BerkayBSK kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım IMEI Klon

Teşekkür ederim hocam cevabınız için 14T Pro perişan durumda onu artık kullanamam zaten :) ozaman yanlış anlamadıysam klon mesajı gelmesi için her iki cihazdada hat takılı olup aktif olması gerekiyor doğrumudur hocam 1745829974 Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için şuan içim rahatladı biraz...
  2. B

Yardım IMEI Klon

Arkadaşlar merhaba başıma bir olay geldi adıma faturalı Redmi Note 11 cihaz var bunu yedekte tutuyordum hali hazırda kullandığım 14T PRO cihazım vardı cihazın üzerinden araba geçti ve paramparça oldu bu 14t pro cihazı redmi note 11'in malum numarası ile kullanıyordum şimdi ben bu note 11 e...
  3. B

Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıtlı Cihaza ROM atmak IMEI Sıfırlar mı?

Evet hocam size katılıyorum bende tüm romları denedim içlerinden en iyisi rus ve tayvan romu aslında ama rusya romunda sadece pil sorunu var fakat tayvan romunda herşey yerli yerinde gayet stabil geldi bana
  4. B

Soru Mediatek İşlemcilere Karşı Neden Önyargı Var?

Evet hocam lütfen yanlış yönlendirme yapmıyalım cihaz 4K 60 fps çekim yapıyor. Resim ekliyorum ayrıca bu mediateklere olan ön yargıyı anlamıyorum ya siz yeni nesil cihazlar kullanmadınız eski mediateklerde kaldınız yada bizler telefondan hiç ama hiç anlamıyoruz şuan mediatekler gayet başarılı ve...
  5. B

Yardım 14T Pro Hangi Romu Kurmalıyım ?

Rus romu kurdum hocam gayat stabil ve sorunsuz kullanıyorum
  6. B

Siz rus sürümümü kullanıyorsunuz hocam geçmeme değermi peki çünkü telefon sıfırlanıyor bütün bilgileri sil baştan yüklemek girmek yoruyor insanı yapmışken 1 kere yapayım bidaha uğraşmayım istiyorumda :)
  7. B

Hocam teşekkür ederim ama xiaominin direk kendi stok yazılımlarından kurmak istiyorum :)
  8. B

Arkadaşlar herkeze merhaba 14T Pro Yd Cihaza sizce hangi rom kurulmalı cihaz kayıtsız daha kayıt ettirmedim ama bl kilidini açtım en stabil ve en iyi rom sizce hangisi şuan üstünde global rom var.
  9. B

MIUI 14 Xiaomi 14 Ultra kullananların dikkatine

Arkdaşlar daha demin 14 Ultra olan arkadaşım aradı güncelleme gelmiş otadan yapmış çift hat direnç kayıtlı ve telefon gitmiş bilginiz olsun gerisi size kalmış :)
  10. B

Yardım IMEI Yedeği Alma

Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim sizlere işten çıkıp eve gittiğimde bu yöntemle yapmayı bir deneyeceğim.
  11. B

Yardım IMEI Yedeği Alma

Hocam çok teşekkür ederim şimdi baktım ama sadece android 2.2 ve android 10 arasında çalıştığı yazıyor sanırım bu program işime yaramıyor
  12. B

Yardım IMEI Yedeği Alma

Arkadaşlar merhaba 14T PRO cihazım var yd daha imei ile herhangi bi işlem yaptırmadım ama bu işlemi yaptırmadan önce IMEI yedeklerinin alınmasını öneriyorlar bu yedeği ben nasıl alabilirim daha sonra cihaza bir şey olursa kurtama şansı oluyormuş lütfen yardımcı olurmusunuz. Bu arada BL Kilidi açık
  13. B

Yardım Xiaomi14T Pro Ve Xiaomi 13 Sizce Hangisi

Arkadaşlar bir arkadaşım telefon alacak YD olarak fakat ikisi arasında sizce hangisi mantıklı kameraya ve ekran kalitesine önem veriyor fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 14T Pro güncel bir model ama düz 13 modeli daha eski bir model fakat YD fiyatları hemen hemen aynı çok bir fark yok...
  14. B

Yardım BL Kilidi Kapalı İken Rom Atma

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 13 Pro Plus cihaz var direnç kayıtlı şekilde fakat içinde hindiston rom yüklü geldi ve çin cihazı olduğu için bl kilidi açılmıyor bu cihaza bl kilidi kapalı iken global rom nasıl yüklerim arkadaşlar varmı böyle bir yöntem veya çözüm Mi Flaş uygulamasıyla vs olurmu ?
  15. B

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus ROM

Hocam resimde eklediğim gibi NFC telefonda gözüküyor ve bankaların uygulamasında olsun alışverişlerde olsun kullanabiliyorum şuan bende şaşırdım fake rom desem güncelleme vs yapabiliyorum sorunsuz
Üst Alt