Baycexis123 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Note 9 Pro Global TWRP Rom Yukleme Sorunu

Arkadaşlar teşekkürler dün bayağı kurcalayarak telefonu soft brick ettim :D Dosya biçimleri vs.vs. her şeyi de birbirine soktum. Bunun ana sebebi TWRPnin hep dosyalari temizleme ve biçimlendirme konusunda sorun cikarmasiydi. En sonda Orangefox Recovery yükleyip datayi vs. temizleyip...
  2. B

Yardım Note 9 Pro Global TWRP Rom Yukleme Sorunu

Arkadaşlar bende Note 9 Pro Global var(joyeusw) ve ben uzun süredir telefonu guncellememistim. Bende TWRP 9S olarak gözüküyor ama sorun çıkarmamış hiç. Şimdi 14.0.3 Global Rom atmaya çalıştığımda bu cihaz curtana, joyeuse değil diyor. (TWRP 9S gözüktüğü için) Ne yapmalıyım?
  3. B

Yardım Note 9 Pro Hangi Romu Kurmalıyım?

Hiç anlamiyorum da gereksiz uygulamalar olmasın benim için yeterli 1691923451 Şuan miui sürümünde global kararlı yazıyor yani global kararlı rom atmalıyım değil mi silinmemesi için?
  4. B

Bu arada sürümüm MIUI 11.0.7.0 Global Kararlı
  5. B

Merhaba arkadaşlar, birkaç sene önce TWRP yüklemiş ve rom atmıştım. ( TWRP-34.1.B -530) ve 11.0 küsürlü bir sürümde rom var telefonda. Şimdi rom atmak istiyorum da TWRP vs. güncellemem gerek var mı ve tavsiye edebileceğiniz ROM var mı? Son olarak ROM atarken telefondaki bilgilerim silinmeden...
Üst Alt