BaraCuda kullanıcısının son içeriği

1. BaraCuda

Rom Hangi Rom Daha İyi ?

crDroid, LineageOs, AOSP, MIUI tabanlı romlar... Mi Max 2 için hepsini deneyimleyen varsa hangisi daha iyi sizce ?
  2. BaraCuda

Soru TWS Kulaklık Zoom Şarj Yeme

Kulaklıkla müzik dinlerken çıkarması gereken süreyi çıkarıyor fakat mikrofonu günde 1-2 kere anlık kullandığım zoom derslerinin olduğu günlerde 2-3 derste %50'leri bazen altını görüyor. Bunun sebebi nedir ?
  3. BaraCuda

Yardım Vodafone Yanımda Widget

Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapmış olmama rağmen ana ekrana widget eklemek istediğimde kayıtlı numara yok numara ekleyin diyor. Tıkladığımda ise uygulama kendi hesabımda açılıyor fakat yine de widget kurulmuyor. Sebebi nedir?
  4. BaraCuda

Yardım Google Drive Klasör Oluşturulmuyor

Google Drive bilgisayar yedeğimi düzenlemek için my computer bölümüne yeni klasör oluşturmak istiyorum ama işlem yürütülemedi hatası alıyorum. İnternetten araştırdım ama sonuç bulamadım sanırım yetkilendirmede sıkıntı. Nasıl düzeltebilirim ? Hem bilgisayardan girip hem de telefondan girip...
  5. BaraCuda

Yardım "Audio Configuration Database" ve "Audio Modification Library" Ne İşe Yarar ?

Yaklaşık 1-2 hafta önce tws kulaklık aldım. Bu modüller telefonumda uzun süredir yüklü ayrıca bunun yanında viper ve dolby de var. Viper ve dolby uygulamalarında bluetooth kulaklık için bütün ayarları kapattım. Aldığım kulaklığın yorumlarında genel olarak son ses seviyesinin yüksekliğinin az...
  6. BaraCuda

Yardım Vodafone Widget Çalışmıyor

Widget kurduğumda uygulamada hesabım açık olmasına rağmen kayıtlı numara yok uygulamaya giriş yapın diyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
  7. BaraCuda

Soru GT1 XR Sorun

Gt1XR model qualcomm 3020 çipli kulaklık aldım. Cihaz bağlantıyı tek kulaklık üzerinden gerçekleştiriyor, diğer kulaklık telefona bağlanan kulaklığa bağlanıyor. İşte bu diğer kulaklığın ses seviyesi bana telefona bağlı olan kulaklığa göre az geldi hissettiriyor. Bu sorunu başka marka ve model...
  8. BaraCuda

Soru APTX

APTX destekleyen bir tws kulaklığı, telefonun geliştirici seçeneklerinde bulunan bluetooth codec seçme kısmındaki üç tane aptx (APTX, APTX HD, APTX ADAPTIVE) seçeneği ile de kullanılabiliyor mu yoksa sadece düz APTX ile mi çalışır? Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
  9. BaraCuda

Soru Haylou GT1 Plus vs Haylou T15

İkisi arasında karar veremedim yardımcı olur musunuz? En başından beri hep GT1 Plus düşünüyordum qualcomm sürücüsünden ve aptx desteğinden dolayı ses kalitesi iyi olduğu için. Ama birkaç video izledikten sonra t15 de kafamı karıştırdı. Bazı sitelerde Hi-Fi olduğu yazıyor T15 için bu doğru mu? Ve...
  10. BaraCuda

Yardım Config Nereye Atılır

Config dosyası nereye atılır? İnternette siyah alana çift tıklayıp ekleyebileceğimiz yazıyor ama bende siyah alan yok alt tarafta. Gcam 7.x sürümü. Ayarlarda da bulamadım. Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
  11. BaraCuda

Yardım Google Maps Sürekli Duruyor

Google Maps'de bir hedef seçip bir süre sonra telefonu kapatıp açtığımda google maps hemen kapanmış oluyor. İlk açarken de arada hemen kapanıyor ikincide açılıyor. Pil kullanımını kısıtlama yok ve otomatik başlatma yapmak dışında bir çözümü var mıdır? Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
  12. BaraCuda

Yardım Instagram Veri Tasarrufu

Instagram veri tasarrufu modunu açmama rağmen hala videolar otomatik oynuyor, bu olay keşfeti anlık açıp kapatsam bile zarar. Sadece fotoğraflar düşük çözünürlükle yüklüyor. Video oto oynatmayı başka nasıl kapatabilirim? Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
  13. BaraCuda

Yardım Mi Max 2 Reset

Şu an Greeshan rom kullanıyorum. Telefonu sıfırlayıp global stabil rom nasıl yükleyebilirim. Ve son global kararlı romun miui ve android sürümleri nedir ?
  14. BaraCuda

Soru Mi Max 2 En İyi Rom

En son greeshan android 7 romunu yüklediğimden beri foruma girmiyorum. Android 9 için şu anda en stabil çalışan rom hangisi? MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. BaraCuda

Soru Notify and Fitness Türkçe Karakter

Mi band 4'ü artık sadece Notify ile kullanacağım. Mi fiti silmeden önce türkçe fw yüklüydü hala öyle. Fakat notify öçşiğü harflerini yine de ocsigu yapıyor. Nasıl düzeltebilirim. MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt