Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam o romda da bir kaç sorun yaşadım o yüzden alphadroid'e geçtim şimdi lineageosta iyiyim ya aman özelleştirme olmasa da olur lakin bunda hızlı şarj özelliğini kullanamıyorum çok yavaş şarj oluyor :D
Gappsli halini indirdim hocam rom'un bir öyle deneyeyim yine aynı sorun devam ederse buradan da deneyeceğim oradan da olmazsa aosptan mecbur vazgeçeceğim youtube vazgeçilmezim :D
Hocam yeni bir sorunla karşı karşıyayım bluetooth u arabayada bağlasam kulaklığada bağlasam hangi uygulama olursa olsun çöküyor onun haricinde dinleyebiliyorum şarkılarımı vs.
AlphaDroid romundayım şuan da v3.2
1753551978
Şimdi farkettim normalde de çalışmıyor atıyor uygulamalardan çöküpte...
Hocam cihaza cmd ile romu atmayı başardım fakat bu seferde main menu'de açıyor cihaz kendini modem dosyasını mı yüklemem gerekli bu durumda?
Cihaz açılırken de kilit işareti açık şekilde yukarıda logosu mevcut yani kilitlememiş oluyorum bu durumda.
Cihaza fastboot ile stock rom kurmaya çalışıyorum lakin temiz kurulum seçmeme rağmen bir türlü rom'u yüklemeyi başaramadım. Üzerinde custom rom yüklüydü.. Ama her ne yaparsam yapayım bir türlü kurmuyor sonunda error veriyor writen error ya da farklı bir error veriyor yani yazma hatası olması...
Cihaz çok temiz kullanılmıştır. Kılıfından bir kere çıkartmadım ve ekran koruyucu jelatini dahi aldığım günden beri üstünde duruyor. Yanında orjinal şarj aleti ile vereceğim.
(Rom,root olaylarında hiçbir sorun yaşatmıyor cihaz IMEI sabit kalıyor. Üzerinde de şuan evolution x aosp rom yüklü...