Yardım Mi Home Kamera Aylık Ücretlimi Oldu ?

Awarahoon82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mia1
Konular
10
Herkese selamlar kameram 3 gündür açılmıyor. (19) hatası veriyor.Dikkatimi çeken aboneliği olmayan 2 cihazınız var diyor.Aylık Ücretlimi oldu acaba kameralar ? İyi Çalışmalar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-03-13-45-36-947_com.xiaomi.smarthome-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-03-13-45-36-947_com.xiaomi.smarthome-edit.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2026-03-03-14-45-20-144_com.xiaomi.smarthome-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-03-14-45-20-144_com.xiaomi.smarthome-edit.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 29

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
127
Herkese selamlar kameram 3 gündür açılmıyor. (19) hatası veriyor.Dikkatimi çeken aboneliği olmayan 2 cihazınız var diyor.Aylık Ücretlimi oldu acaba kameralar ? İyi Çalışmalar.

Merhaba hocam isterseniz aylık ya da yıllık önerilen bulut üyeliğini satın alıp kayıtlarınızı orada muhafaza edebilir avantajlarından yararlanıp sonrasında izleyebilirisiniz, isterseniz bulut üyeliğini satın almadan kameranıza hafıza kartı takıp ürününüzü kullanabilirsiniz.

Awarahoon82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mia1
Konular
10
Hafıza kartı takılı ama kamera açılmıyor (19) hatası veriyor.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
127
Ne yazıkki.Brick yazılımı bile yaptım olmadı.
(19) Hatası nedir bir türlü bulamadım.

Xiaomi akıllı kamera hata 19, genellikle yetersiz veya zayıf ağ ortamı (Wi-Fi) nedeniyle kameranın canlı yayını gösteremediğini veya çevrimdışı olduğunu belirtir. Çözmek için kamerayı yeniden başlatın, Wi-Fi sinyalini kontrol edin, router'ı kameraya yaklaştırın veya uygulamasının güncel olduğundan emin olun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hata 19 Çözüm Adımları:
  • Ağı Kontrol Edin: Yetersiz ağ hızı bu hataya neden olur; Wi-Fi sinyalinin güçlü olduğundan emin olun.
  • Kamerayı Yeniden Başlatın: Kameranın güç kablosunu çıkarıp 10-15 saniye bekledikten sonra tekrar takın.
  • Cihazı Sıfırlayın: Reset (sıfırlama) düğmesine 10 saniye basılı tutarak cihazı fabrika ayarlarına döndürün ve yeniden kurulum yapın.
  • Uygulama Güncellemesi: ve telefonunuzun güncel sürümde olduğunu kontrol edin.
  • SD Kartı Kontrol Edin: Kalitesiz veya arızalı bir hafıza kartı sistemin çökmesine (hata 19) neden olabilir, kartı çıkarıp deneyin.
  • Kamera Konumu: Kamerayı yönlendiriciye (modem) daha yakın bir yere taşıyarak bağlantıyı test edin.

Ekli dosyalar

• 1772778637254.png
    1772778637254.png
    1,3 KB · Görüntüleme: 6

Awarahoon82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mia1
Konular
10
Xiaomi akıllı kamera hata 19, genellikle yetersiz veya zayıf ağ ortamı (Wi-Fi) nedeniyle kameranın canlı yayını gösteremediğini veya çevrimdışı olduğunu belirtir. Çözmek için kamerayı yeniden başlatın, Wi-Fi sinyalini kontrol edin, router'ı kameraya yaklaştırın veya uygulamasının güncel olduğundan emin olun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hata 19 Çözüm Adımları:
  • Ağı Kontrol Edin: Yetersiz ağ hızı bu hataya neden olur; Wi-Fi sinyalinin güçlü olduğundan emin olun.
  • Kamerayı Yeniden Başlatın: Kameranın güç kablosunu çıkarıp 10-15 saniye bekledikten sonra tekrar takın.
  • Cihazı Sıfırlayın: Reset (sıfırlama) düğmesine 10 saniye basılı tutarak cihazı fabrika ayarlarına döndürün ve yeniden kurulum yapın.
  • Uygulama Güncellemesi: ve telefonunuzun güncel sürümde olduğunu kontrol edin.
  • SD Kartı Kontrol Edin: Kalitesiz veya arızalı bir hafıza kartı sistemin çökmesine (hata 19) neden olabilir, kartı çıkarıp deneyin.
  • Kamera Konumu: Kamerayı yönlendiriciye (modem) daha yakın bir yere taşıyarak bağlantıyı test edin.
Ne yazıkki çoğunu denemiştim düzelmedi.Bugün kalan 2 şeyi
(Modemin üstüne koydum kamerayı düzelmedi ve başka bir wifi ağ denedim düzelmedi ) denedim sonuç olumsuz.

Üst Alt