bilalcertel kullanıcısının son içeriği

1. bilalcertel

Çözüldü Whatsapp giriş sorunu

hocam hiç bakmadım twrp yi kendim yükledim
  2. bilalcertel

Çok şükür yaptım hocam teşekkür ederim herkese
  3. bilalcertel

Cihazim 11t pro (vili ) bu sizin attığınız rehber hyperos içinde geçerli değil mi hocam
  4. bilalcertel

Hocam şu an Endonezya hyperos indireceğim OS1.0.3.0.UKDIDXM çünkü Google arama ve mesajlaşma uygulamasından gına geldi neyse bu sürümü fastboot ile yükleyeceğim yükledikten sonra magisk i yüklemek için twrp yüklemem gerekiyor öyle değil mi işte sorun orada başlıyor hyperos uyumlu twrp varmı...
  5. bilalcertel

Hocam valla pek bişey anlamadım bu işlerden en fazla yapabildiğim miu da orange fox yüklemek ve mi tools la rom yüklemek 😀
  6. bilalcertel

Rehber Mi11T Pro TWRP ve Magisk Kurulumu (Basit Yöntem / Bütün Cihazlarda Geçerlidir.)

Bende de aynı durum var umarım çözümü anlatan bir hayırsever çıkar 😀
  7. bilalcertel

Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum whatsapp bir türlü giriş yapılamıyor resmi whatsapp uygulaması hatası alıyorum cihaz 11t pro ve yeni hyperos yükledim play store da sertifikalı değil . Magisk mi yüklemeliyim şimdi detaylı anlatırsanız sevinirim
  8. bilalcertel

HyperOS Mİ 11T PRO HyperOS 1.0.2.0 EEA Kararlı

çok teşekkür ederim cevabınız için. en kısa sürede yükleyeceğim
  9. bilalcertel

rom dan roma bende çok geçiş yaptım ama hyperos ta böyle bişey olabilir mi diye sormak zorunda kaldım
  10. bilalcertel

yok mu şu soruya cevap verebilecek kişi yada kişiler
  11. bilalcertel

anladım hocam sorun yok 😅
  12. bilalcertel

hocam ben hyperos yüklemek istiyorum. biraz değişiklik olsun istedim de
  13. bilalcertel

hocam cihaz 1 yıllık ıraktan getirtmiştim bazı sıkıntılar var artık son zamanlarda . internet açık olduğu halde bazen net kesiliyor ama gösterge olarak 4.5 g gösteriyor . bide hafiften kasma falan olmaya başladı artık .. şu an antalyada çalışıyorum sahil kenarında ve cihazı sadece insta falan...
  14. bilalcertel

hocam cihazım 11 t pro direnç kayıtlı euro rom yüklü şu an . bu sürüm hyperios fastboot ile yüklemek istiyorum imei ıçarmı acaba ??
  15. bilalcertel

Yardım Bekleme süresi olmadan bootlader kilidi açılabilir mi ?

Hocam bende yurt dışı cihazıma root atıp imei attıracagim. özellikle bl kilidinin açık olması lazım değilmidir farklı room vs yüklemek için çünkü magisk ve Orange fox yüklemek için
Üst Alt