Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğlen telefonu kullanırken hiç bir problemi yoktu. Sonrasında telefonu kapatmam gerekti ve kapattım. Sonra tekrar açmak istediğimde açılmadı. Bir iki kere daha denedim sonra açıldı. Sonrasında ise telefondan ses gelmediğini fark ettim. Yeniden başlatırsam belki düzelir dedim ve yeniden...
İyi günler telefonum yurt dışından gelme fakat telefoncu satın aldığımda imei atmıştı. Bir kaç ay sonra telefona güncelleme geldi (12.0.11.0) bende güncelleme yapınca telefon açılmamıştı. Telefoncuya götürünce tamir etmişti fakat telefon sıfırlanmıştı. Bu cihaza uygulamalar gitmeden ve...
Dün dışarıdayken telefonun şarjı tamamen bitti ve kapandı. Akşam şarja taktım ve bir saat gibi bir süre sonra açmayı denediğimde hiç şarj olmamış gibi gözüküyordu. Tam oturmamıştır falan deyip şarjı çıkarıp taktım ve bir saat daha bekledim. Tekrar kontrol ettiğimde yine şarj olmamıştı. Şarjı...