Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen öyle sorun giderildi ben de konuyu açan arkadaşın diğer mi 9 rom önerisi adlı konusunda paylaşmıştım stabil şekilde çalışıyor sürüm miui11 miui10 da da belki bu şekilde düzelir güncellemek istemeyen olursa denesin bence
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun ben de çözüldü arkadaşlar şu anda stabil çalışıyor.
Ayarlar/telefon hakkında/tüm özellikler/çekirdek sürümüne 4 defa dokun sonra karşına gelen ekranın sağ üst bölümünde additional tools var ona tıkla düz zeminde gyroscope calibrate yap düzeliyor.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Tekrardan merhaba arkadaşlar mi9'a miui 11 güncellemesi geldi ben indirdim oyundaki jiroskop sorunu hala aynı devam ediyor :(
Ekim sonunda ki 2. Partide büyük ihtimalle mi9 a da gelir ama sorun düzelir mi bende bilmiyorum deneyip görcez
Umarım. Oyunda kısa bir ekran videosu çek jiroskobun kaydığı anları geri bildirimde gönder belki daha hızlı çözümlenir. Ayarlar/geribildirim/sorunlar
Şuan da aynı sürümü kullanıyorum sorun devam ediyor ben çözemedim konuyu açan cemle 5-6 gün önce mesajlaştık onunda aynıydı en son
Konuyla ilgili aynı sorunu ben de yaşıyorum nasıl yapacağımı da hiç bilmiyorum sizin burda verdiğiniz linki kursam olur mu
Evet bende de aniden kaymalar oluyor kontrol edemiyorum artık. Telefonu da satsak satılmaz atsak atılmaz napcaz bilmiyorum
Aynen öyle fiyatları da düştü şimdi şansa bak. İnşallah yeni güncelleme ile düzelir dediğin gibi yapacak birşey yok.
Hiç sorma ya kasmalar bide en kritik yerlerde olunca çok sinir bozuyor iphone 7 den geçtim yağ gibi akıyordu çok pişman oldum bu telefonu aldığıma! Hayırlısı artık
Bende jiroyu hem dürbünlü hem dürbünsüz fulle yakın oynuyorum önceden sorun yoktu 1 haftadır böyle oldu. Ara ara kasılmalar bende de oluyor onu saymıyorum bile idare ediyoduk ama jiroskop cidden sıkıntı
Dostum sorunun düzeldi mi yoksa devam ediyor mu ben telefonu sıfırladım komple yeniden yükledim hala aynı sorun devam ediyor jiroskopla oyun oynanmaz hale geldi eğer çözdüysen paylaşır mısın ?