Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Bi banddan Bluetooth ile şifre açmayı yapıcaktım ama şifre yanlış diyor. Şifrenin doğru olduğuna eminim ama yanlış diyor yinede. İşin garibi telefonun kilit ekranında şifreyi kabul ediyor ama şifre ve güvenlik kısmından telefonun ekran şifresini değiştiremiyorum ordads şifre...
Merhaba arkadaşlar. Redmi note 10 pro cihazımda Bluetooth ile şifre açma yapıcaktım ama şifreyi kabul etmiyor. Telefonun ekran pinini kaldırıp tekrar şifre koyim dedim şifreyide kaldıramadım yanlış şifre diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şifrem kesin doğru çünkü telefonu şifreyle açıyorum...
Herkese iyi günler. Bu sabahtan beri bu sıkıntıyla karşılaşıyorum. Bir çözümü varmı? İki gün önce 13.0.4 güncellemesi bildirimi geldi ama güncelleme ekranına girdiğimde uygun güncelleme yok dedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim
Dün telefonumu düşürdüm. Redmi note 10 pro arka cam kırıldı. İnternette 100-300 ₺ bandında. Değişimini kendim yapabilirim ama garanti dışı kalır. MIUI 13 le beraberde kasma sorunu geldi ve ilk aldığımdan beri batarya 1 gün anca çıkartıyor. Sizce serviste aşşağı yukarı ne kadar bi fatura çıkar...
Bu gün fark ettim kamerada video kısmında 4k ya aldığım zaman kamera başlatılamadı hatası veriyor. Kamerayı uygulamalardan verilerin isildimmtelefonu yeniden başlattım düzeldi. Donma problemi bu gün pubg de tekrsr oldu ama 5 6 saniye sonra düzelti tekrar. Pil performansıda gittikçe iyileşiyor...
Yaklaşık 1-2 hafta önce android 12 tabanlı miui 13 ü indirdim 5 6 gündür oyun oynarken YouTube da video izlerken vs ekran donup kalıyor. Cihaz ısınmıyor bile. Anca güç tuşuna 8 saniye basıp yeniden başlatınca düzeliyor. Bu sorunu yaşayan ve çözen varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim...