berkeley kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım temalara bağlanmıyor

ek ayarlarda bölge çin olarak seçili, üzerine tıklayınca ekranın açılıp kapanması bir oluyor
  2. B

Yardım temalara bağlanmıyor

mi8 lite kullanıyorum. mıuı 11 güncelledikten sonra temalara "ağa bağlanamıyor" hatası vererek girmiyor. Mi hesabım ve internetim normalde aktif. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  3. B

Yardım usb bağlantı sesi

Global Beta v9.8.15 romlu mi8 lite telefonumdaki UI, Notifications, ringtones ve alarm klasörlerini root file manager ile tamamen sildim ve teli yeniden başlattım Buna rağmen teli usb ile bağlayınca hala ses çıkarıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.
  4. B

Rehber Sistem Seslerini Değiştirme -Root Gerektirir-

Teşekkürler hallettim . Telefondaki UI, Notifications, ringtones ve alarm klasörlerini tamamen boşalttım ve teli yeniden başlattım Buna rağmen teli usb ile bağlayınca hala ses çıkarıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.
  5. B

Rehber Sistem Seslerini Değiştirme -Root Gerektirir-

telefonum rootlu ama "/system/media/audio" yolunu bulamadım. gizli dosyalarda da yok
  6. B

Soru Kilit ekranını kaldırmak

o zaman kilit ekranı menüsünde yer alan cep modu açık durumda demektir. onu kapatın yukardaki işlemleri tekrarlayın mutlaka olur.
  7. B

Soru Kilit ekranını kaldırmak

geliştirici seçeneklerini açtıktan sonra ekran kilidini atla seçeneği pasif durumdadır. Geliştirici seçeneğini sağ üst köşeden kapatıp tekrar açtığınızda ayar aktif hale gelmektedir.
  8. B

Yardım Kendi kendine müzik çalıyor

Mi8 lite kullanıyorum. Telefonda gezinirken bazen arka planda aniden telefonumda olmayan müzik parçaları çalmaya başlıyor. Tüm aramalarıma rağmen nereden ve nasıl açıldığını bulamadım. Her hangi bir site falan da açık olmadığı halde. telefonu sessize alsam dahi sesli çalmaya devam ediyor...
  9. B

Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]

win 10 ve mi 8 lite kullanıyorum tüm adımları yaptım ama bu hatayı veriyor. "'pm' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file."
  10. B

Haber Xiaomi cihazlarda Õnceden yüklü uygulamaları kaldırma..

biraz daha ayrıntı gerek sanırım. Hata ayıklamayı açtım ama terminal nasıl açılır, terminal görmezse ne yapmalı vb. bilgiler de yazılsa yeni başlayan benim gibiler için de iyi olur. teşekkürler
  11. B

tema sorunu

htc desire hd. birçok versiyonunu kullandım ama çoğunda problem yaşadım. usb bağlanmama, kamera, çok sık donma, arama yaptıktan sonra kapatamama gibi. tavsiye edeceğiniz stabil bir sürüm varmı acaba?
  12. B

tema sorunu

miui 2.12.21 versiyonunu kullanıyorum. online veya sd karttan tema yüklemek istediğimde "unfortunately, themes has stopped" hatası veriyor ve yükleme yapamıyorum. Bunun çözümü varmı acaba, şimdiden teşekkürler.
Üst Alt