Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkada dizi film oyun evdeyim telegram wp şuan telefon 27-28c :) üstelik sabahtan beride oyun ve dizi izliyorum hiç kapatmadim telefonu 6-7 saattir ful açık ve hala sarjim yarıda rom olarakta Taiwan 14.10 kurulu ki daha batarya bile kalibre olmadı.
Kocara hocam teşekkürler alırken yorumlarınızdan ötürü stock romda kaldım Google sevmediğim için dün akşam Taiwan rom kurdum ve o şekil de kullanıyorum. Cihaz ilk kurulum aşamasında hafiften ısındı 36-37c arasında ama sonra telefon şarjı komple ilk bitirip sonra kapatıp 100 e şarj ettim. Stock...
Yani hocam daha cok pil performans odakli tasarim ve boyut odakli birde surekli telefon acik bende ve isimden oturu o yuzden hizli sarj da cok lazim oluyor ek olarak fotograf cekmeyide seviyorum lakin zaten raw uzerinden ayarlamalar yapip oyle paylasiyorum mesela ham sekilde paylasmiyorum. Peki...
Merhaba arkadaşlar, Samsung One Ui 6.0 ile telefonu çöpe cevirdi adeta ve 5.1'e geri donusler de kapatildi. Buna nazaran cihaz hic akici degil animasyonlar hatali, 120 hz gibi hissettirmiyor, kamera odak sorunu mevcut, batarya tatmin etmiyor ve en onemlisi hizli sarj yok ve root atamiyorum (Knox...
(UYARI ! SADECE ROOTLU CİHAZLAR DA İŞE YARAR.)
Merhaba arkadaşlar, herkesin X3 Prodan bir nevi soğuyup ısınmasından şikayetçi olduğunu biliyorum.(Bende aynı dertten müzdariptim maalesef ki) Artık bunun çözümünü buldum çok kolay bir işlem. Anlatıma geçmeden önce (Crdroid 8.7 AOSP Custom rom...
Magisk Module senin CPU Throtle kilidini yani telefonun asıl performansını ortaya çıkaran bir Magisk Module. Oyunlar da daha iyi FPS almanı sağlar. Ek olarak PUBG Apex Legends Call Of Duty MBLL Wild Rift gibi oyunlar da 60-90-120 FPS kilidini açan Modüller de var.