Bekir33TR kullanıcısının son içeriği

1. Bekir33TR

Yardım Mi 8 Pro /Explorer Edition Batarya

Mi 8 pro bataryası bildiğiniz gibi 3000mAh,benim batarya sağlığı %50 ve çok çabuk bitiyor. 2,5-3 saat ekran süresi alıyorum. Batarya değiştirip memnun olan varmı? Önerebileceğiniz batarya var mı? Batarya modeli BM3F. acaba mi 8 bataryası alıp taksam olur mu ki? Volt değerleri filan herşey aynı...
  2. Bekir33TR

Yardım Yavaşlama sorunu

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1.5 senedir Mi 8 Pro Transparent Edition kullanıyorum. Son 3 aydır filan telefon arada yavaşlıyor, örneğin haritaları açınca iki elimle yakınlaştırıp uzaklaştırırken çok yavaş işliyor ağır çekimdeymiş gibi, sadece haritalarda değil çoğu şeyde böyle. Telefonu kapatıp...
  3. Bekir33TR

Çözüldü Tam Ekran Hareketleri Çalışmıyor

Merhabalar, Xiaomi Mi 8 Pro kullanıyorum, telefonda tam ekran hareketlerini kullanıyorum sürekli, yalnız son bikaç haftadır mesela oyuna(uygulamalara /genelde yatay oyunlarda oluyor) giriyorum oyunu arka plana almak istediğimde alttan kaydırıyorum tekrar kaydır diyor tekrar kaydırmama rağmen...
  4. Bekir33TR

MIUI 11 MIUI 11.0.5.0

Hocam müzik hakkında bir bilginiz var mı?
  5. Bekir33TR

MIUI 11 MIUI 11.0.5.0

Konuyu öne çıkaralım da bi çözüm bulan olur mutlaka
  6. Bekir33TR

MIUI 11 MIUI 11.0.5.0

Tam anlamadım sorunuzu ama düşündüğüm gibiyse cevabım aynen :) 1573476820 Hocam, aman diyim yaa müzik uygulaması miui 10 da çok iyiydi acele bir işim olduğunda direk arka plandan kapatıveriyordum şimdi elim alışmış kapatıyorum müzik hâlâ çalıyor. Uygulamayı açıp müziği durdurup da silmek...
  7. Bekir33TR

MIUI 11 MIUI 11.0.5.0

Valla mackolik filan kullanmıyorum ama müzik uygulamasının böyle olması çok zoruma gitti
  8. Bekir33TR

MIUI 11 MIUI 11.0.5.0

Mi 8 Pro kullanıyorum. Mıuı 11 güncellemesinden sonra müziklerden müzik açıp daha sonra müziği kapatmak istediğimde arka plandan müziği siliyorum fakat bu güncelleme ile direk kapanmıyor, müziği durdurup müzik uygulamasını kapatmam gerekiyor. Mıuı 10 da direk müzik uygulamasını arka plandan...
Üst Alt