Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi8 lite kullanıyorum. mıuı 11 güncelledikten sonra temalara "ağa bağlanamıyor" hatası vererek girmiyor. Mi hesabım ve internetim normalde aktif. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Global Beta v9.8.15 romlu mi8 lite telefonumdaki UI, Notifications, ringtones ve alarm klasörlerini root file manager ile tamamen sildim ve teli yeniden başlattım Buna rağmen teli usb ile bağlayınca hala ses çıkarıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.
Teşekkürler hallettim . Telefondaki UI, Notifications, ringtones ve alarm klasörlerini tamamen boşalttım ve teli yeniden başlattım Buna rağmen teli usb ile bağlayınca hala ses çıkarıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.
geliştirici seçeneklerini açtıktan sonra ekran kilidini atla seçeneği pasif durumdadır. Geliştirici seçeneğini sağ üst köşeden kapatıp tekrar açtığınızda ayar aktif hale gelmektedir.
Mi8 lite kullanıyorum. Telefonda gezinirken bazen arka planda aniden telefonumda olmayan müzik parçaları çalmaya başlıyor. Tüm aramalarıma rağmen nereden ve nasıl açıldığını bulamadım. Her hangi bir site falan da açık olmadığı halde. telefonu sessize alsam dahi sesli çalmaya devam ediyor...
win 10 ve mi 8 lite kullanıyorum tüm adımları yaptım ama bu hatayı veriyor. "'pm' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file."
biraz daha ayrıntı gerek sanırım. Hata ayıklamayı açtım ama terminal nasıl açılır, terminal görmezse ne yapmalı vb. bilgiler de yazılsa yeni başlayan benim gibiler için de iyi olur. teşekkürler
htc desire hd. birçok versiyonunu kullandım ama çoğunda problem yaşadım. usb bağlanmama, kamera, çok sık donma, arama yaptıktan sonra kapatamama gibi. tavsiye edeceğiniz stabil bir sürüm varmı acaba?