ayktymn kullanıcısının son içeriği

1. ayktymn

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Global eom yuklesem imei gidermi, cihaz imei repair işlemi görmüştü???
  2. ayktymn

Mi9 cihazimda Xiaomi.eu Multilang MIUI ROM'larinin haftalık olanini kullaniyorum, 2-3 haftadır ekran otomatik döndürme ve otomatik parliklik çalışmıyor neden acaba, global rom yuklersemde imei gider diye korkuyorum??
  3. ayktymn

Efs yedegi android sürümünden bağımsız mıdır? Yani Android 9 da aldigim efs yedegini android 10 cihazima yüklersem, IMEI tekrar gelirmi?? Efs Backup i hangi Twrp sürümü ile yaptiysak, restore yi de o sürümle yapmamiz gerektiğini duydum sorunsuz geri yükleme yapilabilmesi icin ama? Doğrulugu...
  4. ayktymn

Efs Restore hakkinda bir soru sormak istiyorum, Efs Backup i hangi Twrp sürümü ile yaptiysak, restore yi de o sürümle yapmamiz gerektiğini duydum sorunsuz geri yükleme yapilabilmesi icin ama? Doğrulugu yanlisligi nedir acaba bu isin?
  5. ayktymn

Peki bu hard reset dedikleri olay ne, bu degilmi.. Çünkü hard reset yapinca imei gidebilir diyorlar..???
  6. ayktymn

Efs yi yedeklesem, IMEI giderse, tekrar Efs yedegi ile IMEI geri gelebilirmi?
  7. ayktymn

system,dalvik,cache yapinca imei repair işlemi görmüş cihazlarda bir sıkıntı olurmu acaba. Bilmedigim için ben format data yaptim sadece. system,dalvik,cache silince, format data ya göre ne farki oluyor ekstra.
  8. ayktymn

İpucu Miui11 Tema Güncelleme

Otomatik döndürme ve otomatik parlaklık ta çalışmıyor bende, Mİ9 kullanıyorum.
  9. ayktymn

Yükledim Mİ9 a. Gördüğüm eksikler anlık olarak şunlar, otomatik parlaklık özelliği çalışmıyor, kamera uygulamasından galeriye geçiş yapılmıyor, ekran otomatik döndürme fonksiyonu da çalışmıyor. bunlarda haftaya gelecek güncelleme ile düzeltilecektir muhtemelen. Onun haricinde beta Rom olmasına...
  10. ayktymn

Ekim ayinin ortalarinda.. Cihaz modeliniz eskiyse daha da gecikir.
  11. ayktymn

Yardım mi 9 imei

Hard reset dediginiz tam olarak ne oluyor,? TWRP den Wipe Data veya Factory Reset veyahut Wipe Cache hangisini yaparsak imei gider... Temiz bir rom kurulumu için imei gitmeden ikisinide yapmalimiyiz.
  12. ayktymn

Yardım mi 9 imei

Mi9 telefonuma imei atan kişi büyük güncelleme gelirse imei uçar gider demişti, ama siz global rom yükleyip guncelleme yaparsanız bişi olmaz diyorsunuz, güncellemeyi telefonun ayarlar kismindan mi yapacaz, yoksa TWRP den mi kuracagiz, gitmemesi için.
  13. ayktymn

Video [Canlı] MIUI 11 ve Mi Mix Alpha Tanıtım Etkinliği

Multilang Mİ9 için Yeni güncel rom u ne zaman çıkarir tahmini bilen varmı, bazı arkadaşlar bu sitenin çalışmalara son verdigini söyledi ama surekli yeni rom çıkartıyorlar, en son 18 saat önce yayinladilar Xiaomi cihazlar için yeni rom.. mi9 için yayinlanan rom neden eski...yenisi ne zaman...
  14. ayktymn

Yardım Cihazımda custom romlar düzgün çalışmıyor

Mi9 a kurabilecegim custum romlar neler, hangileri stabil çalışıyor lütfen yardim edin..
  15. ayktymn

Yardım Cihazımda custom romlar düzgün çalışmıyor

Ben Mİ9 imei repair li telefon kullanıyorum, custom rom yükledim telefon açılmadı, custom rom yuklerken format atmalimiyim twrp den.. imei gidermi bu işlemi yaparsam..
Üst Alt