Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sorun çözüldü kernelsu next varmış yeni romlar kernelsu next destekliyormuş ondan uymamış rom ile kernelsu şu an matrixx rom kullanıyorum öneri için teşekkürler gayet memnunum romumdan şu an
Redmi Note 10 Pro Global (sweet) 8/256 kullanıyorum. Dün InfinityX romu yükledim çok memnunum ancak Safetynet, Play Integration gibi hatalar veriyor çünkü romun spoof özelliği iyi çalışmıyor. Magisk ile modül kurmayı denedim ama Magisk te işe yaramıyor. Son çare KernelSu yükleyeceğim o işe...
Note 10 Pro global sweet cihazıma crdroid 10.4 son sürüm android 14 rom yükledim ancak hızı şarj olmuyor 2 adaptörde denedim ikiside 5w sarj ediyor android 14 ve cihaz destekli hızlı sarj destekleyen ve pil performans konusunda üzmeyen kernel varsa paylaşabilirmisiniz
bugün sabahtan beri kullanıyorum 120 hz %20 parlaklık ve bir kaç tane magisk modülü ile yaklaşık 7-8 saat ekran süresi aldım şu an rom değiştirmeye gerek yok gibi her şey için teşekkürler iyi akşamlar hocam
14.0.8 global veya endonezya modemi olmazmı 14.0.9 eu rom şu anki romum ve şarjı hızlı bitiyor gibi geldi
1711195488
yani şu anki romumla hangi modemi tercih etmeliyim hangisi uyar şu an en aşağıdakini kullanıyorum
Hocam sizin mesajı görmemişim pardon USB den yükleme yaptım dediğiniz gibi ayrıca rootda atmadım ama twrp gitmedi neyse gitsede artık gereği kalmadı modem hatası verdi MIUI 13 pil optimizasyonu modem buldum pile daha çok etki eder diye onu attım sorunsuz kullanıyorum şu an telefondan yazıyorum...