Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam şu an Endonezya hyperos indireceğim OS1.0.3.0.UKDIDXM çünkü Google arama ve mesajlaşma uygulamasından gına geldi neyse bu sürümü fastboot ile yükleyeceğim yükledikten sonra magisk i yüklemek için twrp yüklemem gerekiyor öyle değil mi işte sorun orada başlıyor hyperos uyumlu twrp varmı...
Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum whatsapp bir türlü giriş yapılamıyor resmi whatsapp uygulaması hatası alıyorum cihaz 11t pro ve yeni hyperos yükledim play store da sertifikalı değil . Magisk mi yüklemeliyim şimdi detaylı anlatırsanız sevinirim
hocam cihaz 1 yıllık ıraktan getirtmiştim bazı sıkıntılar var artık son zamanlarda . internet açık olduğu halde bazen net kesiliyor ama gösterge olarak 4.5 g gösteriyor . bide hafiften kasma falan olmaya başladı artık .. şu an antalyada çalışıyorum sahil kenarında ve cihazı sadece insta falan...
Hocam bende yurt dışı cihazıma root atıp imei attıracagim. özellikle bl kilidinin açık olması lazım değilmidir farklı room vs yüklemek için çünkü magisk ve Orange fox yüklemek için