Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
son olarak da projeksiyonun özellikleri.... lg hs201
Parlaklık 200 ANSI lümen
Gerçek Çöz. 800x600
Teknoloji LED
Marka LG
Projeksiyon Türü LED
Görüntü Oranı 4:3
Maksimum Çöz. 1600x1200
Kontrast 2000:1
Lamba Ömrü 30000 Saat
Eko Lamba Ömrü 30000 saat
Lamba Tipi LED
Lamba Kodu -
Lens Oranı -
Video...
mini pc özellikleri....windows 10 64 bit işletim sistemi kurulu.....
General
Model W8 PRO
Color Black
Material Plastic
System
Operating System Windows10 64bit
CPU Intel Z8300 4cores 1.84GHz 64bit
GPU Intel HD Graphics
RAM DDR32GB
ROM EMMC 32GB
Communication
Wifi Connectivity AP6212 Support IEEE...
arkadaşlar hepsi çok temiz ve tamir görmedi tüm aparatları ile yollanacak...
android box özellikleri....
Operation System Android 4.2.2
Language Chinese,English...Multi-Language support
Chipset RK3188 28nm Cortex-A9 Quad core.
GPU Embedded 3D GPU Mali 400, High frequency 500Mhz, Support OpenGL...
Arkadaşlar aynı zamanda gittigidiyor da satışa çıkardım...ama işine yarayan arkadaşlar varsa takasta yapabilirim...
1 adet tüm aparatları ile lg led hs201 projeksiyon cihazı.... 30000 saat lamba ömrü var...
1 adet mini pc wintel z8300
1 adet android box q7 dört çekirdekli 2 gb ramli....8 gb...
Teşekkürler satış bölümünde telefonu satışa çıkardım 450 tl den artık pes ediyorum....
Yaparım diyen arkadaş yapsın kullansın.... Verdiğiniz bilgiler için çok sağolun
Arkadaşlar çok severek kullandığım telefonumu satışa çıkarıyorum.... telefonumun sıkıntısı var ben çözemedim... çözerim ben kullanırım diyen arkadaşlara uygun fiyata veriyorum telefonu.... telefonum son 10 gündür şarjı 1 gün gidiyor....zaten 1 aylık telefon semers iletişimden aldım..... kullanım...
Öncelikle verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim....sim kartsız açtım ayarlar kısmından Ulutan arkadaşımızın dediklerini de yaptım ama telefon uyumuyor....herhalde donanımda sıkıntı var dediğim gibi cpu-x programından baktığımda işlemcinin tekinden (iki numaralı işlemci) veri...
merhaba dünden beri baya kafa yordum iki rom yükledim...rootlu rom hiç çalışmadı bile....developer rom yükledim ondada sonuç değişmedi cpu x programında 6 çekirdekden sadece 5 inden veri alabiliyor ...dün tanıdık telefoncu vardı onda komple teli söktürüp görünürde bir şey var mı baktırdım...
şimdi farkettim cpu mönitörde baktığımda sadece 5 işlemci çalışıyor altıncıdan veri alamıyor... sanırım benim telefonda sorun donanımsal....:( iyi bir tamirci bulmak lazım
merhaba arkadaşlar kolay gelsin bir şey sormak istiyorum size telefonum bugünlerde şarjı çok çabuk bitiriyor....
akşama kadar dayanmıyor.... sonrasında araştırdım neden olabilir diye sonunda buldum cpu sürekli çalışıyor ekran kapalı olsa bile.... dün yeniden rom attım ancak değişen bir şey...
chatin_62 verdiğiniz programı kurup deneyeceğim... teşekkür ederim...
cengizce tüm ayarlar aynı iken ekran ışıkları farklı muhtemelen ekranları farklı telefonların sanırım... farklı dönemlerde üretilmişler sanırım...ancak performans olarak fark yok...artık fazla kafa yormuyorum... teşekkür...
Eyvallah kardeşim sağolasın ama sanki beyaz ekranlı olanın Wifi çekim gücü de diğerine nazaran daha düşük Wifi çekim gücü için bir menü var mi red mi note 3 Pro için bir bilginiz var mı...