Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilirsiniz ki bazen rom kurulurken hata veriyor. ya da kuruldu sanıyoruz ama bootta kalıyor .Bunun bir sebebi de depolama formatlarımız.(ext2,ext3,exFat,f2fs gibi) rom bu formatlara uygun değilse açılmama durumu olabiliyor. Redmi note 8 telefonuma Masik 16 kuruyorum shrp ile ama açılmıyor. romu...
güncellemenin hiçbir artısı yok. Aksine şarj konusunda sıkıntılı. Kmaerada bir değişiklik de yok. 1080p de 60 fps gelmemiş. Ben de indirdim ama güncellemiyorum. Biri ikna edici bir şey yazarsa diye hazır tutuyorum. :)
pilin daha hızlı bittiğini hissettim. 3.5 4 saat ekran süresi vermişti.
çekirdekler aktif görünüyor ama ısınınca yine kapanıyor. Termal dosyalarını zor buldum silmek için.
Oreo nun hiçbir farkı yoktu. 7.0 ideal. Yükseltmenizi tavsiye etmiyorum. Tekrar global stabile dönemedim. Fastboot rom...
pilin daha hızlı bittiğini hissettim. 3.5 4 saat ekran süresi vermişti.
çekirdekler aktif görünüyor ama ısınınca yine kapanıyor. Termal dosyalarını zor buldum silmek için.
Oreo nun hiçbir farkı yoktu. 7.0 ideal. Yükseltmenizi tavsiye etmiyorum. Tekrar global stabile dönemedim. Fastboot rom...