Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam internet hızına göre timeshift kaç olmalı? Ve hangi saniyeyi yakalamamiz gerekiyor açmak için ben geçen 1200 ile 00.00.00.6xxx yakalamama rağmen kota doldu dedi.
Valla hocam benim de 9t pro köşede duruyor batarya ölü hızlı şarjında sorun var bazen oluyo bazen olmuyo ama ara sıra alıyorum rom falan değişiyorum zevkli oluyor 😀 Aldığım satıcıyı buradan belirtmem uygun olmaz sanırım ayrıca.
Hocam valla bende de 9t pro vardı ben mi 14t aldım 15.500tlye kampanyalı fiyat ile. Mi serisinden sonra redmiye geçmenizi tavsiye etmem mi 14t mediatek ama performansı güçlü ısınma evet biraz daha fazla snapdragon işlemcilere göre ve maalesef mi 9t pro gibi rom,recovery,modül desteği çok fazla...
Telefonu hyperos 2 ye güncellemeyi düşünüyorum server kayıt daha pahalı oluyormuş 2 olunca güncellesem kayıt yaptıracağım zaman rom atarak tekrar hyperos 1 yapabilir miyim? Eskiden yaptığımız gibi sürüm düşürebilir miyiz? Cihaz Xiaomi 14T.