Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
romu kurdum stabil çalışıyor ama avast 'interactive shell' adındaki uygulamayı kötü amaçlı yazılım olarak görüp kaldırın uyarısı veriyor ancak uygulama kaldırılamıyor. bilgisi olan var mı?
2 gündür kullanıyorum. Rom güzel akıcı ve sorunsuz çalışıyor, wifi kopmasıyla karşılaşmadım ama pil tüketimi fazla. Normal kullanımda 3 saatte % 90'dan %65'e düşüyor.
İLK İZLENİM
kurulum sorunsuz ve hızlı geçti.
kamera çalışıyor
wifi çalışıyor
çalışmayan uygulama yok.
miui uygulamalarını yükleyemiyorsunuz
tema uygulaması sorunlu.
tema ve kişiselleştirme son derece kısıtlı. (tema değiştirme, simge gizleme veya sayısını değiştirme, ekran ayarları vs çok kısıtlı...
geçtim ama pişman oldum. Özelleştirme çok dar. ekrana çift tıklamayla açma sadece varsayılan temada geçerli. ekrana en fazla 5 simge konabiliyor, tema özelleştirme hata veriyor vs. vs. Eu miui12 bundan kat be kat daha iyi.
mi8 lite kullanıyorum. mıuı 11 güncelledikten sonra temalara "ağa bağlanamıyor" hatası vererek girmiyor. Mi hesabım ve internetim normalde aktif. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Global Beta v9.8.15 romlu mi8 lite telefonumdaki UI, Notifications, ringtones ve alarm klasörlerini root file manager ile tamamen sildim ve teli yeniden başlattım Buna rağmen teli usb ile bağlayınca hala ses çıkarıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.
Teşekkürler hallettim . Telefondaki UI, Notifications, ringtones ve alarm klasörlerini tamamen boşalttım ve teli yeniden başlattım Buna rağmen teli usb ile bağlayınca hala ses çıkarıyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.