Ayyıldız kullanıcısının son içeriği

1. A

Rehber Mi 8 lite Bootloader Kilidini Nasıl Kapatılır?

Mi 8 lite cihazımda eu rom vs. merak ederek booloader kilidini açtım fakat hiçbir rom global gibi gelmedi tabi bu şahsi görüşüm siz beğenebilirsiniz ki zaten bootloader kilidi kapatılabileceği için deneyebilirsiniz birkaç şeyden emin olduktan sonra geriye bir tek "clean and lock" ile flashlama...
  2. A

Yardım Mi flash tool Rom yüklemiyor

Şuan ss atamıyacam rom yazmaya başlıyor system e gelince yükleme ilerlemiyor kalıyor. Birkaç dk biraktim ama ayni kaldi saniye ilerliyor yukleme ilerlemiyor log kayitlarida olfugu terde kaliyor acaba rom eksik inmis olabilir mi? Bu hatayı daha once gormemistim bu arada bir kac gez denedim yine...
  3. A

Soru mi 8 lite portre modu

nasıl yüklucem
  4. A

hocam durduruldu hatası veriyor
  5. A

Merhaba forum mi 8 lite kullananlar arka kameranın portre modu 1 metre gerisini derinlik efekti yapmiyor onu gectim 1 metre bile degil 60 70 cm de efekt algılıyor acaba benim telin bokeh sensörde mi sıkıntı var yoksa sizdede mi böyle yakından çekince sorun yok 1 metre olunca 2 metre içerisine...
  6. A

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

miui 11 de vardi klasik tema. miui 10 dakinden farkli.
  7. A

miui 10 un aynisi ayarlari duzenlemisler zaten olan ozellikleri özel özellikler diye bir bölüme koymuşlar Allah icin game turbo yeni ozellik mi miui 9 u bilmem de 10 da vardi bu ozellik. Dijital denge var bide yenilik olarak ben klasik temasinin simgelerini cok sevdim yenilemisler oppo tema ile...
  8. A

her miui uygulamasinin ayarlar bolumunu kurcala tavsiyeleri al diye bir sey gorursen kapat. Temalar, müzik, dosya yoneticisi... vs
  9. A

arkaslar batarya 3350 mah ekran kasa orani bataryaya gore fazla min 4000 olmasi lazimdi yazilimla olacak bisi degil. Ama bence globale gore mi8 lite 3350 ile gayet iyi performans veriyor.
  10. A

Soru Mi 8 lite MIUI 11

Ben bu kadar değişiklik beklemiyordum bir tek eksik durum çubuğunun stilini miui 9 a dönulmesini isterdim ve adım sayar ın uygulama kasasına eklenmesini isterdim.
  11. A

güncelleme gelmeyen arkadaslar beklemek zorundalar bana guncelleme gelmesine ragmen temiz yukleme yapmak icin en son paket indir diyip guncelleme paketini sec dedim temiz kurulum olmasi icin paket dogrulanamiyir gibi bir hata verdi. Yani henuz guncellemeyi alanlar bile güncelleme aracından full...
  12. A

Cok sakat cihazlar bunlar yanlis bisi yaptinmi Allah rahmet eylesin. Benim kullandim en yazilim dostu cihaz mtk islemcili cihazdi tmm cin felan ama yazilimsal sorunlar cok kolay cozuluyor.
  13. A

Arkadaslar adamlar hala mi video guncellemesi veriyor sistem uygulama guncelleyiciden cesitli guncellemeler aliyorum yani miui 11 cokta bir fark olmuycak hatta ayni rom ayarlar kisiseltirilicek galiba biraz ozellik eklenir. Bu arada miui 10 dayim. Keske miui 9 tarzi guncelleme verseler. Eski...
Üst Alt