Berke kullanıcısının son içeriği

1. Berke

İnceleme Mi Band 4C İncelemesi

LS05 güzel bir cihaz ancak yazılım konusunda çok zayıf neredeyse çıktığından beri cihaz güncelleme almıyor . Ben olsaydım Mi Band 5 alırdım Black Friday haftasında 149TL'den satıldığı oldu almak için acele etmeyin kısa sürede o fiyatlara inecek.
  2. Berke

Mi Band 3 daha şık duran bir cihaz oval tasarımlı olduğu için ve pil performansı bu cihazdan daha üstün 4C'de BT 5.0 & renkli ekran harici bir avantajı görünmüyor , geçmeye gerek yok sizin bir sonraki hedefiniz Mi Band 5 olmalı bana kalırsa :)
  3. Berke

Herkese selamlar dostlar ; 3 gündür kullanmakta olduğum Mi Band 4C'nin bir kullanıcı gözünden kısa ve öz bir incelemesini yapacağım. Ekran , Malzeme , Sensör Kalitesi ; Bir Mi Band 4/5 olmasada kesinlikle göze batacak kadar kötü bir ekran değil , gördüğüm incelemelerde bazı kişiler 1.08'...
  4. Berke

Sohbet 3 yıl sonra Forum'a tekrar dönüş

Evet şuan benim cihazda batarya rahmetlik oldu en kısa zamanda değiştireceğim batarya konusunda haklısınız özellikle eu forumda bir çok kişi batarya bazlı sorunlardan cihazın arıza verdiğini belirtmiş bende yaşadım maalesef ama halledilmeyecek bir şey değil angel~~
  5. Berke

Şöylede elimde halen duran cihazlar ve kutularıyla yeşillendireyim konuyu Turuncu olan Mi4C kutusu biraz farklı tabii :D
  6. Berke

Herkese selamlar bu korona olaylarından ötürü eve tıkılıp kaldık forum sitelerine ve sosyal medyaya keskin bir giriş yaptık tekrar bende uzun zamandır fırsatını bulup aktif olamadığım için bu süreci fırsat bilerek bir dönüş yapayım istedim bu arada sanırım aktif olduğum zamanda Mi4C...
  7. Berke

Alış mi5 anakart

Anakart kaç gb RAM ve ROM olmalı bunlarıda yazarsanız iyi olur.
  8. Berke

Alış Mi5 Siyah 3/32

Kutu içeriği tam ve Siyah 3/32 Mi5 arıyorum. Kozmetik olarak iyi cihaz önceliğimdir. Herkese iyi alışverişler dilerim.
  9. Berke

Alış Alınık - Mi Air 12.5 m3-7Y30 4/128

Bu son düzenlemelerden ve sırf elektronik cihaz tespiti için konulan aletlerden sonra bende merak ediyorum.
  10. Berke

Bootloop

Hocam ÖM ile konuşmaya devam edelim alternatifleri deneyelim full wipe yaparsanız büyük ihtimal sorun çözülür ama yedeklemediyseniz başka bir yol denememiz gerekiyor.
  11. Berke

Bootloop

Hocam genelde yeni rom yüklerken wipe dalvik cache ile beraber yapılmasını tavsiye ederim batarya kalibrasyonu yapar ama bir denemekte fayda var.
  12. Berke

Bootloop

Wipe dalvik cache yapın yeniden ardından TWRP recovery ekranına gelin ; /advanced/File Manager/ folder /data/system/ batterystats.bin'e basın Delete'ye basın reboot system yapın ve romu yeniden yüklemeyi deneyin.
  13. Berke

Bootloop

Full wipe yaptınızmı ?
  14. Berke

Haber İlk Kameralı Telefon

Sharp birçok ilki yapan firmadır mesela bu tanıdık gelecektir ;
  15. Berke

Yardım Xioami alıp pişman olmak

Bu cihaz arkadaşa kusurlu şekilde satılmış yoksa hemen yüksek bir meblağa değiştirirlerdi bunun kendileride farkında büyük ihtimal hocam delta servisle görüşün mutlaka normal birşey değil eğer siz cihazı hor kullanmadıysanız öyle 1 haftada bozulacak bir panel kullanmıyor Xiaomi bunu bilin.
Üst Alt