aylakbakkal kullanıcısının son içeriği

1. aylakbakkal

Soru Redmi note 9pro'nun Hindistan versiyonun farkı var mı?

başlıktaki soru merak konusu.
  2. aylakbakkal

Soru Bir romun hangi depolama formatını(exfat,f2fs vs.) desteklediğini nasıl öğreniriz?

Bilirsiniz ki bazen rom kurulurken hata veriyor. ya da kuruldu sanıyoruz ama bootta kalıyor .Bunun bir sebebi de depolama formatlarımız.(ext2,ext3,exFat,f2fs gibi) rom bu formatlara uygun değilse açılmama durumu olabiliyor. Redmi note 8 telefonuma Masik 16 kuruyorum shrp ile ama açılmıyor. romu...
  3. aylakbakkal

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Şarj animasyonu sürekli kalmıyor ekrada. Takıyorum çıkıyor sonra kayboluyor.
  4. aylakbakkal

Yardım Mi 8se mikrofon sorunu

globe rom. global rom değil. custom romlardan biri.
  5. aylakbakkal

Yardım Mi 8se mikrofon sorunu

bende de böyle sorun var. görüntülü konuşmalarda sesimin az geldiğini söylüyorlar. Globe romda böyleydi ve şuan eu stable deyim.
  6. aylakbakkal

Diğer Mi Globe Rom Trcell Bip

teşekkür ederim de ben sizdekini merak etmiştim. Benim anlamadığım 1227 sürümüyle önceki romlar atılmıyor mu?
  7. aylakbakkal

root için bir şey yükleme diyorsun yani sen bana twrp sürümüünü söyler misin? kaldı telefon.
  8. aylakbakkal

Hangi twrp ile geçtin. bende boot kısmında kaldı.
  9. aylakbakkal

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Ben de bu telefonu alacağım. Bootloaderı hangi sürümde açmalıyız? İmei yi hangi sürümde attınız?
  10. aylakbakkal

Haber Oreo güncellemesi

güncellemenin hiçbir artısı yok. Aksine şarj konusunda sıkıntılı. Kmaerada bir değişiklik de yok. 1080p de 60 fps gelmemiş. Ben de indirdim ama güncellemiyorum. Biri ikna edici bir şey yazarsa diye hazır tutuyorum. :)
  11. aylakbakkal

Haber Mi 5S & Plus - Android Oreo hakkında! [Sürekli Güncel]

pilin daha hızlı bittiğini hissettim. 3.5 4 saat ekran süresi vermişti. çekirdekler aktif görünüyor ama ısınınca yine kapanıyor. Termal dosyalarını zor buldum silmek için. Oreo nun hiçbir farkı yoktu. 7.0 ideal. Yükseltmenizi tavsiye etmiyorum. Tekrar global stabile dönemedim. Fastboot rom...
  12. aylakbakkal

Haber Oreo güncellemesi

pilin daha hızlı bittiğini hissettim. 3.5 4 saat ekran süresi vermişti. çekirdekler aktif görünüyor ama ısınınca yine kapanıyor. Termal dosyalarını zor buldum silmek için. Oreo nun hiçbir farkı yoktu. 7.0 ideal. Yükseltmenizi tavsiye etmiyorum. Tekrar global stabile dönemedim. Fastboot rom...
  13. aylakbakkal

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

google cam yükleyince miui 10 la gelen portre özelliği çalışmıyor. (mi5s)
  14. aylakbakkal

İnceleme MIUI 10 - 8.12.6 Global Beta Değişiklikleri ( Yayınlandı - Linkler Eklendi)

:D yok biliyorum onu. Ben sürümünü ve türünü sormuştum. Teşekkür ederim :)
Üst Alt