Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun süredir Xiaomi eu rom 14.0.1.0 sürümündeyim ancak bir süredir takmadigim sorunlar artık canımı sıktı rom degistirmek istiyorum
Yaşadığım sorun çağrı kaydı almaya basınca 4 saniye kayıt alıyor ve kaydı tamamlamıyor.
Google mesajlar ve aramanın bulundugu akıcılık ve pil konusunda eu ya...
Merhaba 4-5 aya yakındır en son miui 14 eu rom kullanıyorum. Son zamanlarda android sistemi yanıt vermiyor hatası alıyorum anca ekranı kapa aç yapınca veya durdur basınca bir walpepar falan gidip geliyor düzeliyor ancak bu sıra sık yaşamaya basladim. benim gibi yaşayan var mı bu sorunu. Acaba...
Sınav için yardımcı bir uygulama kullanıyorum, ekran görüntüsü almak istiyorum ancak "Bu uygulama ekran görüntüsü almaya izin vermiyor" hatası alıyorum bunu nasıl cozebilirim. Tum izinleri verdim olmadı
1682979661
Arkadaşta Redmi note 9 pro var aynı uygulamada o SS alabiliyor
Sınav için yardımcı bir uygulama kullanıyorum ancak "Bu uygulama ekran görüntüsü almaya izin vermiyor" hatası alıyorum bunu nasıl cozebilirim. Tum izinleri verdim olmadı
Merhaba GBWhatsApp kullanıyorum ve donduğu için klosoru saklayıp uygulamayı tekrar yükledim ve yerel yedekten geri çektikten sonra böyle bir hatayla karşılaşıyorum acaba sorun nedir?
Güvenlik uygulamasinda önbellek temizleyemiyorum temizliyor gösteriyor çıkıyor giriyorum tekrar aynı önbellek boyutu takılı kalmış gibi güncel güvenlik uygulaması apk si mi 6 için uygun olabilecek atabilir misiniz sizden ricam
Merhaba miui 12 güncellemesi aldıktan sonra abimin telefonunda hat sorunu oluştu telefonu yeniden başlatınca veya kendi kendine bazen ınternet E ye düşüyor format attım ve başka hat taktiğim halde aynı sorun devam ediyor 40 dakika sonra düzeliyor bu sürede birisi ararsa da ulaşamıyor kendisine...
Abim askerde olduğu için telefonunu sadece ben lazım olan durumlarda açıyorum genellikle 4-5 günde bir ama bu sürede kapalı oluyor cihazı açarken ses tuşlarına dokunmadigim halde fastboot ekranina atıyor fastboot dan çıkınca açılıyor sebebi nedir kendimde mi 6 var daha önce yaşamadım
Mi 6 yı artık Xiaomi az çok gözünde bitirdi stabili 3 aydır bekliyoruz ki yeni modellere vermemişken yakın zamanda bize vermesi zor.
Sorum şu şuan Xiaomi eu 20.6.11 kullanıyorum daha stabil miui 12 beta romu var mı kullandığınız ve ekran süresi şarj olarak ekonomik olan