Yardım Mi 9 jiroskop sorunu

cemgenc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 9
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.30
Telefon Modeli
Mi9
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler arkadaşlar, yenilerde mi 9 aldım. Aktif pubg mobile oynuyorum, ve jiroskop kullanıcısıyım. Başka uygulamalarda jiroskop sorunsuz gözüküyor ama pubg de jieoskopta ara ara kaymalar meydana geliyor. Bi kac yöntem denedim ama sonuç olumsuz oldu. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Bende mi9 kullanıyorum jyro kullanıyorum fakat fark edebildiğim bir sorun yaşamıyorum arkadaşlar özelikle dürbünsüzde full e yakın atarım fakat ara ara kasılmalar oluyor oyunda bende çok gir yapınca düzeliyor bende de böyle bir sorun var

Oyla:

Bbydr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
0
Bende mi9 kullanıyorum jyro kullanıyorum fakat fark edebildiğim bir sorun yaşamıyorum arkadaşlar özelikle dürbünsüzde full e yakın atarım fakat ara ara kasılmalar oluyor oyunda bende çok gir yapınca düzeliyor bende de böyle bir sorun var
Bende jiroyu hem dürbünlü hem dürbünsüz fulle yakın oynuyorum önceden sorun yoktu 1 haftadır böyle oldu. Ara ara kasılmalar bende de oluyor onu saymıyorum bile idare ediyoduk ama jiroskop cidden sıkıntı

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Bende jiroyu hem dürbünlü hem dürbünsüz fulle yakın oynuyorum önceden sorun yoktu 1 haftadır böyle oldu. Ara ara kasılmalar bende de oluyor onu saymıyorum bile idare ediyoduk ama jiroskop cidden sıkıntı

Bu cihazda nasıl kasma olur aklım almıyor 6s ile oynuyordum onda bile olmuyordu çok enteresan çık gir yapınca geçiyor kasma o da ne alaka çözemedim

Oyla:

Bbydr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
0
Bu cihazda nasıl kasma olur aklım almıyor 6s ile oynuyordum onda bile olmuyordu çok enteresan çık gir yapınca geçiyor kasma o da ne alaka çözemedim
Hiç sorma ya kasmalar bide en kritik yerlerde olunca çok sinir bozuyor iphone 7 den geçtim yağ gibi akıyordu çok pişman oldum bu telefonu aldığıma! Hayırlısı artık

Oyla:

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Hiç sorma ya kasmalar bide en kritik yerlerde olunca çok sinir bozuyor iphone 7 den geçtim yağ gibi akıyordu çok pişman oldum bu telefonu aldığıma! Hayırlısı artık

8plus almamız gerekiyordu bizim belki bir güncelleme ile fln düzelir yapacak birşey yok..

Oyla:

Bbydr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
0
8plus almamız gerekiyordu bizim belki bir güncelleme ile fln düzelir yapacak birşey yok..
Aynen öyle fiyatları da düştü şimdi şansa bak. İnşallah yeni güncelleme ile düzelir dediğin gibi yapacak birşey yok.

Oyla:

cemgenc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 9
Konular
8
Dostum sorunun düzeldi mi yoksa devam ediyor mu ben telefonu sıfırladım komple yeniden yükledim hala aynı sorun devam ediyor jiroskopla oyun oynanmaz hale geldi eğer çözdüysen paylaşır mısın ?

Bugün bootloader kilit süresi bitiyor. Persist yükleyip öyle deneyeceğim. Sende nasıl bir sorun var ? Bazen abiden kaymami yapıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle fiyatları da düştü şimdi şansa bak. İnşallah yeni güncelleme ile düzelir dediğin gibi yapacak birşey yok.

Bende 7 plustan geçtim, bi arkadaşın dayanılmaz ısrarı sayesinde acayip pişmanım. Bi kac ay kullanıp elden çıkarmayı düşünüyorum

Oyla:

Bbydr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
0
Bugün bootloader kilit süresi bitiyor. Persist yükleyip öyle deneyeceğim. Sende nasıl bir sorun var ? Bazen abiden kaymami yapıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 7 plustan geçtim, bi arkadaşın dayanılmaz ısrarı sayesinde acayip pişmanım. Bi kac ay kullanıp elden çıkarmayı düşünüyorum
Evet bende de aniden kaymalar oluyor kontrol edemiyorum artık. Telefonu da satsak satılmaz atsak atılmaz napcaz bilmiyorum

Oyla:

cemgenc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
mi 9
Konular
8
Evet bende de aniden kaymalar oluyor kontrol edemiyorum artık. Telefonu da satsak satılmaz atsak atılmaz napcaz bilmiyorum

Telefona root attım hala ayni sorun devam ediyor. Muhtemelen romdab kaynakli. Çünkü güncellemeden sonra böyle oldu

Oyla:

Bbydr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
0
Telefona root attım hala ayni sorun devam ediyor. Muhtemelen romdab kaynakli. Çünkü güncellemeden sonra böyle oldu
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bence de telefondan kaynaklı bir sorun oyunla alakası yok.

Oyla:
Üst Alt