Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende bl kilidi kapalı 2 yıldır normal güncelleme alıyorum. Herkesin yaşadığı gibi hyperos 3 e geçemiyorum. Sistem güncelleme yüklüyor ancak fastboot modunda kalıyor ve tekrar hyperos 2 dönmek zorunda kalıyorum. Bu fake rom dan mı kaynaklı ya da bu yöntem ile hyperos 3 e geçebilir miyiz ? Ona...
%29 şarjda tam 3 saat ekran süresi alıyorum oyun yok günlük 10 dk Instagram mobil veri açık WhatsApp ara ara da Chrome u kullanıyorum. Karanlık modda kullanım geri kalan uygulamaların arka planda çalışmasına izin vermez ve direk pil tasarrufunda kullanmama rağmen bu ekran süresini almam...
Xiaomi yine şaşıtrmadı gelen güncelleme tamami ile bir yama gibi o kadar anlatılan hiç bir şey yok yine yenilik çok az, yazılım konusunda bir türlü kendimini yenilemeyen bir ekip var. Mıuı 8 den beri ne kadar değişiklik var acaba ? Sıkılıp bunun yüzünden root atıyoruz ya