Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar,
Yaklaşık 1 aydır note 10s kullanıyorum her zaman açık özelliği açık fakat ayarlarında vs. sadece 10 saniye açık kalıyor bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
Merhaba Arkadaşlar,
Mi 9T kullanıyorum cihaz unlock ve root var. Önce en alt kısmı bazı uygulamalarda çalışmadı, zamanla yarısına kadar geldi. Şuan ekranın yarısına kadar dokunmatik çalışmıyor bana yardımcı olabilir misiniz Ghost Touch değil kendi kendine dokunma yok ama bölgesel olarak...
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin herkese,
Cihazımda mi hesabına giriş yaparak başvuruda bulundum bugün 10 gün olmuştu unlook yapıyım dedim, 918 saat sonra dene dedi. Bu süreyi nasıl düşürebiliriz.
Bu facebook gruplarındaki arkadaşlar insanların parasını alabilmek için ellerinden geleni...
Arkadaşlar merhaba telefonu 2 hafta önce aldım 2.el miui son sürüm kaç acaba sizde bende son sürüm 11.0.4.0
1586360454
Bende böyle yazıyor acaba cihaz gücelleme almıyor mu diye tedirgin oldum.
Arkadaşlar merhaba
Aranıza 2 gün önce katıldım. Yurt dışı mi t9 aldım şarj olurken bildirim ışığı kırmızı yanıp sönüyor. Ama whatsapp dan felan mesaj geldiğinde o bildirim ışığı hiç yanmıyor bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?