Berker2004 kullanıcısının son içeriği

1. B

Satış Satılık Redmi K20 Pro 8/256

Merhabalar redmi k20 pro 8/256 gb imei kayıtlı cihazımı satıyorum fiyatı 3300 tl kutusu ve içerikleri tam cihazın hiçbir sorunu yoktur sadece üst tarafında biri nokta şeklinde iki tane çiziği var dikkatli bakmayınca gözükmüyor çok problem edilecek bir şey değil başka hiçbir sorunu yok global rom...
  2. B

Yardım Mi 9T Pro Açılmıyor

Merhaba herkese.Bugün dolby atmos yüklemek için root attım cihaza ve yeniden başlatınca cihaza mi yazısı geldi sonra kapanıp tekrar açıldı ve twrp a girdi ve bunu her yeniden başlattığımda yaptı.Daha sonra rom uçmuştur dedim ve mi flash ile rom kurmak istedim kurulumda 10 dk boyunca hiçbir şey...
  3. B

Soru Youtube neden max. 1080p

Youtube vanced uygulamasında Ayarlar Vanced Ayarları Video ayarları Çözünürlük kontrolü(en üstte) Aktif edin yeniden başlatıp 4k bir video açın
  4. B

Rehber Mi 9T PRO Persist Dosyası

Ben de k20 pro kullanıyorum global rom ile çalışır
  5. B

Yardım Redmi K20 Pro Isınma Sorunu

Ben mi flash ile temiz kurulum yapıp global 10.3.3.0 attım ve uzun süredir kullanıyorum telefon ısınmıyor en çok oyun oynadığımda 38 derece gördüm
  6. B

Kamera açılıp kapanması normaldir kalibrasyon yapar
  7. B

Soru Bildirim ışığı renk farkı

Çok teşekkürler sorun çözüldü. Aslında bilgisiz biri değilim ama onu kapatınca daha iyi olacağı söylendi bana ben de öyle yaptım ve ondan olacağı hiç aklıma gelmedi.
  8. B

Soru Bildirim ışığı renk farkı

Bildirim çubuğunun 2 resimde renk tonunun farklı olması dikkatli bakılınca anlaşılıyor ayarlada ki ss normal tarayıcıda çektiğim ss sönük beyaz bazı uygulamalarda böyle oluyor sebebi nedir eskiden böyle olmuyordu yeni olmaya başladı yanlış bir ayar mı açtım acaba ?
  9. B

Yardım Mi 9t pro için satıcı önerisi

Mi 9t pro 6/128 2700tl redmi k20 pro 6/128 2550tl ye satıyor
  10. B

Hizmetinden memnun kalıyorlar demek istemiştim. 5-6 cihaz alanlar var. Hiç şikayet görmedim
  11. B

Emre Albayrak'tan alın bence çok beğeniyorlar
  12. B

Merhaba arkadaşlar.Bugün sizlerle mi 9t pro'nun global rom orijinal persist dosyasını paylaşacağım.Eğer ki telefonunuzun sensörleri çalışmazsa(rom attıktan sonra olabilir)düzeltmek için gerekli dosyayı paylaşıyorum Kurulum: 1-İndirdiğiniz dosyayı bir klasöre koyun 2-Ses açma + güç tuşlarına...
  13. B

Mi flash ile temiz kurulum yaptım globale yine ve şuan sıkıntı yok gibi ama sensörler çalışmıyor persist dosyasını mı flashlamam gerekiyor ? Mi note 3 kullanırken de olmuştu persist flashlayıp çözmüştüm
  14. B

İmei işlemini yaptım büyük ihtimal mi flashtan temiz kurulum yapacağım yine sorun devam ederse mi room geçeceğim sorun devam ederse aldığım yer ile iletişime geçeceğim
  15. B

Hangi romu önerirsiniz
Üst Alt