ayhancetin1969 kullanıcısının son içeriği

1. ayhancetin1969

Sohbet 480 pil dongüsü olan telefonumun pili değişmeli miyim?

6 yıllık 9T pro ilk günkü pil performansında. Yedek pil bulunması şöyle bir sıkıntı yaratabilir, pilin iç direnci nedeniyle yıllar içinde şarj olamayacak kadar düşük gerilime düşebilir. 2,5V ve altında pil kullanılamaz duruma gelebilir
  2. ayhancetin1969

Çözüldü Güncelleme Sorunu [Yazılım Repair Yapanları İlgilendiriyor]

İmei sorgulama sayfasında artık cihazım Mi 14T Pro görünüyor (imeisi atlan telefon yazardı), eski kulanmadığım telefonu da kontrol ettim o da telefonun orjinal modelini gösteriyor. Bundan sonra bu işler zor olacak gibi.
  3. ayhancetin1969

Çözüldü Güncelleme Sorunu [Yazılım Repair Yapanları İlgilendiriyor]

Mi 14t pro kullanıyorum. Cihazım direnç kayıtlı. 10 gün kadar önce HarmonyOs 2.0 güncellemesi aldım. Imei kaybeymedim, ama dün BTK'dan şöyle bir mesaj aldım. Cihazınızın kimlik bilgileri değiştirildiği için 30 gün sonra kapatılacaktır. Burada HarmonyOs 2.0 etkisi var mı? yoksa yeni imei...
  4. ayhancetin1969

Yardım Twrp Dosyaları Göremiyorum

Eskiden TWRP kurabilmek için Bootloader kilid açılmalıydı, artık gerekmiyor galiba
  5. ayhancetin1969

Yardım Redmi note 10s ekran süresi

Son 24 saati gösterdiği için o zaman denk gelen kullanım siliniyor
  6. ayhancetin1969

Çözüldü Redmi Note 10s açılmıyor!

excalabur dostum, sabrınıza hayran kaldım. İlginiz için ben teşekkür etmek istedim..
  7. ayhancetin1969

Çözüldü bilgisayar açılma problemi

Ben de 6 7 yıldır Samsung laptop kullanıyorum. Boot problemleri yaşadım, özellikle windows derin uykuya geçince HDD görmüyor açılışta. Biosa girince ise görmeye başlıyor. Bunu rastgele zamanlarda yapıyor. 3ncü nesil intel işlemcili ve 9 yıllık bilgisayar, bios desteği de uzun süredir...
  8. ayhancetin1969

Çözüldü bilgisayar açılma problemi

AHCI mode auto dener misin? Hdd için zaman tanımış olursunuz
  9. ayhancetin1969

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.5.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Changelog:- India stable MIUI 12.5.5.0 Android 11 for Xiaomi Redmi Note 10S - Rosemary Bu versiyon iddialı gelmiş 1631560402 Site beni aldattı galiba, yukarıdaki değişiklikler Miui 12.5 için genel olabilir.
  10. ayhancetin1969

MIUI 12.5 Redmi Note 10S - Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Geçen hafta çağrı kaydına güncelleme geldi. Güncelleme öncesi kayıt dosyası oluşturuyor, ama bazen ses kaydı olmuyordu. Programın önbelleğini temizlemek belki faydalı olabilir..
  11. ayhancetin1969

MIUI 12.5 Redmi Note 10S - Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Güncelleme ile gitmedi zaten. BL kilidi açılınca telefonu sıfırlıyor, imei BL açınca gitti Yes~~
  12. ayhancetin1969

Sonradan atılmış, cihaz orjinal imei'sine döndü
  13. ayhancetin1969

Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Redmi Note 10S 8/128 Endonezya Rom yükleyebilmek için az önce BL kilidini açtım. Imei uçtu :( Neden olduğunu anlayamadım, ilk kez başıma geldi, fikri olan var mı? (Aynı soruyu yanlışlıkla Endonezya Rom başlığına yazmıştım. Burasını daha doğru gördüğümden buraya yazıyorum. Oradaki sorumu silemedim)
Üst Alt