bedirhancolak22 kullanıcısının son içeriği

1. B

Kernel Note 10 Pro Infinityx Rom Kernel Önerisi

sorun çözüldü kernelsu next varmış yeni romlar kernelsu next destekliyormuş ondan uymamış rom ile kernelsu şu an matrixx rom kullanıyorum öneri için teşekkürler gayet memnunum romumdan şu an
  2. B

Kernel Note 10 Pro Infinityx Rom Kernel Önerisi

Redmi Note 10 Pro Global (sweet) 8/256 kullanıyorum. Dün InfinityX romu yükledim çok memnunum ancak Safetynet, Play Integration gibi hatalar veriyor çünkü romun spoof özelliği iyi çalışmıyor. Magisk ile modül kurmayı denedim ama Magisk te işe yaramıyor. Son çare KernelSu yükleyeceğim o işe...
  3. B

Yardım Note 10 Pro Hızlı Şarj Destekleyen Kernel Önerisi

Note 10 Pro global sweet cihazıma crdroid 10.4 son sürüm android 14 rom yükledim ancak hızı şarj olmuyor 2 adaptörde denedim ikiside 5w sarj ediyor android 14 ve cihaz destekli hızlı sarj destekleyen ve pil performans konusunda üzmeyen kernel varsa paylaşabilirmisiniz
  4. B

Yardım Note 10 Pro Gece Isınma Sorunu

bugün sabahtan beri kullanıyorum 120 hz %20 parlaklık ve bir kaç tane magisk modülü ile yaklaşık 7-8 saat ekran süresi aldım şu an rom değiştirmeye gerek yok gibi her şey için teşekkürler iyi akşamlar hocam
  5. B

Yardım Magisk Modülleri Nasıl İndirilir

Hocam bi kaç tane repo atabilirmisiniz tüm modüller yok konudaki 2. repo çalışmıyor zaten
  6. B

hangi romu atmalıyım sence
  7. B

Yardım Magisk Modülleri Nasıl İndirilir

Bugün twrp üzerinden magisk 27.0 en son sürümünü kurdum ancak managerda modüller yok nereden indireceğim modülleri
  8. B

şu an 14.0.8 global modem attım sonucu paylaşırım teşekkürler iyi günler hocam
  9. B

14.0.8 global veya endonezya modemi olmazmı 14.0.9 eu rom şu anki romum ve şarjı hızlı bitiyor gibi geldi 1711195488 yani şu anki romumla hangi modemi tercih etmeliyim hangisi uyar şu an en aşağıdakini kullanıyorum
  10. B

rom 14.0.9 hangisini atayım
  11. B

Hocam sanki yine fazla hızlı gitmeye başladı sarj modemle alakası var mı miui 14.0.8 atinca düzelir mi
  12. B

merhaba o modem dosyalarını hazırlayan siz miydiniz
  13. B

Hocam sizin mesajı görmemişim pardon USB den yükleme yaptım dediğiniz gibi ayrıca rootda atmadım ama twrp gitmedi neyse gitsede artık gereği kalmadı modem hatası verdi MIUI 13 pil optimizasyonu modem buldum pile daha çok etki eder diye onu attım sorunsuz kullanıyorum şu an telefondan yazıyorum...
  14. B

hocam twrp yaptım magisk yaptım sonra 4 tik ve format data yaptım şu an rom telefona gitmiyor yükleme barı ilerlemiyor yardım edin lütfen
Üst Alt