Başkentli Müdür kullanıcısının son içeriği

1. Başkentli Müdür

Yardım 13T Pro Modeli İçin Ekran Koruyucu

Bugün 13t pro cihazım için telefoncuda 150tl verip sunix marka hayalet ekran koruyucu taktırdım fakat parmak izi okumuyor nanolar okuyor abi istersen söküp onu takalım dedi hayalet olmayan model olarak fiyat 300tl istedi bende yaptırmadım açıkcası çok geldi 300tl aklımda lensun markası var...
  2. Başkentli Müdür

Soru Size Göre F/P Cihaz

Merhaba açıkçası merak ediyorum size göre üretilmiş en iyi f/p cihaz hangisi? İmkanınız olsa ve sıfırı olsaydı kesinlikle alırım dediğiniz bir marka model var mı? Tabi bunu söylerken kullanım amacınızı da söylerseniz herkes için farklı bir fikir bilgi vermiş olursunuz. Oyun kamera işlemci...
  3. Başkentli Müdür

Yardım Sizce 13T Pro Alınır Mı?

Merhaba bildiğiniz üzere bu hafta 13T Pro tanıtıldı ve mutlaka cihaz hakkında bilgisi olan ve inceleme videolarını seyreden vardır sizlere sormak istediğim ise yurtiçi olarak bu cihaz alınır mı? Bazı mağazalar ile görüştüm ellerinde lansman için gelen bütün cihazların satıldığını söylediler...
  4. Başkentli Müdür

Tavsiye Kamera Ve Performans Odaklı Telefon Tavsiyesine İhtiyacım Var

Eşime ve kendime telefon alacağım telefon başı en fazla 35k ya kadar telefon bakıyorum en az 128gb hafızası olacak model bu konuda tavsiye edeceğiniz modeller var mı? Önceliğim kamera ve performans bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum. Bu arada yurt içi garantili cihaz almayı planlıyorum
  5. Başkentli Müdür

Soru Mi 13 Pro İkinci Parti Gelmeyecekmiş Doğru mu?

Merhaba bugün yaşadığım şehirde evofone mi mağazasına gittim 13 pro terhiş ürün varsa bizzat gözlem yapıp hem de stokta ne zaman gelir vs gibi durumları öğrenmek adına fakat gittiğim mağaza haliyle teşhir ürün dahi yoktu mağazada çalışan arkadaş bu zamana kadar 1 parti geldi onlarıda 46 bin tl...
  6. Başkentli Müdür

Soru Kamera Ve Performans Cihaz Tavsiyesi İstiyorum

Kendime ve eşim için yeni bir cihaz alacağım oyun vs ile işimiz yok önemli olan kamera ve performans aklımda 11 ve 12 serileri var bunlardan hangisini veya başka ne tavsiye edersiniz.
  7. Başkentli Müdür

Soru Akıllı Saat Tercihi

Merhaba akıllı saat almaya karar verdim fakat bir kaç model arasında kararsız kaldım özellikle watch s1 hakkında forumda birşey bulamadım. Cihaz olarak Mi 10T Pro kullanıyorum. Tavsiye edeceğiniz marka model var mı? Düşündüğüm marka ve modeller şu şekilde; Amazfit band 7 Haylou rs4 plus Xiaomi...
  8. Başkentli Müdür

Yardım Mi 10T Pro Sürekli Ses Kısıyor Ve Takılı Kaldı

Dün akşamdan beri devam eden bir sorun sürekli ses kısıyor ve sessize alıyor telefonu düğme basılı kalmadı kılıfsız aynı sorun devam ediyor. Program vs yüklemedim sadece dün akşam sistem güncellemesi olan "Hızlı Erişime" gelen güncellemeyi yaptım. Sesleri kıstığı halde ses seviye barı sürekli...
  9. Başkentli Müdür

Çözüldü Youtube Vanced Ve Vanced Müzik Giriş Sorunu

Youtube vanced ve müzik uygulamalarına google hesabım ile giriş yapamıyorum internet bağlantısı kontrol edin diye hata veriyor mobil ve wifi içinde geçerli bu durum
  10. Başkentli Müdür

Soru Mi 10T Pro Şarj Aleti Tavsiyesine İhtiyacım Var

Beyler malum başlıkta sorum yazıyor ama extra olarak adaptör kafası ile kablo alacağım örgü şeklinde olan kablo var mı bildiğiniz marka model turbo şarjı destekleyen. Tercihen 1.5m 2m uzunluğunda kablo alacağım.
  11. Başkentli Müdür

Soru Mi 10T Pro İçin Kablolu Kullaklık Tavsiyeniz Var Mı?

Beyler malum cihaz için kablolu kulaklık öneriniz var mı? Type c girişli ve müzik dinlerken zevk verecek bir model bilen var mı? Bluetooth kulaklık kullanıyorum 1 haftadır en ufak birşey de sesler kesik kesik geliyor deli etti beni eski cihazımda da aynı soruyordum. Bu arada Bluetooth kulaklık...
  12. Başkentli Müdür

Soru Mi 10T Pro Kılıf Ve Kamera Koruyucu Tavsiye İstiyorum

Merhaba mı 10t pro cihaz sipariş verdim kısmetse yarın elimde olacak zarar görmemesi için koruyucu kılıf ve çizilme kırılma durumlarına karşı kamera koruyucu arıyorum bu konuda tavsiyeniz var mı?
  13. Başkentli Müdür

Diğer Ankara'da Yurtdışı Telefon Satan Var Mı?

Ankara'da yurtdışı telefon satan güvenilir bildiğiniz veya ticaret yaptığınız tavsiye edebileceğiniz firma yada kişi var mı?
  14. Başkentli Müdür

Tavsiye 4.000₺ Bütçe İle Hangi Telefon

En fazla 4.000₺ bütçe ile telefon almayı düşünüyorum garantili olarak note 10 lite 128 lik versiyon aklıma geliyor diğer yandan acaba yurtdışı garantisiz cihaz alıp üst model kullanayım diyorum sizin tavsiyeniz nedir? Birde yurtdışı cihaz almak mantıklı mı sizce?
  15. Başkentli Müdür

Soru Alternatif Cihaz Arayışı İçerisindeyim

İlk çıktığında redmi 5 plus cihaz almıştım fakat artık sanırım miladı doldu beni fazlasıyla sinir etmeye başladı cihaz sürekli donuyor ekran kitlenip kalıyor kendi çapında zaman zaman hatalar veriyor defalarca cihazı formatladım fakat çözüme kavuşmadı bundan dolayı alternatif cihaz arayışı...
Üst Alt