Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam o sıkıntı olmaz ya bootloader kilidi açıksa downgrade yapılabilir rahatlikla mi flash üzerinden, yine hos2 ye dönülür atılır ama önemli olan bootloader kilidinin açık olması, birde imei atıldıktan ve atılmadan önce önemli partitionlarin hepsinin yedek alınması gerek bu en Garanti yol...
Hyperos tan değil suanda mi 15t pro hyperos 2.0 android 15 kullanıyorum öyle bi sorunum yok, bu android 16 dan gelen bir sıkıntı, sirf bunun yüzünden guncellemeye çekiniyorum açıkçası.
Selamün aleyküm arkadaşlar bu rehberimizde Mi 13T Pro cihazımızın hayatı bölümlerini (partitions) yedeklemeyi öğreneceğiz, öncelikle bu rehber sadece corot kod adıyla bilinen mi 13t Pro içindir. Partitionslarin adresleri değişebileceği için diğer modellerde çalışmayabilir.
Öncelikle herhangi...
corot imei bckup
corot imei yedekleme
efs backup
imei backup
imei yedekleme
mi 13t pro efs yedeği
mi 13t pro imei yedek
mtk imei yedekleme
nv data
nvdata
nvdataiscorrupted
orijinal i̇mei yedek
termux ile yedekleme
yedek
yedek alma
Selamun Aleykum Arkadaşlar Bu sorun genelde cihaz ısındığında görülüyor. Bu can sıkıcı sorunun çözümü basit ve root gerektirmez.
1) öncelikle geliştirici seçeneklerini açın ve usb hata ayıklama modunu aktif ediniz.
2) Cihazi bilgisayara bağlayın minimal adb ve fastboot yazilimini açın...
Selamun Aleykum, en son ve en güncel eu rom geliştirici versiyonudur.
Eu rom geliştirici versiyonunun globalden farkı nedir?
Çin'e dayalı İstikrarlı / Haftalık yapılar
3 seçenekli yeniden başlatma menüsü (dev. ayarlarında)
MIUI Kontakları ve Çevirici
MIUI sistem uygulamalarında kaldırılan...
Selamun Aleykum, şimdiye kadar Mi 11 Lite 5G(renoir) için denediklerim arasinda en akıcı romu paylaşmak istiyorum, sıfır takılma diyebilirim.
Öncelikle cihaza iki defa rom yüklememiz gerekiyor,
1) İlk romun linkini aşağıdaki linkten indiriyoruz
Link1
Alternatif
İndirdiğimiz arşivi zipten...