b3k1rr kullanıcısının son içeriği

1. b3k1rr

Yardım Volte ve vowifi sorunu

Arkadaşlar hattım Türk Telekom volte ve vowifi aktif olmuyor müşteri hizmetleri cihazın desteklemediğini söylüyor bu sorun global rom olduğu için olabilirmi
  2. b3k1rr

Soru Not 9 pro şarj adaptörü

Merhaba arkadaşlar elimde not 9 pro şarj adaptörü ve kablosu var bunu benim 9t proda kullansam bir sıkıntı olur mu kendi adaptörüne göre hissedilir derecede ısınıyor ama yarı yarıya şarj süresini düşürüyor
  3. b3k1rr

Çözüldü masix zil sesi

arkadaşlar masix rom da ki zil seslerini bulma şansımız var mı acaba
  4. b3k1rr

Yardım Ekran koruyucu

arkadaşlar mi9 t pro da ekran koruyucum var ama o kadar çok parmak izi kalıyor ki söküp atasım geliyor bana parmak izi bırakmayan ekran koruyucu önerebilir misiniz acaba
  5. b3k1rr

Soru İnternal Storage sorunu

Arkadaşlar mi rom 20.6.4. romunu twrpden kurmak isterken wipe bölümünde yanlışlıkla internal storage bölümünude sildim orange twrpden sonra bilgisayar teli görmedi bende sky hawk recovery kurdum ve teli gördü romu yükledim sonra tekrar orange Fox twrp yükledim dün telefonu resetledim açılmadı...
  6. b3k1rr

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Modemden wifiyi görünür yapın öyle deneyin
  7. b3k1rr

İşte orayada girilmiyor hiçbir şekilde oraya ulaşamıyorum 1568212096 Bunuda deneyeyim İnşallah olur
  8. b3k1rr

Uygulama verisine girilmiyor sürekli durduğu için nasıl yapabilirim bunu başka yolu varmı
  9. b3k1rr

usta format dahi attım nafile 995 güncellemeden sonra oldu bu
  10. b3k1rr

miui pro 995 güncellemesinden sonra sürekli güvenlik durdu hatası veriyor sinirden telefonu kıracam yeminle
  11. b3k1rr

Tema JiyanV2 Teması Yayında

Yerimizi alalım
  12. b3k1rr

sorunun çözüldüğüne sevindim
  13. b3k1rr

romu tekrar kurup deneyin birde
  14. b3k1rr

usta bir yerde bir sorun vardır email ve şifreyi yazarken boşluk kalıyor olabilir
  15. b3k1rr

internete bağladınız mı telefonu
Üst Alt