Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI System Launcher RELEASE-4.21.18.3210-08111540 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror
Linkte verdiğim Sistem başlatıcıyı (en stabil ve en son sürümü) kurarsanız sorunlar azalır diye düşünüyorum. Bende de bi tık ısınma vardı azaldı.
son sürüm sistem başlatıcı kurarsınız hiç bir sorun olmaz. daha stabil olur. ola ki bir sorun olursa tekrar eski sürümünüze dönebilirsiniz ama olmayacağını zannediyorum.
demek istediğim güncel programı vermiyorlar miui da son sürüm olduğu için ikisi uyuşmuyor bu yüzden kasıyor. sistem başlatıcı kararlı sürümünü güncel halini hemen versinler anlamında demiştim.
bize sunulmayan güncellemeler cihazın stabilliğini bozup kasmasını sağlıyor. neden böyle bir şey yapıyorlar?
1631708687
bu ikisi sistem performansı için önemli olanlar. başka bi uygulama yok. yeterli
Siz farklı bir rom kullandığınız için o sistem başlatıcı ve güvenlik uygulaması uyumlu olmamış demek ki. Yoksa dediğim gibi kendi original rom'u olan kişilerde bu işe yarayacaktır. Çünkü benim telefon gerçekten hantallaşmıştı. *Tümüyle Büyük Harf ile yazmak forum kuralları'na aykırıdır.
Biliyorsunuz ki son zamanlar da gelen V12.0.2.0 , V12.5.0 güncellemeleri ile telefonlar ağırlaştı ve hantallaştı. En ufak arayüz de bile kasar donar hala geldi. Video izlerken bile kasıyordu. Orta segment ve üst segment cihazlar olmasına rağmen.
Evet çok sinirliyiz, hatta öyle bir noktaya...