Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurtdışı satın aldığım Xiaomi 12t cihazımda eu stabil rom yüklü. Bildiğim kadarıyla mediatek işletim sistemli telefonlara twrp kurulmuyor. MIUI 14 güncellemesi yayınlandı ve güncellemek istiyorum. Satın aldığım yerle görüştüm bana "mi flash tool" ile eu rom kurulabildiğini ve...
Whatsapp'ta yaptığım bir yazışma dan alıntıdır;
Efendim biz imei *yönlendirme* işlemi ile yapıyoruz. Biliyorsunuz ki geçici kayıt ve imei uzatma işlemi BTK Üzerinden Devlet tarafından kapatıldı. yönlendirme işlemi mevcut imei numaranızı farklı bir imei numarasına yönlendirmesini yapıyoruz btk...
Cihazım yurt dışı çift hattın kullanım süresi doldu. Yılbaşında imei ler sıfırlanıyor dendi aldığım yer ama telefon hattı tanımıyor hala. Aranızda bu durupta olupta yılbaşından sonra imei sifirlanan oldumu ?
Ayrica bu telefona imei atılıyormu, atiliyorsa yaptirabilecegim bir yer tavsiye edermisiniz.
Ses sonda olmasına rağmen arama yaparken çoğunlukla çevirme sesi kısık geliyor. Bazen normal ses çıkarken bazen duyulmayacak kadar az ses geliyor. Yıllardır aynı operatörü kullanıyorum daha önce hiçbir telefonda böyle bir durumla karşılaşmadım. Neden olabilir nette biraz araştırma yaptım cevap...
Miui 13 yükledikten sonra alttaki bağlantıdaki gibi sol üstte yeşil bir kamera işareti çıkıyor. Sanki arka planda birşey çalışıyormuş gibi geldi bana. Ne işe yaradığını bilen varmıdır. Müdahale etmek mümkün müdür.
Mediatek islemcili telefonların google kamera konusunda sıkıntılı olduğunu önceki deneyimlerimden biliyorum. Bu model içinde araştırmalarım sonucu aynı sıkıntının devam ettiğini gördüm. Birçok kaynakta gcam kurulumu anlatılıyor ama stabil çalışan gcam henüz bulamadım, apk dosyası var fakat doğru...
Gunaydin arkadaslar, elimde iki adet type c kablo var ikiside ayni kalinlik ve olculerde fakat uzerindeki yazilar farkli birinde L1 digerinde B1 yaziyor. İkiside yurtdisindan aldigim telefonlarin yaninda verildi. Bunlarin orjinallikle veya kaliteyle bir alakasi var mi merak ediyorum. Sonucta...
Pubg mobile FPS arttırmak için bu uygulamayı denedim ama bişey anlamadım. Gfx tool' mu bu mu hangisi daha güvenli ve stabil, kullanan arkadaşlar bilgi aktarabilir mi ?
Size çok basit bir şekilde anlatmaya çalışacağım ben tamamen tesaduf eseri yaptim şuan hiçbir uygulama kullanmadan poco X3 model telefonumda sabit 60 FPS oynayabiliyorum. Ve 90 FPS haricinde bütün grafik ayarlarını kullanabiliyorum.
Bunu nasıl yaptığıma gelince;
Gfx tool programını yükledim...
Size çok basit bir şekilde anlatmaya çalışacağım ben tamamen tesaduf eseri yaptim şuan hiçbir uygulama kullanmadan poco X3 model telefonumda sabit 60 FPS oynayabiliyorum. Ve 90 FPS haricinde bütün grafik ayarlarını kullanabiliyorum.
Telefonuma uygun ekran koruyucu bulamadigim icin bugün bir arkadasin tavsiyesi ile bu nano jelden uygulattim. Ozel bir sivi imis ekrani cizilmeye, darbelere karsi koruyor. İlk defa duydum ve nette bir iki videosundan sonra yaptirmaya karar verdim. Ekranda hicbir katman olusturmuyor, normal...
Ekran Boyutu: 6.47 İnç Kavisli Super Amoled
Arka Kamera: Ana K. 64, G.Açı 8, Portre 5, Macro 2 MB
On Kamera: 16 MB
Dahili Depolama: 64 - 128 Gb
GBBellek (RAM): 6 - 8 GB
Batarya Kapasitesi: 5260 mAh
Hat Sayısı: Çift Hat
Hızlı Şarj: 30w a kadar
4.5G Desteği: Var
On arka cam: Gorilla Glass 5...
İki gün once yurtdisi mi note 10 lite aldim 20 watt sarj aleti ile geldi, sarja taktigimda ortalama 10 dakikada yuzde 9 sarj ediyor. Telefon her ne kadar 5260 mah pil kapasitesine sahip olsada 20 watt'lik bir sarj aleti icin bu deger bana biraz dusuk geldi. Arkasindan redmi note 8 pro nun 18...