batuhan ogn kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım note 6 pro kapandı açılmıyor

ıyı gunler telefonum bır anda kendı kendıne kapandı ıkı gun once tekrar olmustu acılmamıstı ses verme tusu ıle kapatma tusuna basıp reset atıp acmıstım fakat suan aynısı oldu sarja taktıgımda ne ekran acılıyor bsy olmuyor telefon tamırcısıne goturdugmde ıse bılgısayara baglanıyor fakat ne...
  2. B

Yardım note 6 pro kapandı açılmıyor

ıyı gunler telefonum bır anda kendı kendıne kapandı ıkı gun once tekrar olmustu acılmamıstı ses verme tusu ıle kapatma tusuna basıp reset atıp acmıstım fakat suan aynısı oldu sarja taktıgımda ne ekran acılıyor bsy olmuyor telefon tamırcısıne goturdugmde ıse bılgısayara baglanıyor fakat ne...
  3. B

Yardım Redmi Note 6 Pro Suya Düştü

Knka iyice kuruttuktan sonra telefona miu yükle fastmoda alıp pcden atmani öneririm düzelir korkulcak bsy yok sadece yazilim aticaksin telefonun su geçirmez özelliği var zaten
  4. B

Çözüldü Cihaziniz bu sürümle uyumlu degil

İyi günle telefonum resmi note 6pro Netflix indirmek istiyorum telefonun cihaziniz bu surumle uyumlu değil hatası aldım aynı telefondan abimdede olduğu halde onda bu sorun yok bende var nasıl çözebilirim acaba yardımcı olur musunuz
  5. B

Yardım hard resetten sonra açılmıyor

denıyorum cok cok tesekkur ederım ulasabılecegım bır sosyal medyanız varmı hızlı konusabılecegımız ınstagram yada telegram tarzı 1564847407 şey sorcam normal zip olarakmı atayım dosya seklındemı seceyim
  6. B

evet giriyor abi
  7. B

telefonuma rom yuklerken pc kapandı dıye yarıda kaldı guncelleme bende rebootta kaldı dıye telefonu yenıden baslatayım dedım telefon acılmıyor yukleme menusu gelıyor artık acılmıyor hard resette attım ama hayla acılma noktası gelıyor gerısı gelmıyor yardımcı olurmusunuz
  8. B

Yardım rom sonrası telefonum açılmıyorr

merhaba telefonum xiaomi redmı note 6 pro mıuı guncellemısı geldı bootlader kılıdı acık oldugu ıcın pcden yapıyodum guncellemeyı yaparken bır anda pc kapandı kendı kendıne telefonumda fastboot da kaldı bende telefonumu yenıden baslatmaya calıstım androıd yazısı gelıyo mı.com falan acılmıyor bunu...
Üst Alt