Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%29 şarjda tam 3 saat ekran süresi alıyorum oyun yok günlük 10 dk Instagram mobil veri açık WhatsApp ara ara da Chrome u kullanıyorum. Karanlık modda kullanım geri kalan uygulamaların arka planda çalışmasına izin vermez ve direk pil tasarrufunda kullanmama rağmen bu ekran süresini almam...
Xiaomi yine şaşıtrmadı gelen güncelleme tamami ile bir yama gibi o kadar anlatılan hiç bir şey yok yine yenilik çok az, yazılım konusunda bir türlü kendimini yenilemeyen bir ekip var. Mıuı 8 den beri ne kadar değişiklik var acaba ? Sıkılıp bunun yüzünden root atıyoruz ya
Arkadaşlar telefonumda erişebilirlik izini vermek istediğim bir kaç uygulama var ancak bir türlü yapamıyorum. Telefon aşağıaki uyarıyı veriyor ama bir türlü çözemedim. U- Dictionary uygulumasını denemek istiyorum ancak bu uyaro geliyor ve bu uyarı sadece bu uygulamada değil birçok uygulama için...
Fotoğraf çekilebilirsiniz gördüğüm en farklı özelliği diyebilirim. Ve birde google haritalardan bir yere gitmek istediğinizde güzrgahı seçip başla dediğinizde Mi band ekranından takip edebilirsiniz, diğerleri olağan şeyler
Bir kaç ay önce biz ucuz telefon olarak anılmak istemiyoruz diyen Xiaomi nin ne demek istediği orta çıktı Mi Mix Alpha ile ve fiyatı yüksek olsa dahi piyasada sükse yapcak gibi duruyor. Tabi telefon şuan beğeniliyor ama kullanım deneyimi nasıl olcak? Eğer onda da sıkıntı çılmaz ise bundan sonra...