Bibergolge kullanıcısının son içeriği

1. Bibergolge

Alış 120w tr başlık gan şarj aleti arıyorum

Bilmiyorum link koymak yasak mi ama güvenilir satıcı hala kullanıyorum orijinal sorunsuz, https://shbd.io/s/jUaUPRc2
  2. Bibergolge

Çözüldü Xiaomi 15T Pro 12/512 Süper Makro Sorunu

Super makro var ama cok yakından çekmiyor, onun için ayri bi kamerasi yok
  3. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Bu cihazda sarj 100 den 99 a hatta 90 a kadar cok kisa sürüyor düşmesi, önceki kullandığım cihazlar böyle değildi fakat sarj uzun gidiyor orası ayrı
  4. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam o sıkıntı olmaz ya bootloader kilidi açıksa downgrade yapılabilir rahatlikla mi flash üzerinden, yine hos2 ye dönülür atılır ama önemli olan bootloader kilidinin açık olması, birde imei atıldıktan ve atılmadan önce önemli partitionlarin hepsinin yedek alınması gerek bu en Garanti yol...
  5. Bibergolge

Yardım Android 16 güncelleme sonrası klavye altında çıkan ok barı

Hyperos tan değil suanda mi 15t pro hyperos 2.0 android 15 kullanıyorum öyle bi sorunum yok, bu android 16 dan gelen bir sıkıntı, sirf bunun yüzünden guncellemeye çekiniyorum açıkçası.
  6. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam nasil açıyorsunuz bl kilidini ne zaman başvuru yapsam kota doldu diyor
  7. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Cihazı ben kendim rootlasam eng ile kendim yapsam olur mu yani dpf pro ya gerek var mi
  8. Bibergolge

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hocam 500 tl ye kim açıyor özelden yazabilir misiniz
  9. Bibergolge

Tavsiye 30-35k arası yurtdışı almak istiyorum

Siz bilirsiniz hocam, bahsettiğiniz cihazlarin cikali bi sene oldu, güncel olani almak daha iyi bence
  10. Bibergolge

Tavsiye 30-35k arası yurtdışı almak istiyorum

Hocam diğerlerini boşver 25k ya 15t pro al gerisini harca, sana tavsiyem
  11. Bibergolge

Soru Xiaomi 15T Pro hk.

Hocam nasil yaptiniz, bende sürekli diğer gün tekrar deneyin yazıyor topluluk uygulamasında
  12. Bibergolge

Rehber Mi 13T Pro İmei ve Partitions yedekleme

Selamün aleyküm arkadaşlar bu rehberimizde Mi 13T Pro cihazımızın hayatı bölümlerini (partitions) yedeklemeyi öğreneceğiz, öncelikle bu rehber sadece corot kod adıyla bilinen mi 13t Pro içindir. Partitionslarin adresleri değişebileceği için diğer modellerde çalışmayabilir. Öncelikle herhangi...
  13. Bibergolge

Çözüldü Mi 11 lite 5G 90 hz'den 60 hz'e düşme sorunu

Selamun Aleykum Arkadaşlar Bu sorun genelde cihaz ısındığında görülüyor. Bu can sıkıcı sorunun çözümü basit ve root gerektirmez. 1) öncelikle geliştirici seçeneklerini açın ve usb hata ayıklama modunu aktif ediniz. 2) Cihazi bilgisayara bağlayın minimal adb ve fastboot yazilimini açın...
  14. Bibergolge

Rom Xiaomi Eu 22.8.31 Beta | MIUI 13 Android 12

Selamun Aleykum, en son ve en güncel eu rom geliştirici versiyonudur. Eu rom geliştirici versiyonunun globalden farkı nedir? Çin'e dayalı İstikrarlı / Haftalık yapılar 3 seçenekli yeniden başlatma menüsü (dev. ayarlarında) MIUI Kontakları ve Çevirici MIUI sistem uygulamalarında kaldırılan...
  15. Bibergolge

Rom Xiaomi Eu 21.9.15 Beta | MIUI 12.6 Android 11

Selamun Aleykum, şimdiye kadar Mi 11 Lite 5G(renoir) için denediklerim arasinda en akıcı romu paylaşmak istiyorum, sıfır takılma diyebilirim. Öncelikle cihaza iki defa rom yüklememiz gerekiyor, 1) İlk romun linkini aşağıdaki linkten indiriyoruz Link1 Alternatif İndirdiğimiz arşivi zipten...
Üst Alt