Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Note 10 Pro global sweet cihazıma crdroid 10.4 son sürüm android 14 rom yükledim ancak hızı şarj olmuyor 2 adaptörde denedim ikiside 5w sarj ediyor android 14 ve cihaz destekli hızlı sarj destekleyen ve pil performans konusunda üzmeyen kernel varsa paylaşabilirmisiniz
ekim kasım aylarında yurt dışı note 10 pro aldım adam imei ve india rom atmış miui 12.5.4 sarj performansından hiç memnun değilim 5020 mah olmasına rağmen full kullanımda oyun oynamadan 5.5 saati anca çıkarıyor bu gece şarjı 58 iken bıraktım sabah 22 olmuştu ve aşırı ısınmıştı bu 2. kez oluyor...
Telefonumda apk yüklemek isteyince apk yüklenirken birden atıyor bende adb ile başka package installer yükledim telefona büyük ihtimalle bu uygulama ile apk açarsam yüklenecek ama apk ya tıklayınca veya dosya yöneticisinden farklı bir uygulama ile aç deyince yine normal package installer ile...
Telefoncu format sırasında frp bypass yapmak zorunda kalmış ve telefon imeili olduğu için formatlayamıyorum apk indirilmiyordu frp securty yüzünden pcden adb aracılığıyla apk yüklemeyi başardım şimdi frp yi tamamen kaldırmam gerekliki telefonun kendisindende apk indirebileyim kurulum ekranına...
Telefona magisk yüklemeye çalışırken çöktü format aticaktım ama imei gider diye telefoncuya götürdüm format sonrası frp bypass yapmak zorunda kalmış ve o yüzden apk yüklenmiyordu play store harici uygulama yüklenmiyor play store dan apk indirici denedim oradan frp bypassdan dolayı yüklenmediğini...