Berkedix kullanıcısının son içeriği

1. Berkedix

Ana Başlık Xiaomi 13 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

HyperOs China 1.0.3.0 kurup debloat yaptım en ufak sorun vs yok. Akıcılık ve batarya istiyorsanız China kurucaksiniz hocam.
  2. Berkedix

Soru S23'den Mi 13 Geçmeye Değer mi ?

Arkada dizi film oyun evdeyim telegram wp şuan telefon 27-28c :) üstelik sabahtan beride oyun ve dizi izliyorum hiç kapatmadim telefonu 6-7 saattir ful açık ve hala sarjim yarıda rom olarakta Taiwan 14.10 kurulu ki daha batarya bile kalibre olmadı.
  3. Berkedix

Kocara hocam teşekkürler alırken yorumlarınızdan ötürü stock romda kaldım Google sevmediğim için dün akşam Taiwan rom kurdum ve o şekil de kullanıyorum. Cihaz ilk kurulum aşamasında hafiften ısındı 36-37c arasında ama sonra telefon şarjı komple ilk bitirip sonra kapatıp 100 e şarj ettim. Stock...
  4. Berkedix

Hocam bugün aldım çok sukur. Lakin rom olarak hangi romu yuklemeliyim ? Batarya için ne önerirsiniz teşekkür ederim.
  5. Berkedix

Yani hocam daha cok pil performans odakli tasarim ve boyut odakli birde surekli telefon acik bende ve isimden oturu o yuzden hizli sarj da cok lazim oluyor ek olarak fotograf cekmeyide seviyorum lakin zaten raw uzerinden ayarlamalar yapip oyle paylasiyorum mesela ham sekilde paylasmiyorum. Peki...
  6. Berkedix

Merhaba arkadaşlar, Samsung One Ui 6.0 ile telefonu çöpe cevirdi adeta ve 5.1'e geri donusler de kapatildi. Buna nazaran cihaz hic akici degil animasyonlar hatali, 120 hz gibi hissettirmiyor, kamera odak sorunu mevcut, batarya tatmin etmiyor ve en onemlisi hizli sarj yok ve root atamiyorum (Knox...
  7. Berkedix

Soru Batarya optimizasyonu icin modul

Sparkos geç .
  8. Berkedix

Poco X3 Pro için en iyisi ( Çin Port Elite Rom )

Beta sürümü hala kendim şahsen kullandım fakat geliştiricisi çok ilgisiz olduğu için AOSP Evo X 6.6 geri döndüm.
  9. Berkedix

Rehber X3 Pro (vayu) Isınma Sorunu ÇÖZÜM

Hayır şarjdan çıkardığıniz zaman yapınız 1659245023 Rica ederim iyi forumlar☺️
  10. Berkedix

Rehber X3 Pro (vayu) Isınma Sorunu ÇÖZÜM

(UYARI ! SADECE ROOTLU CİHAZLAR DA İŞE YARAR.) Merhaba arkadaşlar, herkesin X3 Prodan bir nevi soğuyup ısınmasından şikayetçi olduğunu biliyorum.(Bende aynı dertten müzdariptim maalesef ki) Artık bunun çözümünü buldum çok kolay bir işlem. Anlatıma geçmeden önce (Crdroid 8.7 AOSP Custom rom...
  11. Berkedix

Rom Romu yeniden flashladıktan sonra logoda kalıyor

Dostum aynısı başıma geldi 13 saat uğraştım, romu kurduktan sonra Wipe datadan format data atınca düzeldi. Emre hocam yanlış bişey söylememiş.
  12. Berkedix

Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Açıkçası kullanmıyorum ama sizin için bi araştırma yapabilirim
  13. Berkedix

Magisk Module senin CPU Throtle kilidini yani telefonun asıl performansını ortaya çıkaran bir Magisk Module. Oyunlar da daha iyi FPS almanı sağlar. Ek olarak PUBG Apex Legends Call Of Duty MBLL Wild Rift gibi oyunlar da 60-90-120 FPS kilidini açan Modüller de var.
  14. Berkedix

Poco X3 Pro 8/256 CrDroid 8.6+KangarooX Kernel R17+GPU Adreno 660 Driver (Normal de 640 ve 678 GPU) Antutu Puanım bu şekil de🤭
Üst Alt