Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kadar kullanmak işime çok yaramayacak olsa da merak ettiğim için sürekli aktifleştirmeye çalıştığım VoLTE yi bugün ki denemede şansıma açıldı. Online işlemler içinde İnternet ayarları bölümünden aktifleștirdim. Ardından onay mesajı geldi.
Mi5 cihazım kapandı açılmıyor güç tuşuna basılı tutunca tepki vermiyor.
Şarja takınca da aynısı oluyor.
Bataryayı değiştirdim. Ses tuşu ile de açmayı denedim yine olmuyor ne yapmamı önerirsiniz.
Rom: Lineage Os (3 Ay Stabil olarak kullandım sorun yaşamadım.)
Bir aralar sadece Swype Keyboard kullanıyordum(2012Nokia cihazımdan beri) sonrasında kasmalar takılmalar yaşadım swiftkey e geçtim ikisinin yerini tutan klavye yok bana göre
Hocam şuan root yok 2 sorum olacak
1 Zamanında GM 4G cihazimi rootladigim için gunceleme alamamıştım bunda böyle problemler olur mu?
2 Sonuçta cpu/gpu ve yanındaki bileşenler normalden biraz daha fazla ısınacak bunun zararı olur mu? Çünkü şu halde bile girdiğimizde 3 4 oyun atıyoruz aralıksız
Sd 820 kullanan cihaz Pubg de Kasım kasım kasiliyor şarjda oynamak neredeyse imkansız bi hale geliyor oyunun ilk sürümünden beri oynuyorum sayısız güncelleme geldi hem oyuna hemde telefona buna çözüm var mıdır?
Telefon Mi5 3/32
Miui sürümüm 8.4.19
Oyun 0.4.0
Grafik Ayarları Hepsi minimum
Yabancı kaynakları biraz daha araştırınca çözümü buldum.
Change Screen size and Fonts size (without root) - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
Konu Kilitlenebilir.
Xiaomi mi5 telefonum kasmalarindan dolayı bugün format attım ama Eski Dpi/Yazı Boyutu ayarlarına döndüremiyorum. Yazıların ve detayların daha ufak olması işime geliyordu bunu nasıl eski haline getirebilirim.Eski ve şuan ki hali ektedir.
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kumanda olarak da kullanmak istiyorum ama marka liste de çıkmıyor ne yapmam lazım
Lg Htc telefonlarda olduğu gibi kodlama öğretebiliyomuyuz?