Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar son 1 aydır tr cihazda bu sorunu yaşıyorum yazılımsal mı donanımsal mı bilemedim garantiye göndericem ama yedek telefonumda yok bu sorunu yaşayan var mı?
Poco x4 pro miui 13
Yabancı alışveriş sitesi a.... Linklerini chrome de uygulamaya yönlendirmesi lazım ama uygulamaya yönlendirmiyor "bununla aç" seçeneği çıkmıyor direk Chrome da açmıyor
Yaptıklarım
Uygulama ayarlarını sıfırladım
chrome sıfırladım
Varsayılan tarayıcı chrome seçtim
kilit ekranında hava durumu değişikliği olunca bildirim ve ekran uyanması kapandı?
başka bir bildirimi kapatacakken ne yaptım bilmiyorum oda kapandı
hava durumunun bildirimleri falan açık bulamadım tekrar nasıl geri gelecek
telefon kilitliyken hava durumu değişikliği olduğunda bildirimle...
Bugün ön kameranın düz iken kendi kendine yakına almasını farkettim bunu nasıl düzeltebiliriz
Telefonu yatay çevirince uzaklaşıyor düz iken kendi kendine daha yakın oluyor
Bu bi sorun değildir belki normali öyledir aama nasıl düzelir?
Widget ekledim yenilemeye kendim basmadan otomatik olarak yenilenmiyor
Bu widget değil diğer uygulamaların widgetlerinide denedim olmuyor kendim manuel basmak zorunda kalıyorum
Kendi güncellemesi için ne yapmak gerekiyor
5-10 saat önce gelmesi gereken bildirimler akşam eve geldiğimde wifi açtığımda bile hemen gelmiyor 1-2 saat sonra geliyor
Google haberler takip ettiklerim
Ekran resmini eklediğim görüntü 2dk yazıyor ama 5 saat öncenin haberi bunlar çok geç geliyor
Merhaba yeni xiaomi redmi note8 pro ya geçtim telefonu baya kurcaladım ama mi hesabına rehberi yedekleyemedim çözümü var mı neden bu seçeneklerde çıkmıyor
notları herşeyi yedekleme seçeneği çıkıyor kişiler niye yok
ve @mi.com mail hesabı alamıyor muyuz :)