azmibey kullanıcısının son içeriği

1. azmibey

Yardım Couldn't unlock - This device is not activated, please activate it and try to unlock it again.

Kardeşim 11T pro ile aynı sorunu yaşadım konu açtım hatta arasından 8 ay geçti her yol denendi olmadı. Yetkili hesap açtırma parasını cihazı satıp üzerine ekleyip iphone cihaza geçtim. Eğer ki her yol denendiyse ve olmuyorsa cihaz satıp değiştirme fikri aklında bulunsun. Yetkili hesap ile...
  2. azmibey

Yardım Bootloader Kilidi Açamıyorum

Herkese merhaba, konuyu tekrar gündeme getirmek istemiyorum, ancak sonuç başarısız oldu. En son telegram üzerinden yardım ararken bir usta bana yetkili hesap ile açtırma parasını vereceğine telefonu satıp o parayı üstüne ekleyip başka bir cihaz almayı önerdi. Bu öneriyle aydınlandım ve başka...
  3. azmibey

Yardım 11T Pro Güncelleme Almama Sorunu

Güzel kardeşim senin yerinde olsam ben hiç uğraşmazdım ben de tam tersi bl kilidi açıp eski haline döndürmek istiyorum eğer sıkıntı yaşamıyorsan bence hiç bozma düzenini
  4. azmibey

Valla her yolu denedim en son pes ettim Allahtan cihaz sorun çıkarmıyor yoksa çoktan birine satmıştım kilitli olunca hiç güvenmiyorum miui ye maalesef süresi bittiği zaman birine yaptırıcam mecbur sim etkinleştirme felan herşeyi yaptım aslında ama anlamadım
  5. azmibey

Çok garip valla neyden kaynaklanıyor anlamadım. Hayır global versiyon eea rom kurulu bende eski sürüme döndürüp kullanmak istedim en sorunsuz ve performanslı öyle çalışıyor diye ama kilit açılmadan da rollback yapılmıyor ne yol denediysem olmadı servislere götürdüm ya direnç kayıt ile açılır...
  6. azmibey

Anlamadım valla bu olayı ben internete yazıyorum kimseden doğru düzgün ses seda yok bize mi denk geldi anlamadım. Ben de en son fabrika ayarlarına döndürüp denemeyi düşünüyorum ama işten dolayı vakit bulamıyorum haftaya deneyeceğim
  7. azmibey

Yardım Mİ13T Bootloader Açma Sorunu

Hocam nereden hallettiniz acaba aynı problem var ama 55 dolar gibi yüksek bir ücret çıkıyor yetkili hesap ile
  8. azmibey

Hocam valla her yolu denedim yeni hesap dahil bence yapmak mantıklı değil eğer en risksiz yoldan yapmak istiyorsanız götürün direnç ve imei değişim yapın zaten bu işlemi yaptıkları zaman bl kilidini açıyorlar en az masraflı ve uğraştırıcı bu olur
  9. azmibey

Hocam iyice araştırmalarımın sonucunda problemin imei olduğunu keşfettim ya yabancı sim kart ile açılması gerekiyor yada imei değiştirilip açılması gerekiyor daha yılbaşı yeni geldiği için kullanım hakkı sıfırlandı o yüzden 8 ay bitene kadar uğraşmayı bıraktım
  10. azmibey

Güncelleme : Birini buldum DFT Pro ile hem kalıcı imei hem de bl kilidi açarız dedi şimdi onunla konuşuyorum halletmeye çalışıyoruz 1702744678 Sonuç başarısız
  11. azmibey

Danıştım hocam sağolasın 55 dolar yetkili hesap ile açarız dedi pahalı geldi.
  12. azmibey

Kaliteli 5-6 telefoncu gezdikten sonra aldığım cevaplar -Şu anda program sunucularında problem var 1 hafta sonra getir tekrar deneyelim -Bu cihaz ile ilgili problem var direnç değiştirirsek kesin olur -Program açmıyor bilinmeyen bir hata veriyor 30 dolara yetkili hesap ile açarız -Genel program...
  13. azmibey

Ne yaptıysam gene aynılarını yaptım gene işe yaramadı ümidi kestim artık yarın izinliyim dışarı çıkıp telefonculara sorup neyse verip açtıracağım.
  14. azmibey

Test 1 Başarısız :(
  15. azmibey

Valla gördüğüme göre çoğu kişi yeni hesap açıp halletmiş o şekilde deneyecem artık 1701994578 Yeni hesap kurdum numarayı aktardım mi unlock tool eski sürüm ile denedim ve 168 saat aldım. Sonraki hafta cuma görüşmek üzere takipte kalın :)
Üst Alt