Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, Samsung One Ui 6.0 ile telefonu çöpe cevirdi adeta ve 5.1'e geri donusler de kapatildi. Buna nazaran cihaz hic akici degil animasyonlar hatali, 120 hz gibi hissettirmiyor, kamera odak sorunu mevcut, batarya tatmin etmiyor ve en onemlisi hizli sarj yok ve root atamiyorum (Knox...
(UYARI ! SADECE ROOTLU CİHAZLAR DA İŞE YARAR.)
Merhaba arkadaşlar, herkesin X3 Prodan bir nevi soğuyup ısınmasından şikayetçi olduğunu biliyorum.(Bende aynı dertten müzdariptim maalesef ki) Artık bunun çözümünü buldum çok kolay bir işlem. Anlatıma geçmeden önce (Crdroid 8.7 AOSP Custom rom...
Merhaba arkadaşlar. Maalesef ki Android cihazlar da emojiler kalitesiz ve premium hissettirmediği için böyle bir modül buldum. Kurulumu çok basit
Magiske giriş yapıyoruz
Sağ alttan modüller sekmesine tıklıyoruz
Gelen sekmede yukarı da 'Dahili Depolamadan Yükle' seçeneğine basıp modülü...
Merhaba arkadaşlar bugün öyle gezinirken milletin 12.2.1.0 Sürümü kullandığını benim ise hala aylardır 12.0.4 sürümünde kaldığımı fark ettim ve sitede ki Global 12.2.1.0 sürümünü indirip kurmak istediğimde güncelleme doğrulanmadı diyip Türkçe olarak da beta sürümü kullanabilmek için yetkili mi...