bebahce1907 kullanıcısının son içeriği

1. bebahce1907

Sohbet Iphone 15

iPhone 15 128 yok diye biliyorum. 256'dan başlıyor sanki. Edit: pro max 256 dan başlıyormuş. Özür dilerim.
  2. bebahce1907

Soru Mi 10T Pro Güncel Rom?

Ben de arıyorum ama her rom da saçma sapan bişey çıkıyor. Birinde NFC çalışmıyor, birinde tema yükleyince eski temaya dönüyor falan filan. çin romu kurmak istiyorum, hani şu telefonun ilk halinde gelen ama o da android 12 galiba. 13 olanı bulamadım. Aosp olanlar zaten hiç hoşuma gitmiyor...
  3. bebahce1907

Rom Mi10 T/ Pro (Apollo) Aosp EternalDarkness Android 13.0

Teşekkürler hocam. Hafta sonu deneyeceğim bakalım.
  4. bebahce1907

Rom Mi10 T/ Pro (Apollo) Aosp EternalDarkness Android 13.0

hocam eline sağlık. ben de uzun zamandır aosp denemek için bakınıyordum inşallah memnun kalırım. aklıma takılan ise, normal miui romdan direkt olarak geçiş yapamıyor muyuz? illa ki en son Global Firmware yüklü mü olması gerekiyor? şuan eu. a13 dev yüklü. bir de hiç gapps yüklemesek olmaz mı...
  5. bebahce1907

MIUI 14 Xioami Mi 10T/10T Pro - Endonezya Kararlı Rom V14.0.1.0.SJDIDXM İndirme Bağlantıları

Merhaba arkadaşlar, bugün bu roma geçtim. Şimdilik fena değil. Ama kendi adıma 2 adet sorunla karşılaştım. 1- mesajlarda kelime ile engelleme yok. 2- tema yüklüyorum 30 dakika sonra tekrar eski haline dönüyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  6. bebahce1907

Soru Konum doğruluğu

Zamanında benim 5s plus varken GPS test uygulamasini kullanıp işimi görmüştüm. 5s plus'in berbat bi GPS'i vardı. Uygulama ile biraz idare etmiştim.
  7. bebahce1907

MIUI 14 Mi 10T / Mi 10T Pro Global V14.0.4.0.SJDMIXM İndirme Bağlantısı

Sanki Android sürüm düşürünce brick olur gibi söylemler okumuştum hocam. Onu kastetmiştim.
  8. bebahce1907

MIUI 14 Mi 10T / Mi 10T Pro Global V14.0.4.0.SJDMIXM İndirme Bağlantısı

Merhaba hocam, şuan MIUI 14 android 13 rom yüklü, bu ise MIUI 14 android 12. temiz kurulum yapsam android 12 ye geçersem sıkıntı olur mu?
  9. bebahce1907

Tema GaliOS 16 - Gerçek iOS?

Ben final sürümünü indiremedim. Bağlantı engelleniyor. Elinde olan Varsa mtz olarak paylaşırsanız sevinirim.
  10. bebahce1907

Uygulama miui mail

Benim de çalışmadı sonra Bunu buldum bu çalışıyor.
  11. bebahce1907

Çözüldü YouTube veri sorunu

Eyvallah.
  12. bebahce1907

Çözüldü YouTube veri sorunu

Adaway reklam engelleyici kullanıyorsanız olabilir
  13. bebahce1907

Yardım Tarayıcı hk.

Kiwi var. İki özellik de mevcut. Ben kullanıyorum ve memnunum.
  14. bebahce1907

Gcam İPhone 14 Pro Max Configli Gcam

Dosyayı Yeniden adlandır yapın ve uzantısını xml olarak değiştirin.
  15. bebahce1907

Çözüldü twitter ve android problemi

Tarayıcıdan giriş yap sonra uygulamaya geç açılıyor. Ben öyle giriş yaptım.
Üst Alt