Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhabalar telefonumun şarjı az gittiği için bataryasını değiştirmeye karar verdim orjinal batarya bulmak mümkün mü ? daha önce değiştiren var mı ?
Herkese İyi forumlar, telefona mi flash üzerinden stock rom atarken "clean all flash/temiz kurulum" seçmeyi unuttum "bootlader kilitle ve kur" seçeneği seçiliyken kurdum ama kurulumun yarısında kestim yüklemeyi telefonu kapatıp tekrar fastbootu açtım ve bu sefer "temiz kurulum" seçiliyken...
herkese merhabalar,
telefonumda son sürüm yüklü ama deli gibi şarj yiyo eski sürüme dönmek istiyorum fakat mi flash ile olmuyor 1 sn sürüyor succes diyor baya bi ugrastım olmadı
mıuı 12 sürümündeyken mıuı 10 recovery dosyasıyla geri dönüş yaparsam imei de sıkıntı çıkar mı dönüş yapabilirmiyim...
herkese iyi forumlar, mi flash ile firmware yüklemeye çalışıyorum şuan mıuı 12 sürümündeyim mıuı 11 e dönüş yapmaya çalşyrm 1 saniye sonra "succes" diyo yüklenmiş gibi gösteriyor ama yüklenmiyor bu konuda bilgisi olan varmı ?
1604657202
ek olarak İD kısmında normalde 1 2 3 vs. olması gerekirken...
Herkese iyi forumlar,
başlıktada belirtiğim gibi bütün ayarları yapmama rağmen gerek uygulamadan gerek diger bildirim ayarlarından onay vermeme ragmen whatsaptan mi bande bildirim geliyor facebook bildirimleri geliyor normal sms ve whatsap bildirimi gelmiyor mıu12 12.0.5 sürümü kullanıyorum
twrp yükledikten sonra açılış ekranında kaldı telefon twrp üzerinden hangi wipeleri yapsam imei gitmez ? mi flash üzerinden firmware yüklersem imei uçar mı ?
herkese iyi forumlar güncelleme sonrasında yüz tanıma özelliğinin çalışmadıgını farkettim ön kamera yüzümü daire içine alıyor fakat onaylamıyor bu sorunu yaşayan var mı?
Şuan 11.0.5.0 sürümündeyim imei atılmış cihaz kullanıyorum otadan 12.0.3.0 sürümü gelmiş direk yüklersem sorun çıkar mı açılış ekranında kalma vs. Twrp den format/data yapmam şart mı üstadlardan yardım bekliyorum