Bibergolge kullanıcısının son içeriği

1. Bibergolge

Çözüldü EU rom animasyon kasma sorunu

Geliştirici seçeneklerinden şunu aktif etmeyi deneyin
  2. Bibergolge

Yardım Mi 15 t pro için Dolby atmos

Stock romda zaten Dolby atmos var
  3. Bibergolge

Soru Pil sağlığım neden düşüyor

Hocam telefonun çıkalı bi sene olmuş bu pilleri hiç kullanmasan bile asıl ömründen gider
  4. Bibergolge

Mod Kitsune Magisk Root Algılayan Uygulamalar İçin

Apatch niye yüklemiyorsunuz magiskle uğraşacağınıza, eski cihazın mi13t pro idi nerdeyse tüm banka uygulamaları çalışıyordu, Ziraat hariç. ekstradan rootu gizleyeyim diye bi modülde kurmamıştim üstelik
  5. Bibergolge

Yardım Telefonumdan ses geliyor

Çoğu durumda bu ses normal kamera odaklarken oisten gelebilir sensörlerden gelebilir bende mi 15t pro var aynı ses oluyor, cpu z yi açtığında kamera bilgielrinide alıyor uygulama haliyle kamera açılıyor ve o malum ses geliyor
  6. Bibergolge

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Cihaz yurtdışıda olsa bile eger bir wifi ile vowifi teknolojisiyle Türkiye'deki sebekeye bağlanmışsa tıpkı Türkiye'de kullanmış gibi olursun ona dikkat etmek gerek
  7. Bibergolge

Soru Miui dialer yükleyemiyorum

Root var mi cihazda
  8. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hyper os 3 nasil arkadaslar gecmeye değer mi, kamerada fark var mi, halen hyperos 2 deyim
  9. Bibergolge

Alış 120w tr başlık gan şarj aleti arıyorum

Bilmiyorum link koymak yasak mi ama güvenilir satıcı hala kullanıyorum orijinal sorunsuz, https://shbd.io/s/jUaUPRc2
  10. Bibergolge

Çözüldü Xiaomi 15T Pro 12/512 Süper Makro Sorunu

Super makro var ama cok yakından çekmiyor, onun için ayri bi kamerasi yok
  11. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Bu cihazda sarj 100 den 99 a hatta 90 a kadar cok kisa sürüyor düşmesi, önceki kullandığım cihazlar böyle değildi fakat sarj uzun gidiyor orası ayrı
  12. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam o sıkıntı olmaz ya bootloader kilidi açıksa downgrade yapılabilir rahatlikla mi flash üzerinden, yine hos2 ye dönülür atılır ama önemli olan bootloader kilidinin açık olması, birde imei atıldıktan ve atılmadan önce önemli partitionlarin hepsinin yedek alınması gerek bu en Garanti yol...
  13. Bibergolge

Yardım Android 16 güncelleme sonrası klavye altında çıkan ok barı

Hyperos tan değil suanda mi 15t pro hyperos 2.0 android 15 kullanıyorum öyle bi sorunum yok, bu android 16 dan gelen bir sıkıntı, sirf bunun yüzünden guncellemeye çekiniyorum açıkçası.
  14. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam nasil açıyorsunuz bl kilidini ne zaman başvuru yapsam kota doldu diyor
  15. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Cihazı ben kendim rootlasam eng ile kendim yapsam olur mu yani dpf pro ya gerek var mi
Üst Alt