Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam özel mesaj nereden atılıyor? Benim de redmi note 10s cihazım var türk telekom hattı kullanıyorum. Orijinal olan telefonda türk telekom 4.5g çekiyor bende H+ bile zor çekiyor.
Merhabalar başlıkta bahsettiğim üzere ikinci el xiaomi tr garantili ürün alacağım fakat ürün ikinci el olduğu ve faturanın benim üstüme olmaması garantide bir soruna sebep olur mu? Garantiye gönderebilir miyim bir fabrikasyon hatasında?
Redmi note 6 pro cihaza miui 11 ve Android Q gelicek mi? Son bilgilere göre Android q listesinde görünmemesi canımı sıktı biraz. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bi bilgi verebilirse güzel olur. Haziran 2018 gibi çıktı sanırım bu cihaz güncelleme alir mi?
Bildiğiniz üzere kutudan hızlı şarj aleti çıkmıyor. Çin'den orijinal xiaomi 27w şarj aleti getirtsem ve onu kullansam cihaza bir zarar verir mi? Ya da önerdiğiniz bi şarj aleti var mi?
Ayarlar / Kilit Ekranı & Parola / Yüz verilerini yönet kısmında kardeşim. Eğer çalışmıyor diyorsanız. Yüz verisini kaldırın telefonu yeniden başlatın ve tekrar yüz verisi ekleyin
Fark ettim ki önbelleği temizle ye basınca bu olay oluyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Yaklaşık 300 mb önbellek temizliyor sonra böyle oluyor. Yaklaşık 400-500 mb ram açılıyor önbelleği temizleyince