Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hattım Türk Telekom volte ve vowifi aktif olmuyor müşteri hizmetleri cihazın desteklemediğini söylüyor bu sorun global rom olduğu için olabilirmi
Merhaba arkadaşlar elimde not 9 pro şarj adaptörü ve kablosu var bunu benim 9t proda kullansam bir sıkıntı olur mu kendi adaptörüne göre hissedilir derecede ısınıyor ama yarı yarıya şarj süresini düşürüyor
arkadaşlar mi9 t pro da ekran koruyucum var ama o kadar çok parmak izi kalıyor ki söküp atasım geliyor bana parmak izi bırakmayan ekran koruyucu önerebilir misiniz acaba
Arkadaşlar mi rom 20.6.4. romunu twrpden kurmak isterken wipe bölümünde yanlışlıkla internal storage bölümünude sildim orange twrpden sonra bilgisayar teli görmedi bende sky hawk recovery kurdum ve teli gördü romu yükledim sonra tekrar orange Fox twrp yükledim dün telefonu resetledim açılmadı...