Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese hayırlı forumlar telefonum 11T pro daha 3 haftalık... şu dönüştürücüyü kullanıyorum ses kalitesi iyi aama biraz düşük ses ve karşı tarafa pubg oynarken hiç gitmiyor sadece kesintisiz cızırtı sesi gidiyor ve sürekli asistanı açıp duruyor asistanı da devre dışı bıraktım kulaklığım Jack...
Hocalarım bir kaç ay önce laptop yardımı ile miui 12.5 a geçtim zar zor yedek almıştım ve ne yaptım sa Orange fox ve magisk yükleyemedim en son sürüm Orange fox ta yüklemeye çalıştım yine nafile yani şu an ki romdan hiç memnun kalmadım müzik dinliyorum ekran kilidinde kesinlikle müzik uygulaması...
Dün arkadaşımın redmi note 10 s cihazına MIUI 12.5 GÜNCELLEMESİ Geldi hala bizim cihazlarda tık yok SD 855 e gelmesi bu kadar zormu bilgisi olan lütfen bilgilendirsin 12.5 bekleye bekleye xiaomi olduk
Herkese iyi günler cihazım k20 pro (8/256) yurt dışı malı rootlu ve imei kayıtlı ben bu cihazı aldığım da magisk vardı ana menu de direkt olarak kaldır dedim neyse 8 aydır kullanıyorum ve miui 11.05 romunda kaldım tıkandım bir türlü güncelleme yapamıyorum otadan direkt olarak twrp (3.1.1)...