Başkentli Müdür kullanıcısının son içeriği

1. Başkentli Müdür

Yardım 13T Pro Modeli İçin Ekran Koruyucu

Bugün 13t pro cihazım için telefoncuda 150tl verip sunix marka hayalet ekran koruyucu taktırdım fakat parmak izi okumuyor nanolar okuyor abi istersen söküp onu takalım dedi hayalet olmayan model olarak fiyat 300tl istedi bende yaptırmadım açıkcası çok geldi 300tl aklımda lensun markası var...
  2. Başkentli Müdür

Soru 13T Pro aldım ama kutuyu hala açmadım. Araştırıyorum beğenmezsem iade edeceğim.

Cumartesi günü bende bende aldım ve yaklaşık 1 hafta olacak kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım almadan önce forumda hatırlayan arkadaşlar vardır 11t pro cihaza karar vermiştim ama son anda cihaz yanında 4.000tl lik hediye çeki çeki olunca biraz işin rengi değişti üstelik 2 cihaz aldım...
  3. Başkentli Müdür

Sohbet Sohbet köşesi

Valla zaten senin imza kısmında ki cihaz yazma olayı dikkatimi çekmişti dünde 35 yıllık telefoncu arkadaşımla konuştum 35k civarı telefon ayarla bana dedim telefonda kızdı o kadar parana yazık sıfır ayarında 1 haftalık 11t pro vereyim dedi 20k ya 8/128 modelini siyah renk yengemede 8/256...
  4. Başkentli Müdür

Sohbet Sohbet köşesi

Son bir kaç sayfa mesajlarına baktım sadece günaydın ve bol kazanç mesajları var bu konu altında kimse neden sohbet etmiyor acaba? Bu arada sizce 11T Pro mu yoksa Mi 12 mi? 11T pro almayı düşünüyorum 23k dan başlıyor mi 12 21k dan çok ilginç
  5. Başkentli Müdür

Soru Size Göre F/P Cihaz

evet güzel cihaz ama orta kısımda katlama izi durduğu için göz zevkime hitap etmedi elbette zevkler ve renkler tartışılmaz 1696199570 Hocam valla misler gibi 10t pro cihazım gitti birde eşimde max 2 vardı o da gitti malum deniz suyuna mağruz kalınca ortada kaldım resmen telefonları yıllardır...
  6. Başkentli Müdür

Soru Size Göre F/P Cihaz

Merhaba açıkçası merak ediyorum size göre üretilmiş en iyi f/p cihaz hangisi? İmkanınız olsa ve sıfırı olsaydı kesinlikle alırım dediğiniz bir marka model var mı? Tabi bunu söylerken kullanım amacınızı da söylerseniz herkes için farklı bir fikir bilgi vermiş olursunuz. Oyun kamera işlemci...
  7. Başkentli Müdür

Yardım Sizce 13T Pro Alınır Mı?

Öncelikle hayırlı olsun umarım fazlasıyla ihtiyaçlarınızı karşılar ve sizi pişman etmez
  8. Başkentli Müdür

benim için öncelik kamera telefonda oyun vs oynayan biri değilim daha çok kullanım alanım fotoğraf ve video çekip düzenleme bundan dolayı bana almak mantıklı gibi geliyordu sizin yorumlarınızı okuyana kadar malum 2 adet telefon alacağım ve bu cihaz seviyesinde bütçem var tercihen yurtiçi kayıtlı...
  9. Başkentli Müdür

ben şahsen kendime ve eşime almayı düşünüyorum ciddi anlamda çünkü fotoğraf çekimi iyi olan ve işlemci yönünden seri bir cihaza ihtiyacım var yurtiçi cihazlar arasında bu fiyatta bana alına bilecek makul bir cihaz olarak göründü en çokta beni cezbeden yönü lecia kamera olması
  10. Başkentli Müdür

Merhaba bildiğiniz üzere bu hafta 13T Pro tanıtıldı ve mutlaka cihaz hakkında bilgisi olan ve inceleme videolarını seyreden vardır sizlere sormak istediğim ise yurtiçi olarak bu cihaz alınır mı? Bazı mağazalar ile görüştüm ellerinde lansman için gelen bütün cihazların satıldığını söylediler...
  11. Başkentli Müdür

Sohbet S23 Ultra Mı ? 13 Ultra Mı?

Ben Ankara'da yaşıyorum dediğiniz gibi illa ki vardır ama güvenilir ve yaptığı işin arkasında durması önemli
  12. Başkentli Müdür

Uzun zamandır xiaomi cihaz kullanıyorum bir süre önce benim ve eşimin telefonu deniz suyuna maruz kalınca tatilde mecburen samsung a14 modeli aldım eşime ve kendime bunlarda bizi deli ediyor ram 2gb olunca bunları yedek yapıp adam akıllı birer cihaz almak istiyoruz. Aklımda mi 13 ultra ve pro...
  13. Başkentli Müdür

Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim işin açıkçası fazla fazla para verme durumum yok ne kadar az maliyete bitirirsem bu işi o kadar iyi olur benim için bundan dolayı ciddi anlamda kararsızım ne yapacağım ne alacağım konusunda yd cihaz alsam direnç kim yaptı güvenilir mi bunların hepsi...
  14. Başkentli Müdür

Beyler yd olarak s23 mü yoksa 13 ultra mı? Eşime ve kendime alacağım kamera ve performans önemli bizim için direnç işi kafamı böcüklüyor açıkcası ayrıca root rom vs işimiz yok
  15. Başkentli Müdür

Tavsiye Kamera Ve Performans Odaklı Telefon Tavsiyesine İhtiyacım Var

Türkiye garantili cihaz arıyorum Evet haklısınız ama Türkiye garantili cihaz almaya karar verdim bazı sebeplerden dolayı ve yeniden konu açma gereği duydum fakat TR garantili cihaz tavsiyesi istediğimi yazmayı unutmuşum
Üst Alt