Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, telefonu bir kaç şey için kullanıyorum asla ve asla oyunlarla aram yoktur telefondan oyun oynamaya karşıyım cihazı ısıtıp ömrünü azaltmak gibi bir şeyim yok.
Cihaz yağ gibi aksın, kamerası en iyi verimi versin, şarjı beni uzun süre götürsün ve özellikle en güncel sürüm olsun...
7300₺'ye sizce alınabilecek iyi bir cihaz mıdır? Yurt dışı cihaz ama hiç henüz Türkiye de kullanılmamış. Ve imei atılabiliyor mu bir fikrim yok. Sizlere danışmak istedim almadan önce.
6800₺ bütçem var. Yurt dışı alacağım yüksek ihtimalle imei kaydı yapılabilen bu bütçeye alabileceğim en iyi cihaz nedir acaba? İstanbul içi anadolu ya da avrupa fark etmez önerilerinizi merakla bekliyorum.
Dip not: Kamerası çok çok iyi olması benim 1. planım ois destekli vs. Diğer seçeneğim ise...
Ses ahizeden geliyor hoparlörden hiçbir şekilde ses gelmiyor hoparlör çalışıyor arada bir hoparlöre veriyor sesi ama çoğunlukla ahizeden veriyor tüm sesi bu sorunu daha önce yaşayıpta çözen var mıydı?
Bu rom'u kullanan arkadaşlardan bir kaçı çözümünü yazmıştı ama bulamıyorum bu bildirim paneli arka planı tamamen yok ne saydam ne renk bildirim panelini aşağı çektiğim an arka planda ne açıksa onuda net bir şekilde görüyorum blurlanmıyor yani arkasındaki program çözümü nasıldı bunun?
Merhaba arkadaşlar bir cihaz var X3 Pro mi hesabı unutulmuş ben bu cihazı alsam nasıl bir yol izlemeliyim?
Cihaz TR hiç BL kilidi açılmamış. Zaten yeni bir cihaz.
Aslında kaldırdığım bütün uygulamalar kaldırılabilir uygulamalar olmasına rağmen böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Kaldırdığım uygulamaların hepsi bir konuda vardı ve kaldırılabilirliği açısından hiçbir sorun teşkil etmediği yazıyordu ki yorumları da aynıydı hata almadım sorun almadım tarzında...
Böyle bir modül gibi bir şey vardı sanırım sistem uygulamalarını dahi r/w edip devre dışı bırakıp silebilmemize olanak sağlıyordu. Sitede araştırdım fakat bulamadım yardımcı olur musunuz acaba?