Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi firmde Cihazın kod adına Göre arama yapmalısın "rothko" kod adi olabilir emin değilim cihazı fastboota alıp "fastboot getvar product" komutunu yazarak kod adını öğrenebilirsin
Hocam cloud seçeneği yok kayıt yerel depolamaya kaydediliyor Nereye kaydedecegini siz seçebiliyorsuz. Aynı şekilde hangi numaralari kaydedeceginide seçebiliyorsunuz, bircok kayit formati var uygulama arayüzü için video çektim ekten bakabilirsiniz
Bu yasaların hepsi gecersiz ve insani psikolojik olarak çökeltir. hayattaki en önemli yasa emir buyruduldugu üzere çalış çabala araştır işin sonucunu Allah'a bırak tevekkül et O ne dilerse O olur.
-...Bütün insanlar toplanıp sana faydalı olmaya çalışsalar, ancak Allah´ın senin için yazdığı...
Aynen hocam, globalde kullanabilirsiniz, ben suanda hyperos global kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, uygulama kendi başına çalışıyor google arama uygulamarina müdahale etmiyor
Hayir hocam bu modülü kurduktan sonra tamamen bağımsız bir uygulama yükleniyor. Bu uygulama vasıtasıyla neleri kaydedip kaydetmeyecegini ses kalitesini ve formatini ayarlayabiliyorsunuz
Swift backup(Root)
Modül değildir uygulamadır.
Bu uygulama ile WhatsApp dahil tüm android uygulamalarınızı datalariyla birlikte yedekleyebilir yeni kurduğunuz sisteme tek tuşla sanki hiç format atılmamis gibi datalariyla birlikte otomatik olarak kurabilirsiniz. şiddetle tavsiye ettiğim benim...
Başka bir sorun vardır, benimkide dirençli sürekli güncelleme geliyor, direnc olayinda yazılıma müdahale edilmiyor donanımsal bir parça değiştiriliyor , güncellemenin gelmemesiyle hiçbir alakası yok yani