Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 9t pro telefonumda miui ori 14 eu v14 romunu kullanıyorum uzun zamandır. Şimdiye kadar hiç bir sorun yoktu dün telefonu kapatıp açtığımda telefon saçmalamaya başladı. Hiç bir video açılmıyor YouTube olsun Instagram olsun telegram olsun defalarca kapatıp açtım telefonu ama olmadı ne yapmam lazım?
MIUI ORI EU V4 ROM'unu kullanmaktayım. Hiçbir sorun yoktu şimdiye kadar. Telefonu açıp kapattım telefon sapıttı, ne YouTube ne Telegram ne galeri ne de Instagram, hiçbir video açılmıyor, ya takılı kalıyor ya siyah ekran. Arka plandaki uygulamaları siliyorum, bakıyorum silinmemişler aynısı gibi...
Selam. Annem telefonu kullanırken birden ekran gitmiş telefonun ekranı simsiyah çift tıklayınca hafif rengi açılıyo gri gibi ama power tuşu bozuk olduğu için kapatmayı denemedim başına gelen oldu mu?
Mi clous kapaniyormus galiba galerideki verilerimi google fotoğraflara aktardım ama notlar uygulamasinda notlarım vardı o notlar gelmiyor ve önceden eklediğim bazı notlar senkronize edilemedi diye hata veriyor ne yapmam lazım?
rom kuruyordum orangefox ilee romu kurdum açıldı telefon miui logosua geldi tam açılmak üzereyken şarj bitti şimdi ne yapmama lazım yardım edin lütfen.
Merhaba arkadaşlar yeni bir rom çıktı sizlerle paylaşmak istedim. Romda şu ana kadar günlük kullanımı engelleyecek herhangi bir hataya rast gelmedim. Sizlerde yükleyerek tecrübelerinizi konu altına yorumlarınızı bırakabilirsiniz.
Kurulum:
1- Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna...
miui 12.5ten miui 10 kuracaktım ofoxtan ınstalla bastım kırmızı uyarılar çıktı alert falan yazdı türkçeye çevirdim salt okunuru değiştirmeye falan çalışıyor dedi ve 40tan geriye saymaya başladı sonra rom yüklendi reboot dedim telefon tepki vermedi şarja takınca 1-2 dakika sonra açıldı neden...
merhaba bugün sarı siteden 3050tlye mi 9t pro aldım sizce fiyat iyimi? ve telefon gelince özellikle nereleri kontrol etmeliyim get ile aldığım için iade şansım var özellikle incelemek istiyorum
merhaba galerideki videoları mi clouda yedekleyip format attım mi clouda yedeklediğim videolar geldi ama hepsini indirmem gerek teker teker bendede 1000 küsür video var bunları toplu indirmenin yolu varmı?
6/64 imei kaydı yapılmış
Sıfırdan farkı yok tek bir çizik yok kılıf ve kırılmaz cam ile kullanıldı
Telefonu satma nedenim model yükseltmek
Orjinal şarj aleti ve kutusu ile verilecektir
Pazarlık ufak miktarda olur
Parmak izi yüz tanıma vs. sorunsuz çalışıyor
Takas sadece Mi 9T PRO ile olur...
merhaba güncelleme yapınca parmak izi gitmişti cihazımda bugün miuimix 13.0.7 rom kurdum ve baktığımda parmak izi geldi cihazı yeniden başlattım gitmedi ve sorunsuz aynı hızında çalışıyor parmak izi gidenler bu romu kurup kavuşabilirler parmak izine ama pil konusunda kötü rom maalesef
1655784909...