Baha60 kullanıcısının son içeriği

1. Baha60

Yardım Nfc

Yanlışlıkla konu açtım konuyu silebilir misiniz :)
  2. Baha60

Yardım Nfc

Nfc
  3. Baha60

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Redmi note 10s cihazım var. Format atınca imei kayboldu. Kargoyla size mi göndermem gerekiyor yoksa uzaktan mi yapılıyor? Bir de ücreti ne olur?
  4. Baha60

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Hocam özel mesaj nereden atılıyor? Benim de redmi note 10s cihazım var türk telekom hattı kullanıyorum. Orijinal olan telefonda türk telekom 4.5g çekiyor bende H+ bile zor çekiyor.
  5. Baha60

Yardım redmi note 10s hakkında imei bilgisi almak istiyorum

Hocam benimle iletişime geçebilir misiniz size nereden mesaj atacağımı bulamadim
  6. Baha60

Yardım Xiaomi TR garantili ikinci el ürün almak

Merhabalar başlıkta bahsettiğim üzere ikinci el xiaomi tr garantili ürün alacağım fakat ürün ikinci el olduğu ve faturanın benim üstüme olmaması garantide bir soruna sebep olur mu? Garantiye gönderebilir miyim bir fabrikasyon hatasında?
  7. Baha60

Soru Miui 11 ve Android Q

Redmi note 6 pro cihaza miui 11 ve Android Q gelicek mi? Son bilgilere göre Android q listesinde görünmemesi canımı sıktı biraz. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bi bilgi verebilirse güzel olur. Haziran 2018 gibi çıktı sanırım bu cihaz güncelleme alir mi?
  8. Baha60

Soru Şarj aleti

Redmi note 6 pro için sorun olmaz yani teşekkür ederim
  9. Baha60

Soru Şarj aleti

Bildiğiniz üzere kutudan hızlı şarj aleti çıkmıyor. Çin'den orijinal xiaomi 27w şarj aleti getirtsem ve onu kullansam cihaza bir zarar verir mi? Ya da önerdiğiniz bi şarj aleti var mi?
  10. Baha60

Yardım Yüz tanıma kaldırıldımı

Ayarlar / Kilit Ekranı & Parola / Yüz verilerini yönet kısmında kardeşim. Eğer çalışmıyor diyorsanız. Yüz verisini kaldırın telefonu yeniden başlatın ve tekrar yüz verisi ekleyin
  11. Baha60

Yardım Redmi note 6 pro Animasyon Hatası (Pie)

Ayarlar/Ana ekran & Son kullanılanlar/ Uygulama Kasası kapatın mavi olmasın yani. Sonra telefonu yeniden başlatın. Sorunum düzeldi bu şekilde
  12. Baha60

Çözümü buldum kardeşim. Odaganfcb nin dediği gibi. Uygulama kasasını ayarlardan kapatıp yeniden başlat hepsi bu
  13. Baha60

Fark ettim ki önbelleği temizle ye basınca bu olay oluyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Yaklaşık 300 mb önbellek temizliyor sonra böyle oluyor. Yaklaşık 400-500 mb ram açılıyor önbelleği temizleyince
  14. Baha60

Selamün Aleyküm cümleten hayırlı ramazanlar. Pie güncellemesinden sonra fotoğrafta verdiğim animasyon hatasını yaşıyorum. Bir çözümü var mıdır? (Çözüm fabrika ayarına dönmekse fabrika ayarına dönmek istemiyorum.)
Üst Alt