Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takip,
Bugün aranıza 13 Pro + İle katıldım kardeşim bu HyperOs neymiş böyle telefon kasım kasım kasılıyor. 120Hz hiç bir yerde hissedilmiyor. Şimdi güncelleme var 1.0.4 sürüm gelmiş onu yükleyeceğim eğer bunda da böyleyse direk MIUI 14'e döneceğim. Mi 9'dan geçtim Mi9 bunun yanında fişek...
Bilgilendirme için teşekkürler hep aradığım bı rehberdi deneyeceğim, yedekleri nasıl alıyorsunuz hocam ben manuel tek tek klasör klasör pcye çekiyorum sonra geri koyuyorum bu şekilde mi yapıyorsunuz sizde ?
Bu konuda bire bir katılıyorum sana kardeşim. Bende bende 25 ocakta sardım bi tane 10t pro 144 hz olayı çok farklı bir şeymiş. Oyuncular bunu söylediği zaman makara yapıyordum ama şu an 60 hz bi telefon direk kasıyor gibi geliyor. İster xiaomi olsun ister iphone olsun hz olayı başka bir dünya...
Arkadaşlar selamlar,
Mi9 Telefonumun arka kapağı kırıldı ve kırıldıktan 2 ay sonra telefon hangi kablo ile denersem deniyim hangi adaptör ile denersem her zaman da değil ara ara hızlı şarj kesiyor. Başlıyor hiç şarj olmuyor. Kendi kendine kesip başlatıyor. Soketin içine baktım toz v.b bir durum...
Arkadaşlar, telefonu kendi bilgisayarıma bağlamaya çalışırken aygıt yöneticisinde hiç bir hareket olmuyor. Bu sebepten dolayı da aldığım firma bi yer önerdi oraya göndereceğim büyük ihtimalle hard brick oldu. EDL moduna almak içinde arka kapağı açmak gerekir veya box ile atılabilir dedi. Benim...
Kendimde yetkili hesap var hocam. Ancak telefonu COM'da gormemesi beni düşündürdü eğer aygıt yöneticisinde telefonu aygıt yöneticisinde gösterebilsem direk flash atıp kurulum yapmayı düşündüm. Acaba EDL mod konusu mu oldu daha önce mix 2s vardı. Bide iş yerindeyim pcler korumalı evde bi kendi...
Cümleten iyi günler arkadaşlar, Note 9S cihazımı normal olarak yeniden başlattığımda telefon komple kesildi. Şarj alma yok ses kısma + power sonuç yok ses açma+power sonuç yok pc bağlama ses yok COM kısmında çıkmıyor. Bildirim ışığı yanmıyor. Fastboot moduna girmiyor. Bootloader kapalı. Bi sonuç...
Mevlüt Hocam, Elinize sağlık şu ana kadar 9T'de kullandığım en iyi Gcam diyebilirim. Diğer Gcam'lerde her seferinde bir kaç hata oluyordu ancak bu Gcam'de bütün ayarlar çalışıyor ve renkler çok gerçekçi orjinal Stock Camera ile alakası yok. Aşırı beğendim. Config ayarları da tam ayarlı başarılı...