Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Birçok insan gibi ben bir hata yaparak 12 Pro 5G aldım...
Telefon üzerinde gelen yazılım hem güncelleme almadığı için hem de çok kötü olduğu için değiştirme kararı aldım. Cem Dede'nin açtığı başlıklardan global MIUI sürümünü fastboot aracılığıyla telefonuma kurdum. Fakat sorunlarım...
Foruma hakim olmadığım için doğrudan bir modla nasıl iletişime geçebilirim bilmiyorum. O nedenle buraya açıyorum.
Sevgili modlar, mesleğim "psikolojik danışman" fakat kişisel bilgiler ekranına "psikolojik danışma" olarak ekleyebiliyorum. Bir karakter yetmiyor. O kısmı güncelleyebilir misiniz?
Selamlar,
Pixel Experience 12 (Plus edition) sürümünü Resmi Note 9 Pro Joyuse telefonuma kurdum.
Telefonumu şu anda nasıl rootlayabilirim fikri olan var mı?
Değerli hocalarım,
Redmi Note 9 Pro RJXMIXM cihazım var. Xiaomi.eu romlarında Joyuse olarak geçiyor. Ben buna Endonezya vb. Romu kurabilir miyim?
Eğer kurabilirsem bir problem yaşar mıyım?
Selamlar,
Redmi Note 9 Pro cihazımda rom ve root yüklerken yaşadığım sorun ve kendi çözümümden bahsedeceğim.
Şimdiden söyleyeyim ilk kez böyle bir şey yaptım bu nedenle profesyonel falan değilim. Yalnızca kendi çözümümden bahsedeceğim. Hikayemi ve çözümümü anlatacağım. Doğrudan çözüme geçmek...
Selamlar,
Redmi N9P Miui.eu Rom 12.0.3 Yüklü ve Magisk ile Root Var fakat Birçok Noktada Çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Derdimi anlatayım:
Telefonuma Orange Fox Recovery yükledim. Ardından Miui.eu Rom 12.0.3 Android 10 yükledim. Ardından Recovery aracılığıyla Magisk'i de yükledim...