baybeyy kullanıcısının son içeriği

1. baybeyy

Çözüldü Mi 14T Pro YD Cihaz Güncelleme

bu şekilde sorun çözülmüştür, sorunu çözen Kmkk ve diğer yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
  2. baybeyy

Hocam kilidi açamıyoruz görseldeki uyarılar geliyor, çin saatiyle bugün gün bitiminde tekrar denedim yine hata verdi , bilmediğim için soruyorum aldığım yer güncelleme sorunsuz garantili demişti daha alalı 1 ay olmadı bu durumda sizce masrafsız olarak çözmesi gerek dimi bu işi?
  3. baybeyy

Hocam birde şu dikkatimi çekti normalde telofon hakkında kısmında hyperos logosuna tıklayınca mevcut sürüm hakkında bilgi çıkıyordu diğer telefonlarda bunda o logoya tıklıyorum her yerine herhangi bir tepki vermiyor,IMEI atan kişi güncellemeleri kapattığı içinse eğer sizce bunu düzeltmesi basit...
  4. baybeyy

Peki güncelleme almaması neden olabilir sizce?
  5. baybeyy

Hocam yaptım aşağıdaki ekran çıktı şimdi bu fake rom mu değil mi anlamadım ben her şey normal gözüküyor ama..
  6. baybeyy

C Cihaz yurt dışı burdan sorgularsam bir sorun olur mu?
  7. baybeyy

Hocam orjinal rom yazıyor 1768141741 Yok hocam açık değil
  8. baybeyy

Buna geçerli global rom atarsak artık otomatik güncellemeleri almaya devam eder değil mi?
  9. baybeyy

Bunu nasıl anlayabiliriz hocam?
  10. baybeyy

Yardım 14T Pro bu işlem desteklenmiyor

Hocam bende de aynı sorun var cihazı yeni aldım sen çözebildin mı?
  11. baybeyy

Merhabalar, 1 ay önce aldığım yurtdışı server kayıtlı mi 14T pro 512 GB cihaza güncelleme gelmiyor, Android 14 şu an ve hyperos'ta güncel değil.
Üst Alt