berkeley kullanıcısının son içeriği

1. B

MIUI 12 Mi 8 Lite EU Beta Rom v20.7.30 İndirme Bağlantısı

açılan linkte 5 GB bir dosya mevcut. Bu normal mi?
  2. B

Haber Mi 8 Lite 12.5.1 Çin İçin Çıktı

romu kurdum stabil çalışıyor ama avast 'interactive shell' adındaki uygulamayı kötü amaçlı yazılım olarak görüp kaldırın uyarısı veriyor ancak uygulama kaldırılamıyor. bilgisi olan var mı?
  3. B

Rom Project Arcana EOL (GALEFORCE) - OFFICIAL | Android 12.1 / 12L

rom tam türkçe değil. özellikle özelleştirme ve önemli ayarlar bölümü yabancı dlde
  4. B

MIUI 12 [Official] Mi 8 Lite OneOs Rom Miui 12 Android 10

2 gündür kullanıyorum. Rom güzel akıcı ve sorunsuz çalışıyor, wifi kopmasıyla karşılaşmadım ama pil tüketimi fazla. Normal kullanımda 3 saatte % 90'dan %65'e düşüyor.
  5. B

Rom [Official] Mi 8 Lite Conquer Os 4.2 (Aosp) Android 11

İLK İZLENİM kurulum sorunsuz ve hızlı geçti. kamera çalışıyor wifi çalışıyor çalışmayan uygulama yok. miui uygulamalarını yükleyemiyorsunuz tema uygulaması sorunlu. tema ve kişiselleştirme son derece kısıtlı. (tema değiştirme, simge gizleme veya sayısını değiştirme, ekran ayarları vs çok kısıtlı...
  6. B

MIUI 12 Mi 8 Lite Global Kararlı V12.0.3.0.QDTMIXM İndirme Bağlantısı

geçtim ama pişman oldum. Özelleştirme çok dar. ekrana çift tıklamayla açma sadece varsayılan temada geçerli. ekrana en fazla 5 simge konabiliyor, tema özelleştirme hata veriyor vs. vs. Eu miui12 bundan kat be kat daha iyi.
  7. B

Çözüldü MIUI 12 Kayan pencere çizgisi sorunu

ek ayarlar- tam ekran hareketleri-tam ekran göstergesini gizle. ( burayı işaretleyince kapanır
  8. B

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.7.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

EU 9.7.11 üzerine kurulur mu?
  9. B

Rom Mi 8 Lite Rebellion Os [9.0 Pie] Rom

boyut 64 mb. neden bu kadar düşük acaba
  10. B

Yardım temalara bağlanmıyor

ek ayarlarda bölge çin olarak seçili, üzerine tıklayınca ekranın açılıp kapanması bir oluyor
  11. B

Yardım temalara bağlanmıyor

mi8 lite kullanıyorum. mıuı 11 güncelledikten sonra temalara "ağa bağlanamıyor" hatası vererek girmiyor. Mi hesabım ve internetim normalde aktif. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  12. B

Yardım usb bağlantı sesi

Global Beta v9.8.15 romlu mi8 lite telefonumdaki UI, Notifications, ringtones ve alarm klasörlerini root file manager ile tamamen sildim ve teli yeniden başlattım Buna rağmen teli usb ile bağlayınca hala ses çıkarıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.
  13. B

Rehber Sistem Seslerini Değiştirme -Root Gerektirir-

Teşekkürler hallettim . Telefondaki UI, Notifications, ringtones ve alarm klasörlerini tamamen boşalttım ve teli yeniden başlattım Buna rağmen teli usb ile bağlayınca hala ses çıkarıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.
  14. B

Rehber Sistem Seslerini Değiştirme -Root Gerektirir-

telefonum rootlu ama "/system/media/audio" yolunu bulamadım. gizli dosyalarda da yok
  15. B

Soru Kilit ekranını kaldırmak

o zaman kilit ekranı menüsünde yer alan cep modu açık durumda demektir. onu kapatın yukardaki işlemleri tekrarlayın mutlaka olur.
Üst Alt