aytunyazgi kullanıcısının son içeriği

1. A

Alış Mi5 takaslı elimdeki elektronikler.....

son olarak da projeksiyonun özellikleri.... lg hs201 Parlaklık 200 ANSI lümen Gerçek Çöz. 800x600 Teknoloji LED Marka LG Projeksiyon Türü LED Görüntü Oranı 4:3 Maksimum Çöz. 1600x1200 Kontrast 2000:1 Lamba Ömrü 30000 Saat Eko Lamba Ömrü 30000 saat Lamba Tipi LED Lamba Kodu - Lens Oranı - Video...
  2. A

mini pc özellikleri....windows 10 64 bit işletim sistemi kurulu..... General Model W8 PRO Color Black Material Plastic System Operating System Windows10 64bit CPU Intel Z8300 4cores 1.84GHz 64bit GPU Intel HD Graphics RAM DDR32GB ROM EMMC 32GB Communication Wifi Connectivity AP6212 Support IEEE...
  3. A

arkadaşlar hepsi çok temiz ve tamir görmedi tüm aparatları ile yollanacak... android box özellikleri.... Operation System Android 4.2.2 Language Chinese,English...Multi-Language support Chipset RK3188 28nm Cortex-A9 Quad core. GPU Embedded 3D GPU Mali 400, High frequency 500Mhz, Support OpenGL...
  4. A

Arkadaşlar aynı zamanda gittigidiyor da satışa çıkardım...ama işine yarayan arkadaşlar varsa takasta yapabilirim... 1 adet tüm aparatları ile lg led hs201 projeksiyon cihazı.... 30000 saat lamba ömrü var... 1 adet mini pc wintel z8300 1 adet android box q7 dört çekirdekli 2 gb ramli....8 gb...
  5. A

redmi note 3 pro cpu sürekli çalışıyor... pilim çok az gidiyor

Teşekkürler satış bölümünde telefonu satışa çıkardım 450 tl den artık pes ediyorum.... Yaparım diyen arkadaş yapsın kullansın.... Verdiğiniz bilgiler için çok sağolun
  6. A

Satış redmi note3 pro 450 tl.....

Arkadaşlar çok severek kullandığım telefonumu satışa çıkarıyorum.... telefonumun sıkıntısı var ben çözemedim... çözerim ben kullanırım diyen arkadaşlara uygun fiyata veriyorum telefonu.... telefonum son 10 gündür şarjı 1 gün gidiyor....zaten 1 aylık telefon semers iletişimden aldım..... kullanım...
  7. A

Öncelikle verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim....sim kartsız açtım ayarlar kısmından Ulutan arkadaşımızın dediklerini de yaptım ama telefon uyumuyor....herhalde donanımda sıkıntı var dediğim gibi cpu-x programından baktığımda işlemcinin tekinden (iki numaralı işlemci) veri...
  8. A

merhaba dünden beri baya kafa yordum iki rom yükledim...rootlu rom hiç çalışmadı bile....developer rom yükledim ondada sonuç değişmedi cpu x programında 6 çekirdekden sadece 5 inden veri alabiliyor ...dün tanıdık telefoncu vardı onda komple teli söktürüp görünürde bir şey var mı baktırdım...
  9. A

evet ulutan verdiğiniz programı kurdum alet deep sleep e geçmiyor.... nasıl çözerim hiç bilmiyorum....
  10. A

şimdi farkettim cpu mönitörde baktığımda sadece 5 işlemci çalışıyor altıncıdan veri alamıyor... sanırım benim telefonda sorun donanımsal....:( iyi bir tamirci bulmak lazım
  11. A

merhaba arkadaşlar kolay gelsin bir şey sormak istiyorum size telefonum bugünlerde şarjı çok çabuk bitiriyor.... akşama kadar dayanmıyor.... sonrasında araştırdım neden olabilir diye sonunda buldum cpu sürekli çalışıyor ekran kapalı olsa bile.... dün yeniden rom attım ancak değişen bir şey...
  12. A

snapdeal Vs xiaomi

chatin_62 verdiğiniz programı kurup deneyeceğim... teşekkür ederim... cengizce tüm ayarlar aynı iken ekran ışıkları farklı muhtemelen ekranları farklı telefonların sanırım... farklı dönemlerde üretilmişler sanırım...ancak performans olarak fark yok...artık fazla kafa yormuyorum... teşekkür...
  13. A

snapdeal Vs xiaomi

Evet aynı....
  14. A

snapdeal Vs xiaomi

Eyvallah kardeşim sağolasın ama sanki beyaz ekranlı olanın Wifi çekim gücü de diğerine nazaran daha düşük Wifi çekim gücü için bir menü var mi red mi note 3 Pro için bir bilginiz var mı...
Üst Alt