Soru Mi 10T Pro Kılıf Ve Kamera Koruyucu Tavsiye İstiyorum

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Merhaba mı 10t pro cihaz sipariş verdim kısmetse yarın elimde olacak zarar görmemesi için koruyucu kılıf ve çizilme kırılma durumlarına karşı kamera koruyucu arıyorum bu konuda tavsiyeniz var mı?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Merhaba mı 10t pro cihaz sipariş verdim kısmetse yarın elimde olacak zarar görmemesi için koruyucu kılıf ve çizilme kırılma durumlarına karşı kamera koruyucu arıyorum bu konuda tavsiyeniz var mı?

Linkteki kılıftan kullanmaktayım.(mavi renk)
Arkada sürgü şeklinde kamera kapağı var çok güzel koruma sağlıyor kaliteside oldukça güzel tavsiye istiyorsanız düşünmeden alın derim

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35

Linkteki kılıftan kullanmaktayım.(mavi renk)
Arkada sürgü şeklinde kamera kapağı var çok güzel koruma sağlıyor kaliteside oldukça güzel tavsiye istiyorsanız düşünmeden alın derim
Kullanımında sorun oluyor mu?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Kullanımında sorun oluyor mu?
Sıfır sıkıntı hocam hiç sorun yok sadece kamera kapağı açarken azıcık zorluyor ama onunda güzel yanı cebinizde vs açılmaz ki kamera çizilmesin.
Su ana kadar kullandığım her kılıftan en iyisi buydu diyebilirim.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57

Kılıfımı satıyorum sıfırdan farksız 200 tl küsür ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum hepsiburada.com üzerinden aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kılıfımı satıyorum sıfırdan farksız 200 tl küsür ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum hepsiburada.com üzerinden aldım.

Kamera koruyucu için önerim budur. Kullanıyorum seramik koruyucu olduğu belli olmuyor. Kaliteli bir ürün.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Ben bunun Mi 10T versiyonunu aldım.
Kesimi çok iyi mükemmel oturdu ve kılıfın arka kısmı kamera için de koruma içeriyor.
Bildiğim kadarıyla iki cihazında kılıfları birebir aynı.

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Herkese teşekkürler beyler amazon üzerinden sipariş verdim bu kılıfı

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Herkese teşekkürler beyler amazon üzerinden sipariş verdim bu kılıfı
Biraz pahalanmış sanki, çok güvenilir bulması da kolay olmasa gerek ya hani:)) Hayırlı olsun,bende çok araştırmıştım, standart 2 modeli var bu kılıfın, Ali expressten bakmıştım, 2 model var sadece bu türde,ben diğerini almıştım damarlı deri görünümlü ortası dikişli, buda çok güzeldir standart güzel ürün 2'side eminim... Tek sıkıntısı arka kamera çıkıntıları tozlanıyor lenste bazen, arada silersin kılıfı çıkarıp lensi, hayırlı olsun uzun ömürlü oluyor bu kılıflar, ve kesinlikle çok koruyucu hem ön hem arka,hemde çok hoş görünüyor,iyi forumlar... Ben spigen liquid şeffaf aldım sonra 90₺ olması gerekti, daha güzel oldu gerçekten kalite belli oluyor, ama arka kamera çıkıntısını az daha fazla yapabilirler diye düşünüyorum, önden de az fazla olsa yine bana göre daha iyi olurdu, eski poco1'ime rugged armor ne güzel oturmuştu, taş gibi kılıftı, kaldır telefonu yere çal yine birşey olmaz hissi vardı, eskide kaldı tabi his sonuçta:D spigenler gerçekten koruyucu kılıflardır inkar etmemek gerek..highfive~~

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Biraz pahalanmış sanki, çok güvenilir bulması da kolay olmasa gerek ya hani:)) Hayırlı olsun,bende çok araştırmıştım, standart 2 modeli var bu kılıfın, Ali expressten bakmıştım, 2 model var sadece bu türde,ben diğerini almıştım damarlı deri görünümlü ortası dikişli, buda çok güzeldir standart güzel ürün 2'side eminim... Tek sıkıntısı arka kamera çıkıntıları tozlanıyor lenste bazen, arada silersin kılıfı çıkarıp lensi, hayırlı olsun uzun ömürlü oluyor bu kılıflar, ve kesinlikle çok koruyucu hem ön hem arka,hemde çok hoş görünüyor,iyi forumlar... Ben spigen liquid şeffaf aldım sonra 90₺ olması gerekti, daha güzel oldu gerçekten kalite belli oluyor, ama arka kamera çıkıntısını az daha fazla yapabilirler diye düşünüyorum, önden de az fazla olsa yine bana göre daha iyi olurdu, eski poco1'ime rugged armor ne güzel oturmuştu, taş gibi kılıftı, kaldır telefonu yere çal yine birşey olmaz hissi vardı, eskide kaldı tabi his sonuçta:D spigenler gerçekten koruyucu kılıflardır inkar etmemek gerek..highfive~~

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler satıcı amazonun kendisi olunca dandik ürün satmayacağını düşüncesinde olduğum için aldım aynı marka olan ürünlere diğer sitelerde satıl fiyatı 35tl ve üzeri olduğunu gördüm ve direkt olarak düşünmeden aldım. Kılıf gerçekten kaliteli ve hoş dokunma hissiyatı falan ayrıca bazen iz kalıyor gibi oluyor ve hızlıca kayboluyor bunu çözemedim kılıfta :D bu arada spigen markası gerçekten çok kaliteli parasını sonuna kadar hak eden bir marka ve firma ;) ekran koruyucu pek kaliteli gelmedi bana belki onu değiştirebilirim düşüncem o ve onun içinde lensun diye bir markayı çok söylediler be nette övende var gömende bakalım hala araştırma aşamasındayım.

Üst Alt