Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne yazıkki çoğunu denemiştim düzelmedi.Bugün kalan 2 şeyi
(Modemin üstüne koydum kamerayı düzelmedi ve başka bir wifi ağ denedim düzelmedi ) denedim sonuç olumsuz.
Herkese selamlar kameram 3 gündür açılmıyor. (19) hatası veriyor.Dikkatimi çeken aboneliği olmayan 2 cihazınız var diyor.Aylık Ücretlimi oldu acaba kameralar ? İyi Çalışmalar.
Merhaba Arkadaşlar Mi A1 Cihazında Flim İndirdiğimde Veya Filmi Usbye Taşıdığımda Cihaz Donup Yeniden Resetliyor Kendini Bunu Neden Yapar Acaba ?
64 Gb ın 60 Gb Dolu Bu Yüzden Kaynaklanıyor Olabilirmi ? İyi Çalışmalar.
Öncelikle Selamlar Herkese.Arkadaşlar Hırsızlık Olayları İçin 360 derece ıp kamera aldım Evin içindeydi fakat camı kırıp onuda çalmışlar.Hafıza kartına kaydediyordu ve internetten İzleyebiliyordum Fakat buda yetersiz oldu.Çünkü hafıza kartı üzerinde olduğu için kamerada çalındımı gidiyor ne...
Telefon Çok Geç Şarj Oluyor Sorunu Ne Olabilir Acaba Kapalıyken 10 Dakikada Yüzde 4 den 5 e Bile Çıkmıyor.Yazılımmı Bataryamı ?
İyi Çalışmalar Hayırlı Ramazanlar Herkese.
Merhaba Haritalarda Bir Adres Girdiğimde Ve Başla Dediğimde 10 Saniye Sonra Gprs Sinyali Kaybetti Diyor.Çıkıp Tekrar Başla Dediğimde Yine 10 Saniye Gösteriyor Ve Gidiyor.Bunu Nedem Yapar Acaba? İyi Çalışmalar.
Merhaba Oturduğum Masada Telefonun Mobil Ağı Zor Çekiyor Ancak Havaya Kaldırınca İyi.Harici Anten Gibi Birşeyler Varmı Acaba Bulunduğum Ortamda Mobil Ağı Güçlendirsin Yada Nasıl Güçlendirebilirim.Kolay Gelsin.
Merhaba Çocukların Arama Güvenliği İçin Eski Telefonlarda Sabit Arama Vardı.Androidlerde Varmı Acaba Bu Menülerinde Yada Uygulama Olarak ? İyi Çalışmalar.
Öncelikle Herkese Selamlar.Anneme Aldığım Bu Telefon Wifi Açıkken Eğer Gprsyi Yüksek Doğruluk Ayarladığınız An Sürekli Yeniden Başlatıyor Kendini.
Üzerindeki Yazılımlar Resimdeki Gibidir. Yazılım Değiştirsem Düzelirmi Acaba Yada Çözümü Nedir ? İyi Çalışmalar Herkese.