Bergee kullanıcısının son içeriği

1. Bergee

Çözüldü Sanırım Cihazı kilitledim.

Hocam yazılımsal normalde hızlı şarj var cihazda pda şarj aletim var çok hızlı şarj oluyordu normalde
  2. Bergee

Hocam o romda da bir kaç sorun yaşadım o yüzden alphadroid'e geçtim şimdi lineageosta iyiyim ya aman özelleştirme olmasa da olur lakin bunda hızlı şarj özelliğini kullanamıyorum çok yavaş şarj oluyor :D
  3. Bergee

CrDroid mi hocam?
  4. Bergee

Hocam yükledim ve şuan her şey sorunsuz şekilde çalışıyor çok teşekkürler :) Özelleştirme pek mevcut değil ama şimdilik idare edeceğim :D
  5. Bergee

Teşekkürler hocam. Bu lineageos biraz kurulumu farklı sanırım. Bir sürü indirme dosyası var bunların hangi birini nerede kullanacağım :D
  6. Bergee

Ne bileyim QS alanı Bildirim paneli gibi yerleri değiştirmek gibi
  7. Bergee

LineageOS'ta özelleştirme mevcut muydu peki hocam?
  8. Bergee

Hocam forumda adam akıllı bir paylaşım göremedim ki lineageos ile alakalı alphadroid yorumu bile gördüm. O yüzden alphadroid indirdim yükledim.
  9. Bergee

Gappsli halini indirdim hocam rom'un bir öyle deneyeyim yine aynı sorun devam ederse buradan da deneyeceğim oradan da olmazsa aosptan mecbur vazgeçeceğim youtube vazgeçilmezim :D
  10. Bergee

Hocam yeni bir sorunla karşı karşıyayım bluetooth u arabayada bağlasam kulaklığada bağlasam hangi uygulama olursa olsun çöküyor onun haricinde dinleyebiliyorum şarkılarımı vs. AlphaDroid romundayım şuan da v3.2 1753551978 Şimdi farkettim normalde de çalışmıyor atıyor uygulamalardan çöküpte...
  11. Bergee

Teşekkürler hocam yardımınız için hızır gibi yetiştiniz vallahi :)
  12. Bergee

Hocam cihaza cmd ile romu atmayı başardım fakat bu seferde main menu'de açıyor cihaz kendini modem dosyasını mı yüklemem gerekli bu durumda? Cihaz açılırken de kilit işareti açık şekilde yukarıda logosu mevcut yani kilitlememiş oluyorum bu durumda.
  13. Bergee

Cihaza fastboot ile stock rom kurmaya çalışıyorum lakin temiz kurulum seçmeme rağmen bir türlü rom'u yüklemeyi başaramadım. Üzerinde custom rom yüklüydü.. Ama her ne yaparsam yapayım bir türlü kurmuyor sonunda error veriyor writen error ya da farklı bir error veriyor yani yazma hatası olması...
  14. Bergee

Satıldı Mi 10T Pro 5G 128 GB (YD)

Valla bilerek uygun yazdım hocam yeni telefon aldığım için ihtiyaç sahibine uyguna gitsin istedim :) Teşekkürler hocam :)
  15. Bergee

Satıldı Mi 10T Pro 5G 128 GB (YD)

Cihaz çok temiz kullanılmıştır. Kılıfından bir kere çıkartmadım ve ekran koruyucu jelatini dahi aldığım günden beri üstünde duruyor. Yanında orjinal şarj aleti ile vereceğim. (Rom,root olaylarında hiçbir sorun yaşatmıyor cihaz IMEI sabit kalıyor. Üzerinde de şuan evolution x aosp rom yüklü...
Üst Alt