Berkaras21 kullanıcısının son içeriği

1. Berkaras21

Soru Mi9t Pro imei hakkında

Telefon kullanım süresi doldu ve bodrumda yaşıyorum yardımcı olabilecek var ise mesaj üzerinden ulaşabilir mi ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Berkaras21

Sohbet Refusbired iPhone x

Merhaba arkadaşlar refusbired on asurion yazan arka kapaktta bir iPhone x aldım yenilenmiş . Bu iPhone su geçirir mi ? Ve yenilenmiş iPhone nasıl olur kullanan var mı ? Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Berkaras21

Soru Mi9t pro telefon uygulaması sorunu

Arkadaşlar 10.3.3 global sürümü kullanıyorum ve stock Google arama uygulaması biri arayınca cevap verdiğimde 1 saniye kadar siyah ekran oluyor ve arama ekranı geliyor bu sorunu yaşayan başkası var mı ? Yoksa uygulama mı böyle? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Berkaras21

Soru Kernel(Çekirdek Modu)

Merhabalar eu stabil 11.0.5.0 kurdum kernel olarka kullandığınız bir mod var mıdır acaba bu sürüme uyumlu htasızz?
  5. Berkaras21

Soru Ana ekran durum cubugu simgeleri !!!

Merhaba parmak izi kiliti açıp ana ekrsna gectigim de durum çubuğu simgeleri bir saniye kadar sonra geliyor siz de de öyle mi ?(wifi sebeke saat sarj ikonu) Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Berkaras21

Soru Rom Yüklerken ki Aklıma takılan bir soru?

Arkadaşlar misal telefonda mıuı 10 android 9 yüklü bu cihaza twrp yükleyip mıuı 11 androıd 10 yuklemek mi iyi olur yoksa mıuı 11 android 10 sürüme twrp yükleyip romu flashlamak mı faydalı olur ?
  7. Berkaras21

Yardım Merhaba rom önerisi

Arkadaşlar bir çok rom denedim ama mıuı 11 bana suan pek iyi gelmedi . Önerebileceginiz stabil mıuı 10 hatasız rom var mı ? Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Berkaras21

Yardım Mıuı stock mesaj uygulması

Custom rom kullanıyorum mıuı mesaj uygulaması stock olan bunda hızlı cevap verirken mesaj altta açılıyor tıklayıp öyle yazıyprum . Normal Google mesaj gibi direk yukarda kalıp mesaj yazma olanagım var mı yani bir ayarı var mıdır bunun ? Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Berkaras21

Soru Android sistemi pil tüketimi

Merhaba arkadaşlar mıuı 10 global 10.3.3 kullanıyorum fastboot ile yükledim batarya ortalama 8-9 saat ekran veriyor Aklıma takılan nokta android sistem pil tüketim yüzdesi bunu nasıl düşürebilirim ? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Berkaras21

Yardım TWRP kalıcı olmuyor

TWRP forumdaki gibi yüklüyorum reeboot system diyince tekrar twrp girmek istediğimde twrp yerine miui recovery açılıyor nasıl halledecem bunu acil yardım rom flashlıyamıyorum... sürüm mıuı 10.3.4 global
  11. Berkaras21

Soru Eu romda mesajlar ve arama

eu mıuı 10 stabil son romda cagrı aracı ve mesajlar uygulaması stock mıuı mı yoksa google mi ?
  12. Berkaras21

Yardım Mıuı 10 kilit ekranı sorunu

Telefon ile 1 saat falan ugrasmayaınca ekranı çift tıkla cqlısmıyor parmak izi okumuyor ta ki kilit açma tuşuna basana kadar sorun mu yoksa bir önlem mi ?? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Berkaras21

Yardım Arama yaparken bildirim cubugu açılması !!!

Arama geldiginde kulagımı koyup konusurken telefonu kapatmak icin kulagımdsn uzaklastırınca bildirim cubugu acık sekilde ekranı kaplıyor çözümü var mı ? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Berkaras21

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Teşekkürler Avrupa'ya devam yani [emoji16] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Berkaras21

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Kardeşim yaptın mı güncellemeyi ve durum nedir kamera - galeri ve stock arama uygulamaları hakkında bilgi verirseniz [emoji846] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt