BerkayBSK kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım EFS Yedeği alma

Merhaba Arkadaşlar 13 Ultra modelini kullanıyorum telefonda TWRP yüklü değil çok kullanma taraftarı değilim telefonu sıfırladığımda imei'ler gidiyor o yüzden efs yedeğini almak istiyorum fakat bu efs yedeğini TWRP harii başka bir yolla alma şansım yokmu internette araştırdım ama herhangi bir...
  2. B

Yardım Xiaomi 13 Ultra & Samsung S23

Arkadaşlar şuanda 13T kullanmaktayım bu telefonu satıcam fakat 2 telefon arasında kararsız kaldım 26.000 tl bütcem var YD 13 Ultra 12/256 Gb sıfır buldum birde 2.el Tr garantili S23 ler var 26.000 tl bandında sizce hangisini almak daha mantıklı olur.
  3. B

Yardım twrp yükleyemiyorum

Arkadaşlar merhaba ilk defa telefona twrp kuracağım fakat bi hata alıyorum ve ne olduğunu çözemedim bilen arkadaşlar yardım edebilirmi hatayı aşşağıya yazıyorum telefonum 13T modeli. C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery twrp.img target reported max download...
  4. B

Yardım Xiaomi 13T HyperOs Güncellemesi Yaptım

Arkadaşlar forumda gezinirken bi arkadaş konu açmış 13T modelinde bölgeyi Filipinler yapınca HyperOs geliyor diye bende merak ettim bölgeyi değiştirdim ve HyperOs güncellemesi geldi cihazım 13T YD Global model güncellemeyi yükledim ve telefonu güzelce sıfırladım huyumdur benim her büyük...
  5. B

Yardım 13T Direnç İşlemi Yaptıranlar ve Düşünenler

Arkadaşlar yakın bi arkadaşımın akrabası yaşadığım şehirde güvenilir telefon tamircilerindenmiş bende 1 hafta önce 13T modelini almıştım ve her ne kadar bu direnç işlemi içime sinmesede bu gün direnç kayıt yaptırmak için bu arkadaş ile görüştüm ve bana bir süre daha beklememi söyledi 13T'lerde...
  6. B

Yardım Direnç Değişimi Öneri

Arkadaşlar Xiaomi 13T telefonum var direnç değişimine her ne kadar sıcak bakmasamda yaptırmak zorunda kaldım Konyada bildiğiniz güvenilir direnç değişmi yapan bir yer varmı acaba ?
  7. B

Yardım Xiaomi 13T Direnç & IMEI

Arkadaşlar merhaba daha önce İphone kullanıcısıydım ve artık İphone'den sıkıldığım için 6 aydır Xiaomi'ye geçtim ilk 12 Lite daha sonra 13 Lite kullandım bunlar TR cihazlarıydı 2 gün önce 13 Lite cihazımı takasa girerek başa baş hiç bir ücret ödemeden sıfır 13T modelini aldım cihaz çok hoşuma...
  8. B

Yardım Global Romdan EU Roma Geçiş

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım İphone kullanıyordum ve artık Xiaomi Mi 13 Lite kullanıcısıyım telefon gayet güzel benim için çok hoşuma gitti fakat şuan Global romda ben ise Eu roma geçmek istiyorum telefonum tr cihazı ve garantili bir cihaz garantiyi bozmadan Eu roma geçebilceğim bir...
Üst Alt