Bibergolge kullanıcısının son içeriği

1. Bibergolge

Haber Mi 13T Pro Global HyperOS 2.0 Güncellemesi

Fastbootla temiz kurulum yaptınız mı
  2. Bibergolge

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Mi firmde Cihazın kod adına Göre arama yapmalısın "rothko" kod adi olabilir emin değilim cihazı fastboota alıp "fastboot getvar product" komutunu yazarak kod adını öğrenebilirsin
  3. Bibergolge

Haber Mi 13T Pro Global HyperOS 2.0 Güncellemesi

Daha henüz fastboot versiyonu gelmemiş bence hemen geçmeyin ilk sürümde haliyle hata olma ihtimali yüksek bi kac sürüm sonra geçin
  4. Bibergolge

Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

Cihazımı seviyorum okuduğumda cihazıma karşı kötü davrmaktan incitmekten hatta nefret etmekten korkuyorum o yüzden okumayacagim :)
  5. Bibergolge

Saydığınız şeylere hiçbi etkisi yok hocam uzun zamandır kullanıyorum
  6. Bibergolge

Apatch ile sorun olacağını sanmam ama hiç denemedim
  7. Bibergolge

Hocam cloud seçeneği yok kayıt yerel depolamaya kaydediliyor Nereye kaydedecegini siz seçebiliyorsuz. Aynı şekilde hangi numaralari kaydedeceginide seçebiliyorsunuz, bircok kayit formati var uygulama arayüzü için video çektim ekten bakabilirsiniz
  8. Bibergolge

Sohbet Dünyadaki en meşhur 5 yasa

Bu yasaların hepsi gecersiz ve insani psikolojik olarak çökeltir. hayattaki en önemli yasa emir buyruduldugu üzere çalış çabala araştır işin sonucunu Allah'a bırak tevekkül et O ne dilerse O olur. -...Bütün insanlar toplanıp sana faydalı olmaya çalışsalar, ancak Allah´ın senin için yazdığı...
  9. Bibergolge

Telefonunuzda root erişimi olması gerekiyor, ardından magisk veya apatch gibi root erişimi veren uygulamardan aşağıdaki modülü kuruyorsunuz
  10. Bibergolge

Aynen hocam, globalde kullanabilirsiniz, ben suanda hyperos global kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, uygulama kendi başına çalışıyor google arama uygulamarina müdahale etmiyor
  11. Bibergolge

Hayir hocam bu modülü kurduktan sonra tamamen bağımsız bir uygulama yükleniyor. Bu uygulama vasıtasıyla neleri kaydedip kaydetmeyecegini ses kalitesini ve formatini ayarlayabiliyorsunuz
  12. Bibergolge

Araçlar Olmazsa olmaz Magisk - Kernelsu ve Apatch modülleri

Swift backup(Root) Modül değildir uygulamadır. Bu uygulama ile WhatsApp dahil tüm android uygulamalarınızı datalariyla birlikte yedekleyebilir yeni kurduğunuz sisteme tek tuşla sanki hiç format atılmamis gibi datalariyla birlikte otomatik olarak kurabilirsiniz. şiddetle tavsiye ettiğim benim...
  13. Bibergolge

Soru Mi 13T & Mi 13T Pro IMEI sorunu

Başka bir sorun vardır, benimkide dirençli sürekli güncelleme geliyor, direnc olayinda yazılıma müdahale edilmiyor donanımsal bir parça değiştiriliyor , güncellemenin gelmemesiyle hiçbir alakası yok yani
  14. Bibergolge

Yardım Telefona Root Nasıl Atılır

Aleyküm selam önce bootloader kilidini açmanız gerek, bu işlemi yapmadan hicbisey yapamayız
Üst Alt