Bbydr kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi 9 jiroskop sorunu

Aynen öyle sorun giderildi ben de konuyu açan arkadaşın diğer mi 9 rom önerisi adlı konusunda paylaşmıştım stabil şekilde çalışıyor sürüm miui11 miui10 da da belki bu şekilde düzelir güncellemek istemeyen olursa denesin bence MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. B

Yardım Mi 9 rom önerisi

Sorun ben de çözüldü arkadaşlar şu anda stabil çalışıyor. Ayarlar/telefon hakkında/tüm özellikler/çekirdek sürümüne 4 defa dokun sonra karşına gelen ekranın sağ üst bölümünde additional tools var ona tıkla düz zeminde gyroscope calibrate yap düzeliyor. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  3. B

Yardım Mi 9 rom önerisi

Tekrardan merhaba arkadaşlar mi9'a miui 11 güncellemesi geldi ben indirdim oyundaki jiroskop sorunu hala aynı devam ediyor :( MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. B

Yardım Mi 9 rom önerisi

Ekim sonunda ki 2. Partide büyük ihtimalle mi9 a da gelir ama sorun düzelir mi bende bilmiyorum deneyip görcez MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

Yardım Mi 9 rom önerisi

Henüz güncelleme gelmedi mi 9 a o yüzden benim sorun aynı devam ediyor. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. B

Yardım Mi 9 rom önerisi

Umarım. Oyunda kısa bir ekran videosu çek jiroskobun kaydığı anları geri bildirimde gönder belki daha hızlı çözümlenir. Ayarlar/geribildirim/sorunlar MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. B

Yardım Mi 9 rom önerisi

Şuan da aynı sürümü kullanıyorum sorun devam ediyor ben çözemedim konuyu açan cemle 5-6 gün önce mesajlaştık onunda aynıydı en son MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. B

Yardım Mi 9 rom önerisi

Tamam araştırıp öğrenmeye çalışıyorum yapabilirsem anlatırım. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. B

Yardım Mi 9 rom önerisi

Konuyla ilgili aynı sorunu ben de yaşıyorum nasıl yapacağımı da hiç bilmiyorum sizin burda verdiğiniz linki kursam olur mu MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. B

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bence de telefondan kaynaklı bir sorun oyunla alakası yok. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. B

Evet bende de aniden kaymalar oluyor kontrol edemiyorum artık. Telefonu da satsak satılmaz atsak atılmaz napcaz bilmiyorum MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Aynen öyle fiyatları da düştü şimdi şansa bak. İnşallah yeni güncelleme ile düzelir dediğin gibi yapacak birşey yok. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. B

Hiç sorma ya kasmalar bide en kritik yerlerde olunca çok sinir bozuyor iphone 7 den geçtim yağ gibi akıyordu çok pişman oldum bu telefonu aldığıma! Hayırlısı artık MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. B

Bende jiroyu hem dürbünlü hem dürbünsüz fulle yakın oynuyorum önceden sorun yoktu 1 haftadır böyle oldu. Ara ara kasılmalar bende de oluyor onu saymıyorum bile idare ediyoduk ama jiroskop cidden sıkıntı MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. B

Dostum sorunun düzeldi mi yoksa devam ediyor mu ben telefonu sıfırladım komple yeniden yükledim hala aynı sorun devam ediyor jiroskopla oyun oynanmaz hale geldi eğer çözdüysen paylaşır mısın ? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt