bbma kullanıcısının son içeriği

1. B

Oyun New state + geliştirici seçenekleri

Selam. Telefonum mi9t. Oneos stabil a11 yüklü. Yeni oyun olan new state yi indirdim, kurdum. Açılırken bir web sitesine yönlendiriyor ve geliştirici seçeneklerini yada emilator varsa kapatın diyor. Telde emilator yok. Ama geliştirici seçeneklerini kapatıyorm. Kapattığım halde oyuna her...
  2. B

Yardım Whatsapp pdf sorunu

Arkadaşlar, bir aydır WhatsApp tan ne pdf gönderebılıyorum ne de alabiliyorum.. Örneğin arkadaş pdf dosyası yolluyor, tıklıyorum ve neredeyse tüm pdf programlarımı tek tek denememe rağmen hiç birimde açılmıyor, dosya bulunamadı diyor.. Yada, dosya yöneticisinden pdf yada ses dosyalarını...
  3. B

Yardım Poco f3 ekran kararma

Poco f3 ekran kararma sorununu çözen var mi. Yarım saat gecmeden cihaz ısınınca ekran parlaklığı düşüyor..
  4. B

Uygulama A11 Miui 12,6 stock kamera

A11 Miui 12,6 stock kamera apk si lazım. One os un kamera uygulaması hoşuma gitmedi.. Oneos 21,4,27 sürümünü kullanıyorum.
  5. B

Oyun Pubg mobile 1.6 60-90 fps oynama (3 alternatifli)

İlgili bir çok konuda destek istenmiş. Her konuya ayrı ayrı açıklamak yerine tek bir konuda toplamalı diye düşündüm. Tüm cihazlarda, tüm romlarda, root lu rootsuz farketmeksizin Yeni güncel Pubg 1.6 için üç alternatifli 60-90fps config dosyası(active.sav), Magisk modülü, Pgt+ Premium apk...
  6. B

Soru Xiaomi 5x Google Kamera

Apk sini paylaşabilir misiniz....
  7. B

Rom Xiaomi.eu Beta 8.3.1

magisk 16.00 I yükle twrpden
  8. B

Rom Xiaomi.eu Beta 8.3.1

5X, 64gb için bir ns yok mu ya
  9. B

Rom Xiaomi.eu Beta 8.3.1

5x için bulamadım. Yok mu başka yöntemi. 5 inkini yüklesen olmaz mı..
  10. B

Rom Xiaomi.eu Beta 8.3.1

5x e ait ns yi bulamadım Dostum verdiğin linkte
Üst Alt