aykuts41 kullanıcısının son içeriği

1. A

Diğer Xiaomi 17 Pro Max Çin hesabı ile BL kilidi açma denemesi

Büyük olduğu ve tasarımı kötü geliyor bana o yüzden sevmiyorum ç Ve onda da arka ekran yok ayrıca
  2. A

Diğer Xiaomi 17 Pro Max Çin hesabı ile BL kilidi açma denemesi

Pro max Çin modeli alınır mı artık ne yapmalıyım kayıt ve tr olmaması yüzünden almıyordum yine getirmediler globale?
  3. A

Yardım 2 hyperos cihaz telefondan telefona yedek aktarım?

Merhaba hyperos cihazın birini tamamen yeni telefona aktarmak istiyorum yan yana nasıl olur?
  4. A

Yardım Servis öncesi tam olarak yedek alma?

Merhaba cihazı servise göndericem tam olarak nasıl yedek almalıyım Aşamalarıyla yazar mısınız
  5. A

Yardım 13tpro miui 14 ghost touch

Merhaba arkadaşlar son 1 aydır tr cihazda bu sorunu yaşıyorum yazılımsal mı donanımsal mı bilemedim garantiye göndericem ama yedek telefonumda yok bu sorunu yaşayan var mı?
  6. A

Yardım Uygulaması olan linkleri uygulamada açmıyor

Poco x4 pro miui 13 Yabancı alışveriş sitesi a.... Linklerini chrome de uygulamaya yönlendirmesi lazım ama uygulamaya yönlendirmiyor "bununla aç" seçeneği çıkmıyor direk Chrome da açmıyor Yaptıklarım Uygulama ayarlarını sıfırladım chrome sıfırladım Varsayılan tarayıcı chrome seçtim
  7. A

Yardım kilit ekranında hava durumu değişikliği olunca bildirim ve ekran uyanması kapandı?

kilit ekranında hava durumu değişikliği olunca bildirim ve ekran uyanması kapandı? başka bir bildirimi kapatacakken ne yaptım bilmiyorum oda kapandı hava durumunun bildirimleri falan açık bulamadım tekrar nasıl geri gelecek telefon kilitliyken hava durumu değişikliği olduğunda bildirimle...
  8. A

Yardım Ön kameranın yakınlaştırma sorunu

Bugün ön kameranın düz iken kendi kendine yakına almasını farkettim bunu nasıl düzeltebiliriz Telefonu yatay çevirince uzaklaşıyor düz iken kendi kendine daha yakın oluyor Bu bi sorun değildir belki normali öyledir aama nasıl düzelir?
  9. A

Yardım Widget kendi kendine yenilenmiyor?

Widget ekledim yenilemeye kendim basmadan otomatik olarak yenilenmiyor Bu widget değil diğer uygulamaların widgetlerinide denedim olmuyor kendim manuel basmak zorunda kalıyorum Kendi güncellemesi için ne yapmak gerekiyor
  10. A

Çözüldü Panoya kopyala yok?

Daha önce vardı güncelleme den sonramı oldu bilmiyorum burada herşey var panoya kopyalama kayboldu
  11. A

Yardım Google haberler vb. bildirimler geç geliyor

5-10 saat önce gelmesi gereken bildirimler akşam eve geldiğimde wifi açtığımda bile hemen gelmiyor 1-2 saat sonra geliyor Google haberler takip ettiklerim Ekran resmini eklediğim görüntü 2dk yazıyor ama 5 saat öncenin haberi bunlar çok geç geliyor
  12. A

Yardım mi hesabına rehber yedeği sorunu

Merhaba yeni xiaomi redmi note8 pro ya geçtim telefonu baya kurcaladım ama mi hesabına rehberi yedekleyemedim çözümü var mı neden bu seçeneklerde çıkmıyor notları herşeyi yedekleme seçeneği çıkıyor kişiler niye yok ve @mi.com mail hesabı alamıyor muyuz :)
Üst Alt