BahattinOG kullanıcısının son içeriği

1. BahattinOG

Yardım Always On Display Ayarı Hk.

Arkadaşlar merhabalar, Yaklaşık 1 aydır note 10s kullanıyorum her zaman açık özelliği açık fakat ayarlarında vs. sadece 10 saniye açık kalıyor bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
  2. BahattinOG

Yardım Mi 9T Bölgesel Dokunmatik Problemi

Merhaba Arkadaşlar, Mi 9T kullanıyorum cihaz unlock ve root var. Önce en alt kısmı bazı uygulamalarda çalışmadı, zamanla yarısına kadar geldi. Şuan ekranın yarısına kadar dokunmatik çalışmıyor bana yardımcı olabilir misiniz Ghost Touch değil kendi kendine dokunma yok ama bölgesel olarak...
  3. BahattinOG

Yardım Unlock Süresine Çözümü Olan var mı ?

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin herkese, Cihazımda mi hesabına giriş yaparak başvuruda bulundum bugün 10 gün olmuştu unlook yapıyım dedim, 918 saat sonra dene dedi. Bu süreyi nasıl düşürebiliriz. Bu facebook gruplarındaki arkadaşlar insanların parasını alabilmek için ellerinden geleni...
  4. BahattinOG

Soru Miui son sürüm

Arkadaşlar merhaba telefonu 2 hafta önce aldım 2.el miui son sürüm kaç acaba sizde bende son sürüm 11.0.4.0 1586360454 Bende böyle yazıyor acaba cihaz gücelleme almıyor mu diye tedirgin oldum.
  5. BahattinOG

Soru Mi 9T Bildirim Işığı Problemi

Arkadaşlar merhaba Aranıza 2 gün önce katıldım. Yurt dışı mi t9 aldım şarj olurken bildirim ışığı kırmızı yanıp sönüyor. Ama whatsapp dan felan mesaj geldiğinde o bildirim ışığı hiç yanmıyor bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Üst Alt