babaox kullanıcısının son içeriği

1. babaox

Çözüldü Güncelleme Sonrası Telefon Kasmasına %1000 Çözüm! ROM veya Sıfırlama olmadan!

sizin android sürümle uyumlu değildir büyük ihtimalle. android'i yükseltmeniz gerekiyo en kötü ihtimal
  2. babaox

Çözüldü Güncelleme Sonrası Telefon Kasmasına %1000 Çözüm! ROM veya Sıfırlama olmadan!

telefonunuzun işlemci arch'ine göre seçiceksiniz. 1633458165 son sürümü tekrar kurup yükleyin. olması lazım.
  3. babaox

Yardım Mi 11 lite ısınma sorunu

MIUI System Launcher RELEASE-4.21.18.3210-08111540 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror Linkte verdiğim Sistem başlatıcıyı (en stabil ve en son sürümü) kurarsanız sorunlar azalır diye düşünüyorum. Bende de bi tık ısınma vardı azaldı.
  4. babaox

son sürüm sistem başlatıcı kurarsınız hiç bir sorun olmaz. daha stabil olur. ola ki bir sorun olursa tekrar eski sürümünüze dönebilirsiniz ama olmayacağını zannediyorum.
  5. babaox

demek istediğim güncel programı vermiyorlar miui da son sürüm olduğu için ikisi uyuşmuyor bu yüzden kasıyor. sistem başlatıcı kararlı sürümünü güncel halini hemen versinler anlamında demiştim.
  6. babaox

bize sunulmayan güncellemeler cihazın stabilliğini bozup kasmasını sağlıyor. neden böyle bir şey yapıyorlar? 1631708687 bu ikisi sistem performansı için önemli olanlar. başka bi uygulama yok. yeterli
  7. babaox

Global en stabil apk bu. Bende de böyle oldu fakat önemsemedim daha çok stabil oldu.
  8. babaox

Siz farklı bir rom kullandığınız için o sistem başlatıcı ve güvenlik uygulaması uyumlu olmamış demek ki. Yoksa dediğim gibi kendi original rom'u olan kişilerde bu işe yarayacaktır. Çünkü benim telefon gerçekten hantallaşmıştı. *Tümüyle Büyük Harf ile yazmak forum kuralları'na aykırıdır.
  9. babaox

Kasma sorunun büyük ihtimalle gitmiştir ve telefon hızlanmıştır diye düşünüyorum.
  10. babaox

Biliyorsunuz ki son zamanlar da gelen V12.0.2.0 , V12.5.0 güncellemeleri ile telefonlar ağırlaştı ve hantallaştı. En ufak arayüz de bile kasar donar hala geldi. Video izlerken bile kasıyordu. Orta segment ve üst segment cihazlar olmasına rağmen. Evet çok sinirliyiz, hatta öyle bir noktaya...
Üst Alt