Bekir33TR kullanıcısının son içeriği

1. Bekir33TR

Yardım Xiaomi Mi 8 SE Şebeke Sorunu

İmei da herhangi bir sorun yok, zaten tr cihazı almıştım. Yinede kontrol ettim fakat benim telefonuma kayıtlı, bir sorun görünmüyor imei tarafında. Birkaç gün önce batarya değiştirmiştim telefoncuda değiştittirdim, acaba ondan kaynaklı birşey mi var
  2. Bekir33TR

Yardım Xiaomi Mi 8 SE Şebeke Sorunu

Bende mi 8 pro/Explorer Edition kullanıyorum. 2 gündür şebeke sorunu yaşıyorum. Acaba bi güncelleme geldide bizde şebeke sorununa mı yol açtı anlamadım. Kapalı alanda çekmiyor, açık alanda gayet iyi
  3. Bekir33TR

Yardım Mi 8 Pro /Explorer Edition Batarya

Mi 8 pro bataryası bildiğiniz gibi 3000mAh,benim batarya sağlığı %50 ve çok çabuk bitiyor. 2,5-3 saat ekran süresi alıyorum. Batarya değiştirip memnun olan varmı? Önerebileceğiniz batarya var mı? Batarya modeli BM3F. acaba mi 8 bataryası alıp taksam olur mu ki? Volt değerleri filan herşey aynı...
  4. Bekir33TR

Ana Başlık Poco F3 / Redmi K40 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

sanırım eldekilerin bitmesi bekleniyor, yeni gelecek partide beyaz renk olur diye düşünüyorum, ama çok tutulmadığı için hemen almanızı öneririm , az getirirler bitiverir. Bana göre yeni gelecek parti daha ucuz gelecek gibi. Çünkü fiyat artışından dolayı bekleyen çoğu kişi almadı, fiyatın...
  5. Bekir33TR

:) :) hocam mark amca gelmeden yazim wp kötü ya ben hiç wp den çekmiyorum, normalden çekip gönderiyom öyle
  6. Bekir33TR

yapay zeka açıksa kapatmayı deneyin, veya güzelleştirme derecesi 0-5 aralığındaysa 0 yapın. Daha gerçeğe yakın çekimler yapıyor
  7. Bekir33TR

Tema Jiyan Rainbow MIUI 11/ 12/HyperOS Uyumlu Tema

Sınavlar bitsin size rakip olacam hocam :) tema işine bende girmeyi düşünüyorum, güzel şeyler çıkacağına da eminim. Umarım tema ile uğraşan daha çok olurki , herkes en iyisini yapmak için çabalar, daha güzel sonuçlar ortaya çıkabilir. :)
  8. Bekir33TR

aslında normal kullanımlar için yeterli bir süre, her zaman günümüzün 6-7 saati zaten telefonda geçiyorsa o zaman sorunu telefonda değil kendimizde aramalıyız, o kadar telefona bakmak 6-7 saat zaman ayırmak çok ciddi bir problem. ve da hi yeni güncellemelerle zaten daha stabil olur, dediğin gibi...
  9. Bekir33TR

kesinlikle dediğin gibi üstünde durulması gereken bir cihaz, ama şu da var üstünde çok durulursa fiyatıda arttırırlar bence :)))))) 1621779764 biraz daha deneyimlerinden bahseden olsa en stabil çalışan rom bulunur ama insanımız nedense sadece okumayı seçiyor, üşengeçlik çok var insanımızda
  10. Bekir33TR

şu konu biraz canlansa farklı farklı kullanıcılardan daha çeşit çeşit yorumlar alsak ne güzel olur :D:D
  11. Bekir33TR

Yardım Mi 10T Pro Nfc Konumu Nerede?

doğrudur bu kredi kartlarından dolayı mağdur olan insanlar var o yüzden kilitli veya kilitsiz ben çok tercih etmiyorum :)
  12. Bekir33TR

Yardım Poco f3 ekran kararma

bir videoda denk gelmiştim sanırım türkçeydi, 0.4 güncellemeside varmış onda düzeltilmiş. bazı yabancı formlarda da 0.4 de düzeltildiği söyleniyordu bana göre gördüklerim kadarıyla telefonun daha stabil olması için 1 güncelleme daha alması gerekir.
  13. Bekir33TR

Yardım Mİ 10T PRO Pubg Mobile Aşırı Isınma

bana sorarsan biraz bekle derim, güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum. 40 dereceler abartılacak bir sıcaklık değil aslında, kılıfla kullanıyor musun bilmiyorum ama kılıfla kullanmıyorsan, kılıfla kullan bi çok farkedecek. sonuçta extrem sıcaklıklara çıkmıyor, telefona bi zararı olmaz.
Üst Alt