Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar,
Mi9 Telefonumun arka kapağı kırıldı ve kırıldıktan 2 ay sonra telefon hangi kablo ile denersem deniyim hangi adaptör ile denersem her zaman da değil ara ara hızlı şarj kesiyor. Başlıyor hiç şarj olmuyor. Kendi kendine kesip başlatıyor. Soketin içine baktım toz v.b bir durum...
Cümleten iyi günler arkadaşlar, Note 9S cihazımı normal olarak yeniden başlattığımda telefon komple kesildi. Şarj alma yok ses kısma + power sonuç yok ses açma+power sonuç yok pc bağlama ses yok COM kısmında çıkmıyor. Bildirim ışığı yanmıyor. Fastboot moduna girmiyor. Bootloader kapalı. Bi sonuç...
Kendi açımdan rekorumu yaptım ekran süresinde 9 saat 40 dk. Dizi izlediğim için bence bu süreyi verdi normal zamanlarda süre 5 saat olarak değerlendirebilirsiniz :)
Mix2S'ten geçtim. Batarya olarak resmen 2'ye katladı 3,5 saat ekran süresi alırken 5-6 saatlere çıktı. Artık evden çıkarken şarj %30 bile olsa umrumda olmuyor. Rahat rahat beni gezip dolaşıp geri getiriyor. Bu olay benim için çok iyi oldu. Kamera konusunda arkadaşımda mi9' var. Ön kamera olsun...
Topraklarımı buralarda görmek gözlerimi yaşarttı :) insanlar telefonlar konusunda baya bilinçlendi eskisi gibi değil herkes iyi ürün arıyor. Onun için de xiaomi'ye yöneliyor tekrardan selamlar :)
Hocam elinize sağlık çok kolay bir şekilde TWRP'yi kurdum. Kalıcı hale gelmesi için yapılması gerekenleri de ilk mesaja eklerseniz bence daha verimli olur. Teşekkürler :)
Arka kamera gece performansı mix2sin daha iyidi ancak 9t'de hem hem 48mp hemde geniş açı var ve bunların hepsinde portre özelliği var. Ön kamera olarak ise ben mix2s'in kamerasını aldığım günden beri beğenmedim hem açı olarak iphone açısı vardı dar hemde kalite olarak çok dandik bir ön kamerası...