batuozalp kullanıcısının son içeriği

1. batuozalp

Yardım Mi9 Hızlı Şarj Olmama Sorunu

Arkadaşlar selamlar, Mi9 Telefonumun arka kapağı kırıldı ve kırıldıktan 2 ay sonra telefon hangi kablo ile denersem deniyim hangi adaptör ile denersem her zaman da değil ara ara hızlı şarj kesiyor. Başlıyor hiç şarj olmuyor. Kendi kendine kesip başlatıyor. Soketin içine baktım toz v.b bir durum...
  2. batuozalp

Yardım Redmi Note 9S Yeniden Başlattıktan Sonra Açılmama Sorunu ?

Cümleten iyi günler arkadaşlar, Note 9S cihazımı normal olarak yeniden başlattığımda telefon komple kesildi. Şarj alma yok ses kısma + power sonuç yok ses açma+power sonuç yok pc bağlama ses yok COM kısmında çıkmıyor. Bildirim ışığı yanmıyor. Fastboot moduna girmiyor. Bootloader kapalı. Bi sonuç...
  3. batuozalp

Mi Band 4 Renkli Kordon

Selamlar, n11 gibi sitelerde çok uygun satıyorlar. Ayrıca band3'üm vardı band4 'te kordonları denedim birebir uyumlu onları alabilirsiniz :)
  4. batuozalp

Ana Başlık K20 & MI 9T Genel bilgiler & Teknik özellikler

Kendi açımdan rekorumu yaptım ekran süresinde 9 saat 40 dk. Dizi izlediğim için bence bu süreyi verdi normal zamanlarda süre 5 saat olarak değerlendirebilirsiniz :)
  5. batuozalp

Yardım Xiaomi Airdots bağlantı

Allah razı olsun dediklerini harfiyen yaptım direk bağlanıyor :) Teşekkürler
  6. batuozalp

Rom MiRoom Mi 9T/Redmi K20

Kullanan arkadaşlara sorum.Eu Rom mu MiRoom mu ? Günlük bir kullanıcı olarak soruyorum. Şu an Eu.Beta'yım sizce geçmeye gerek var mı ?
  7. batuozalp

Sohbet Mi 9T'nin Beğendiğiniz Özellikleri Nelerdir? (SOHBET)

Mix2S'ten geçtim. Batarya olarak resmen 2'ye katladı 3,5 saat ekran süresi alırken 5-6 saatlere çıktı. Artık evden çıkarken şarj %30 bile olsa umrumda olmuyor. Rahat rahat beni gezip dolaşıp geri getiriyor. Bu olay benim için çok iyi oldu. Kamera konusunda arkadaşımda mi9' var. Ön kamera olsun...
  8. batuozalp

Yardım Mi 9T problemleri.

Topraklarımı buralarda görmek gözlerimi yaşarttı :) insanlar telefonlar konusunda baya bilinçlendi eskisi gibi değil herkes iyi ürün arıyor. Onun için de xiaomi'ye yöneliyor tekrardan selamlar :)
  9. batuozalp

Mod Mi 9T Pro-K20 Pro/Mi 9T-K20 Dolby Atmos [Root]

Elinize sağlık dediklerinizi harfiyen uyguladım ve oldu :) Dolby'de kullandığınız özel bir kişiselleştirme varmı ?
  10. batuozalp

Recovery Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0723 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam elinize sağlık çok kolay bir şekilde TWRP'yi kurdum. Kalıcı hale gelmesi için yapılması gerekenleri de ilk mesaja eklerseniz bence daha verimli olur. Teşekkürler :)
  11. batuozalp

Bende kesinlikle sizinle aynı düşüncedeyim son dklar geçmedi bildiğiniz.. Koca mühendisler vardır bi bildikleri :D
  12. batuozalp

Kutudan çıkan şarj aleti ile yaptığım testlerde dolum ve dakika oranı bu şekildedir arkadaşlar :)
  13. batuozalp

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Evet hocam şimdi kalkıp denedim ois olmaması baya etkiliyor bunu bende farkettim video sizin için öncelikse başka seçenekler düşünebilirsiniz
  14. batuozalp

Haber Sesli asistandan yeni görüntü miui 11 değilmiş.

Bi tık fazla renkli olmuş sanki :)
  15. batuozalp

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Arka kamera gece performansı mix2sin daha iyidi ancak 9t'de hem hem 48mp hemde geniş açı var ve bunların hepsinde portre özelliği var. Ön kamera olarak ise ben mix2s'in kamerasını aldığım günden beri beğenmedim hem açı olarak iphone açısı vardı dar hemde kalite olarak çok dandik bir ön kamerası...
Üst Alt