Yardım Redmi note 6 pro Animasyon Hatası (Pie)

Baha60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
Selamün Aleyküm cümleten hayırlı ramazanlar. Pie güncellemesinden sonra fotoğrafta verdiğim animasyon hatasını yaşıyorum. Bir çözümü var mıdır? (Çözüm fabrika ayarına dönmekse fabrika ayarına dönmek istemiyorum.)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-05-11-18-45-33-567_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-05-11-18-45-33-567_com.android.settings.png
    158,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2019-05-11-18-46-50-396_com.miui.videoplayer.png
    Screenshot_2019-05-11-18-46-50-396_com.miui.videoplayer.png
    473 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2019-05-11-18-46-58-414_com.miui.videoplayer.png
    Screenshot_2019-05-11-18-46-58-414_com.miui.videoplayer.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 45

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Uygulama kasasını kapatip yeniden başlatın, eğer devam ederse tam ekran hareketlerini kapatın

Oyla:

baranselona

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baransel
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Fabrika ayarlarınada dönseniz romu baştan da yükleseniz geçmiyor ben denedim youtube videolarında da izlediğimde yayıncılarda bu hatayı görüyorum ama önemsenmiyor hatta burdakiler hata almadıklarını da söylüyorlar. muhtemelen hata almayanlar navigasyon tuşlarıyla kullandıkları için almıyor tam ekran kullanımında bu olay oluyor.

Oyla:

Baha60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fark ettim ki önbelleği temizle ye basınca bu olay oluyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Yaklaşık 300 mb önbellek temizliyor sonra böyle oluyor. Yaklaşık 400-500 mb ram açılıyor önbelleği temizleyince

Oyla:

Baha60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
Fabrika ayarlarınada dönseniz romu baştan da yükleseniz geçmiyor ben denedim youtube videolarında da izlediğimde yayıncılarda bu hatayı görüyorum ama önemsenmiyor hatta burdakiler hata almadıklarını da söylüyorlar. muhtemelen hata almayanlar navigasyon tuşlarıyla kullandıkları için almıyor tam ekran kullanımında bu olay oluyor.
Çözümü buldum kardeşim. Odaganfcb nin dediği gibi. Uygulama kasasını ayarlardan kapatıp yeniden başlat hepsi bu

Oyla:

baranselona

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baransel
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Çözümü buldum kardeşim. Odaganfcb nin dediği gibi. Uygulama kasasını ayarlardan kapatıp yeniden başlat hepsi bu
O uygulamayı silip güncelleyip yeniden kurdum yine başladı ama şimdi sizin dediğiniz gibi birdaha deneyeyim sonucu yazarız buraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine düzelmedi, sizde düzeldi mi şimdi? Bende hala devam ediyor ve youtube da note 6 pro android pie videolarında tam ekran kullanan herkeste bu durum var.

Son düzenleme:
Oyla:

Baha60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
5
O uygulamayı silip güncelleyip yeniden kurdum yine başladı ama şimdi sizin dediğiniz gibi birdaha deneyeyim sonucu yazarız buraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine düzelmedi, sizde düzeldi mi şimdi? Bende hala devam ediyor ve youtube da note 6 pro android pie videolarında tam ekran kullanan herkeste bu durum var.
Ayarlar/Ana ekran & Son kullanılanlar/ Uygulama Kasası kapatın mavi olmasın yani. Sonra telefonu yeniden başlatın. Sorunum düzeldi bu şekilde

Oyla:

baranselona

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baransel
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Evet uygulama kasasını kapatınca düzeliyor fakat açınca yine devam ediyor muhtemelen bir uygulama güncellemesi ile düzelecektir. Kasayı kullanmayan arkadaşlar için iyi çözüm.

Oyla:
Üst Alt