt daha pahalı oluyormuş 2 olunca güncellesem kayıt yaptıracağım zaman rom atarak tekrar hyperos 1 yapabilir miyim? Eskiden yaptığımız gibi sürüm düşürebilir miyiz? Cihaz Xiaomi 14T.
2 hafta önce almıştım çin versiyondu sanırım ama güncelleme vs. geliyordu global rom gibiydi ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırladım ve bu hatayı veriyor. Yardım ederseniz sevinirim. Daha kayıt yapılmamıştı.
Hocam sizin attığınız recoveryi kurdum ardından romu kurdum reboot ederken sistem yok diyor, mi yazısında kaldı.
Bu rom legacy istiyomuş dsp değilmiş o konudaki recovery legacy sanırım ama link no mirrors found hatası veriyor napıcam bilmiyorum.
Son olarak hocam internette bakınca DSP olan...
Hocam bu linkteki romu kuracağım. konudaki link patlamış sanırım bunu kullansam olur mu? Fw dosyası demişsiniz sadece romu kursam olur mu?
edit: Rom - HyperOS EU 2.0.4.0 Stable Android 14 FeLLzProjects