Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar redmi k20 pro 8/256 gb imei kayıtlı cihazımı satıyorum fiyatı 3300 tl kutusu ve içerikleri tam cihazın hiçbir sorunu yoktur sadece üst tarafında biri nokta şeklinde iki tane çiziği var dikkatli bakmayınca gözükmüyor çok problem edilecek bir şey değil başka hiçbir sorunu yok global rom...
Merhaba herkese.Bugün dolby atmos yüklemek için root attım cihaza ve yeniden başlatınca cihaza mi yazısı geldi sonra kapanıp tekrar açıldı ve twrp a girdi ve bunu her yeniden başlattığımda yaptı.Daha sonra rom uçmuştur dedim ve mi flash ile rom kurmak istedim kurulumda 10 dk boyunca hiçbir şey...
Çok teşekkürler sorun çözüldü. Aslında bilgisiz biri değilim ama onu kapatınca daha iyi olacağı söylendi bana ben de öyle yaptım ve ondan olacağı hiç aklıma gelmedi.
Bildirim çubuğunun 2 resimde renk tonunun farklı olması dikkatli bakılınca anlaşılıyor ayarlada ki ss normal tarayıcıda çektiğim ss sönük beyaz bazı uygulamalarda böyle oluyor sebebi nedir eskiden böyle olmuyordu yeni olmaya başladı yanlış bir ayar mı açtım acaba ?
Merhaba arkadaşlar.Bugün sizlerle mi 9t pro'nun global rom orijinal persist dosyasını paylaşacağım.Eğer ki telefonunuzun sensörleri çalışmazsa(rom attıktan sonra olabilir)düzeltmek için gerekli dosyayı paylaşıyorum
Kurulum:
1-İndirdiğiniz dosyayı bir klasöre koyun
2-Ses açma + güç tuşlarına...
Mi flash ile temiz kurulum yaptım globale yine ve şuan sıkıntı yok gibi ama sensörler çalışmıyor persist dosyasını mı flashlamam gerekiyor ?
Mi note 3 kullanırken de olmuştu persist flashlayıp çözmüştüm
İmei işlemini yaptım büyük ihtimal mi flashtan temiz kurulum yapacağım yine sorun devam ederse mi room geçeceğim sorun devam ederse aldığım yer ile iletişime geçeceğim